Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kimse yok bu gün buralarda herhalde ben yazıp çıkıyım

Sabah:
1 dilim kızarmış tambuğday ekmeği
peynir
çay
2 ad. zeytin

Öğle
1 kase yoğurt
1 porsiyon yumurtalı yeşil fasulye

Akşam
tavuk ve salata

canım ekmek yoğurt falan karbonhidratı bol bence azaltmalısın geri kalan güzel zeytini 20 tane kadar ye bence hem yararlı hemde tok tutuyor :)

canım ekmek yoğurt falan karbonhidratı bol bence azaltmalısın geri kalan güzel zeytini 20 tane kadar ye bence hem yararlı hemde tok tutuyor :)

inna yorumun için teşekkürler
kabızlıktan korktuğum için sabah ekmek yiyorum ama toplamda 50 yi geçmiyorum ilerde sıkıntı olur mu???

inna yorumun için teşekkürler
kabızlıktan korktuğum için sabah ekmek yiyorum ama toplamda 50 yi geçmiyorum ilerde sıkıntı olur mu???

bence sen devam et ekmeğe canım,1 dilim kızartılmıştan zarar gelmez,kendimden biliyorum.ben bi ara hiç ekmek yemiyodum,dediğin gibi kabız oldum ve kilo veremedim uzun zaman.daha sonra sabahları 1 dilim kızarmış tam buğday yemeğe başladım,onunla birlikte kabızlık sorunum da ortadan kalktı,kilo vermeye de başladım tekrar.

selam kızlar sabah:1 kuru kayısı,peynir,yumurta,2 zeytin toplam:8puan

öğlen:tavuklu karnıyarık (fırında yaptım)8puan verdim.3 puanlık bitter toplam:11puan

akşama tavuk sote ve yoğurt yiycem.tavuk sote kaç puan içinde soğan,biber ve domates var ya siz kaç hesaplıyorsunuz

elifcim menün güzele benziyor tavuklu karnıyarık fikride çok iyi ama şu 3 puanlık çikolatanı merak ettim marka verbiirmisin

merhabalar 70 oldum arkadaşlar çooook güzel eriyip gitmek
soruma cevap vermediniz yerken suçuluk duyuyorum ekmeği nasıl hesaplıyoruz anlayamıyorm

Son düzenleme:
marka önemli değil ucundan küçücük ısırdım 3 puan verdim.hani küçük kareler vardır ya bitter çikolatada o karenin yarısı:)
çikolatanın tamamı 12 kare ben yarım kare yedim

Slmm kizlar hepiniz negüzel kilo veriyonuz ben gine bozdumm yaa
77kiloda kaldimm
ama yarin tekrar baslicam

canım benim gibi yapsana 6 gün 20nin altında tut 7.gün istediğini ye kilo vermeye aynen devam ediyorsun böyle

Slmm kizlar hepiniz negüzel kilo veriyonuz ben gine bozdumm yaa
77kiloda kaldimm
ama yarin tekrar baslicam

canım moralini bozma.puanını biraz daha yüksek tutarsan kaçamak daha az yaparsın.senin yediiklerin hep 20 puanlık falan dı yanlış hatırlamıyorsam.puanın varken arada ölçülü kaçamaklar yapabilirsin.o zaman büyük bir kaçamağı önlemiş olursun.

Günaydın kızlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor? Sabah kahvaltımı yaptım menümü yazıyım

Sabah:
1 yumurta
1 çaybardağı süt içine yarım çay kaşığı kahve koydum(inşallah zararı olmaz)
sosis 5 adet

Öğle
tavuk sote

Akşama arkadaşlar 1 porsiyon ıspanak yemeği yapsam ama yumurtalı yesem kaç puan olur pirinçli yesem kaç puan olur acaba?

1 porsiyon dedeğim mutfak tartım var orda tartıyorum 200 gr.

evettt canim haklisinn agzima birsey alinca bozdum diyip devam yiyorummm

bugünkü menüm sabah sirkeli su 2tane yumurta 1dilim peynir 1tane sosis az biseyde sucuk öglen sirkeli su sebzeli ton baligi kücük bir dilim ekmek aksamda firinda tavuk salata 2 litire su , 35dk hizli tempoda yürüyüs

kendi sorumu kendim cevaplıyım araştırdım ıspanaklı yumurta 8 puan
pirinçli ıspanak 20 puan mış

kızlar size bir soru daha soruyım?

markette bazı gıdaların arkasına baktım mesela;

karbonhidrat : 20
şeker : 10 diyor şimdi biz ikisinimi toplıcaz yoksa sadece karbonhidrata mı bakıcaz

cevaplarsanız sevinirim....

selam arkadaşlar.bugün okulda nöbetçi olduğum için maalesef tost yedim.sandviç ekmeğiyle yaptıkları için 26 puan sabah 2puanlık kahvaltı yaptım.toplamda 28 puan oldu.akşama ne yesem diye düşünüyorum taze fasülye pişireceğim artık.buzluktan indirdim.midem küçülmüş tost oturdu mideme biraz ekşitti gibi bir tuhafım.sebze yemek iyi gelecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…