• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Valla orayi bende bilmiyorum :eek:ama seviyiruz iste.cocuklu bir ortama girince hepsi yanima geliyor en cekingeni bile .anliyorlar galiba sevdigimi:KK49::KK53:
Çocuklar anlıyo canım hissediyolar gerçekten.. Büyükler beni genelde soğuk bulurlar ilk etapta ama çocuklar çok sever senin gibi ama yaramaz çocuklarla aram pek iyi değil genelde bebiş severim:KK46::KK48:

bi de karikatür var ya; cenin var bek tatlı, rahimde daha üstündede canım annem, kalbim senin sayende atıyor yazıyo . o karikatürü bastrmıs daha erken ama yumurta bizi baya seindrdi onun için yaptrdım dıo bizim resmimizin yanını bastrmış nasıl ağladım sevnçten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ayyy ne güzel ama yaa tüylerim diken diken oldu biliyomusun maşallah yaaa

valla arkadasımda s4mini var o da 850 ye düsmüs almıo adam ıphone da iphone diye tutturdu..indirmde die alan çok telefon kalmamıs .. :KK43:'
Benim esim s4 mini kullaniyo oda seviyor. Sen iohone al canim seninki iphoneci hem sna yaprigi jestlerle bunu fazlasiyla haketmis.insallah yastiga tsorte beneginizin resmini bastiracaginiz zamanda gelir hayırlısı ile:KK46:

Çocuklar anlıyo canım hissediyolar gerçekten.. Büyükler beni genelde soğuk bulurlar ilk etapta ama çocuklar çok sever senin gibi ama yaramaz çocuklarla aram pek iyi değil genelde bebiş severim:KK46::KK48:
Beni büyükler cok sicak buluyo canim. Hemen herseyimi anlatırım herkesin derdinide dinleyip yardim etmeye çalışıyorum ama simdiye kadar hepte kazik yedim yakin arkadaslarimdan.esim cok kiziyo bana sen cok safsin hemen aldaniyorsun herkes senin gibi mi diye cok kiziyo :oops::oops:.sen bana hic soguk gelmedin canim ki mesajdan pek anlasilmaz karakter ama :KK19: sicaksin bence :KK16::KK54:

Hehehhe aynen canim .tekefonlar cokk pahali. Suan uygun olan samsunglarda e ve a serisi telefonlari var canim. Ben 850 tl aldim samsung e5 cok memnunum :eek:

ipohone 4s de 850 tl canım almayı düsünürsen teknosayla bimeks te kredi çektıolor 910 a fln geliyo 9 taksitle :KK66: stoklarında kalmamıs bende o yuzden beklıorum samsung ta istemıo kocam..
Bende alırsam Samsung alırım canlarım Iphone pek sevmiyorum ya alsam alsam Iphone 6 plus isterim o da ucuz yollu bi araba parası istemem yani bi bozulsa çalınsa otur ağla:KK70: Samsung A5 yada J7 var 1100 civarı alırsam anca ondan alırım

Bende alırsam Samsung alırım canlarım Iphone pek sevmiyorum ya alsam alsam Iphone 6 plus isterim o da ucuz yollu bi araba parası istemem yani bi bozulsa çalınsa otur ağla:KK70: Samsung A5 yada J7 var 1100 civarı alırsam anca ondan alırım
Hahahahaha bencede insanin akli cikar bisey olacak diye .6 plus da tam 6 plus ama.a5 i biliyorum canim j7 yi hic duymadim e7 mi diyorsun acaba. Ben onu alacaktim 300 tl vardi arada bende e5 aldim :KK1:azcik pisman oldum sonradan ama maddi acidan iyi oldu

Beni büyükler cok sicak buluyo canim. Hemen herseyimi anlatırım herkesin derdinide dinleyip yardim etmeye çalışıyorum ama simdiye kadar hepte kazik yedim yakin arkadaslarimdan.esim cok kiziyo bana sen cok safsin hemen aldaniyorsun herkes senin gibi mi diye cok kiziyo :oops::oops:.sen bana hic soguk gelmedin canim ki mesajdan pek anlasilmaz karakter ama :KK19: sicaksin bence :KK16::KK54:
Ben açıkçası insanlardan zarar görmekten korkarım biraz canım annem babam aynı senin gibidir çok kazık yediler bana da ders oldu bazı şeyler hemen samimiyet göstremem ama iyi niyetine inanırsam değişirim tabi:KK19:Burası rahat bir ortam kimsenin kimseden bir menfaati yok derdimizi paylaşıyoruz birbirimizi tanımadan ondan dolayı kabuğa çekilmeye gerek yok tüm samimiyetimle burdayım yani:KK19:

Ben açıkçası insanlardan zarar görmekten korkarım biraz canım annem babam aynı senin gibidir çok kazık yediler bana da ders oldu bazı şeyler hemen samimiyet göstremem ama iyi niyetine inanırsam değişirim tabi:KK19:Burası rahat bir ortam kimsenin kimseden bir menfaati yok derdimizi paylaşıyoruz birbirimizi tanımadan ondan dolayı kabuğa çekilmeye gerek yok tüm samimiyetimle burdayım yani:KK19:
Cok dogru dedin canim.isimlerimizi bike bilmeden dertlesip paylasiyiruz fikir sunuyoruz. Dunya menfaat dunyasi olmus. Cok acimazsiz insanlar var. Pisler:63:

Hahahahaha bencede insanin akli cikar bisey olacak diye .6 plus da tam 6 plus ama.a5 i biliyorum canim j7 yi hic duymadim e7 mi diyorsun acaba. Ben onu alacaktim 300 tl vardi arada bende e5 aldim :KK1:azcik pisman oldum sonradan ama maddi acidan iyi oldu
Yok canım J7 bende hiç duymamıştım pazar günü eşimle teknosaya girdik orda gördüm beğendim fiyatı da uygun çok palaı değil. Ben geniş ekran seviyorum bunun ekranı da güzel

Back