Kizlar menüm yazdigim gibi olmadi
sabah hic birsey yemedim
öglen sebzeli ton baligi
kücük bir dilim ekmekle
aksamda
1tane kebab
ve ayrann
kizlarr cokkk mu olduu sizce
cankız ben menüne yorum yapamıyacak kadar acemiyim ama bildiğim kadarıyla sabah kahvaltısı önemli metebolizma için birde az yiyerek gerçekten kio verilmiyor onun için öğünleri atlama bence:)
Offfff kizlar yaa tartildimmm kilo almisim yaaaa hemde 2kilo birdenn
cankız akşammı tartıldın ben hiç akşam tartıya çıkmam birde bence kendimize bir gün berirleyelim sadece o gün tartılalım morelimiz bozulmaz demi ....
kızlar size bir soru daha soruyım?
markette bazı gıdaların arkasına baktım mesela;
karbonhidrat : 20
şeker : 10 diyor şimdi biz ikisinimi toplıcaz yoksa sadece karbonhidrata mı bakıcaz
cevaplarsanız sevinirim....
Bugün ne spor nede su ictim bolca
cikolata filan yedimmm
canım bozdunmu ya ülkerin çikolatası var koca paketi 46 gr karbonhidratı var bazen ondan yiyebilirsin :) bende bugün 5 yuurta ve birazda mercimek çorbası içtim sonrada çekirdek yedim çorba için pişmanım :)
aynen canım ya bende ona çok takıldım ama 20 oluyor 20nin 10u şekermiş yani öyle düşün toplamı 20 yani :)
Ben yeni katıldım . Bu diyeti ramazanda yapmıştım 2-3 haftada 5 kilo vermiştim.şimdi yine başlıyorum. Daha tartılmadım kilomu yazarım sonra. çalışıyorum öğlen gidip yumurta yiyeceğim.sabah erken kahvaltı etmem.yani benim kahvaltı saatim 12.00 dır.bakalım kaç kilo vericem
teşekkürler inna artık bende öyle yapıyım
inna sen kaç kilosun ne zamandır bu diyeti yapıyorsun kaç kilo verdin (çokmu soru sordum)
cevaplarsan sevinirim
canım süper olmuş:)Bende yaziyim menümü
sabah: sirkeli su
2tane yumurta
1tane sosis
1dilim peynir
4dilimde sucuk
Öglen:sirkeli su
Salata
firinda tavuk
aksam:sirkeli su
2tane yumurta