Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar menüm yazdigim gibi olmadi
sabah hic birsey yemedim
öglen sebzeli ton baligi
kücük bir dilim ekmekle
aksamda
1tane kebab
ve ayrann

kizlarr cokkk mu olduu sizce

Kizlar menüm yazdigim gibi olmadi
sabah hic birsey yemedim
öglen sebzeli ton baligi
kücük bir dilim ekmekle
aksamda
1tane kebab
ve ayrann

kizlarr cokkk mu olduu sizce

cankız ben menüne yorum yapamıyacak kadar acemiyim ama bildiğim kadarıyla sabah kahvaltısı önemli metebolizma için birde az yiyerek gerçekten kio verilmiyor onun için öğünleri atlama bence:)

cankız ben menüne yorum yapamıyacak kadar acemiyim ama bildiğim kadarıyla sabah kahvaltısı önemli metebolizma için birde az yiyerek gerçekten kio verilmiyor onun için öğünleri atlama bence:)

Yaa canim ben gec kalkiyorum birde kalkinca canim kahvalti yapmak istemiyor bende öglen yemegi ile basliyorum güne yazdigin icin tskler canimm

aynen canım ya bende ona çok takıldım ama 20 oluyor 20nin 10u şekermiş yani öyle düşün toplamı 20 yani :)

Bugün ne spor nede su ictim bolca
cikolata filan yedimmm

canım bozdunmu ya ülkerin çikolatası var koca paketi 46 gr karbonhidratı var bazen ondan yiyebilirsin :) bende bugün 5 yuurta ve birazda mercimek çorbası içtim sonrada çekirdek yedim çorba için pişmanım :)

canım bozdunmu ya ülkerin çikolatası var koca paketi 46 gr karbonhidratı var bazen ondan yiyebilirsin :) bende bugün 5 yuurta ve birazda mercimek çorbası içtim sonrada çekirdek yedim çorba için pişmanım :)

Evettt yaaa bozdum ama bugün tekrardan baslamak istiyorumm

aynen canım ya bende ona çok takıldım ama 20 oluyor 20nin 10u şekermiş yani öyle düşün toplamı 20 yani :)

teşekkürler inna artık bende öyle yapıyım

inna sen kaç kilosun ne zamandır bu diyeti yapıyorsun kaç kilo verdin (çokmu soru sordum)
cevaplarsan sevinirim

Son düzenleme:
bu günkü planladığım menümü yazıyım sabah kahvaltımı yaptım:

Sabah
1 dilim tambuğday ekmeği
lor peyniri
4-5 tane zeytin
mate çayı içtim

Öğle
tavuk ve patlıcan közlemesi

Akşam
daha karar vermedim ama öğlen tavuk yiyince akşam acıkmıyorum belki bir bardak hazır çorba içerim

Ben yeni katıldım . Bu diyeti ramazanda yapmıştım 2-3 haftada 5 kilo vermiştim.şimdi yine başlıyorum. Daha tartılmadım kilomu yazarım sonra. çalışıyorum öğlen gidip yumurta yiyeceğim.sabah erken kahvaltı etmem.yani benim kahvaltı saatim 12.00 dır.bakalım kaç kilo vericem

aramıza hoşgeldin.......

öğlen yemeğinde kuru fasulye ve pilav var. Pilavsız yesem 3-4 kaşık olmaz mı? Başka ne olur işyerindeyim,
yanımda sadece kivi ve badem var.

akşam balık yiyeceğim.

kurtarır mı bugünü sizce?

Bende yaziyim menümü
sabah: sirkeli su
2tane yumurta
1tane sosis
1dilim peynir
4dilimde sucuk

Öglen:sirkeli su
Salata
firinda tavuk

aksam:sirkeli su
2tane yumurta
1tane sosis
4dilim sucuk
1dilimde peynir

1litre su
30dk hizli tempoda yürüyüs
nasill sizcee iyii mii

canım süper olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…