Karboksipunktur ile kilolara veda..

2 kayısı peynirceviz domates maydanoz zeytin ve çay. öğlen ızgara ve yoğurt yanında. akşam üzeri yoğurt meyve ve badem akşam ya çorba ya da sebze yemeği... canım istemiyor. su içmeye çalışıyorum. bugün yumurta da yedim unutmada söliyim.:)))))
Canım ya ne güzel senin vermen gereken 3kg benim ideale ulaşmam için 13 kg var.160 boy şu an 69,5 kg.Ben sabahları peynir zeytin ceviz fındık çay öğlen ne yemek varsa içine 2 avuç fındık ceviz badem atıyorum biraz parka çıkıp 1km kadar yürüyorum gelince yeşil çay içiyorum 1 bardak ikindi de yoğurdun içine elma doğruyorum birazda badem akşamda yemek yada çorba .Ben gün içince 2lt suyu bitiriyorum valla.

arkadaşlar karboksipunktur ile nasıl bir sonuç aldınız? ben başladım ilk başta. 56 kiloydum ilk başta 1.3 kg verdim. şimdi ise 2 kg geri aldım şimdi 5. seansıma gidececeğim. bana yardımmcı olun bilgi verin bu durumu yaşayan varsa merakımı giderin lütfen birde 1.5 haftadır bacağım ve basen bölgelerim şişti dr ödemdir diyor bilen ya da bu durumu yaşayanlar ne diyor ? teşekkürler

Arkadaşım ben şimdi anlamadım sen 4 senastır kilo veremedin mi yani.Peki sıkılaşma oldumu ne gibi değişiklikler yaşadın ?Doktor zaten pek bişey konuşmuyor seanslarda adam sana yaparken gazı başkasını bekliyor biyandan ilk görüşmeden sonra bana sadece ye dedi soruyorum iyi mi diye yorum yapmıyo.İş iyice ticari modda inşallah veririzde değer paracıklarımıza.Birde sana bişey sorucam anladığım kadarı ile 5 seans almışsın ne kadar ödedin.Ben 450tl verdim sonucu göreyimde devamına ona göre karar veririm diye arkadaşım 10 seans için 600 tl ye anlaşmış.İkinci 5 i alırsam bende pazarlık yapıcam CADIARZU

valla ben de dr un çok konuşmamasından açıklama yapmamasından rahatsızım kızdığım nokta verdiğim kiloyu da alıyorum sayesinde. sen ben o herkes 10 seans olacaksa ne iş anlayamadım 3 kilo içinde 10 seans ..... neyse vericem ama çok moralim bozuldu. dediğim gibi buhafta vücudumda şişlik var ödem diyor göreceğiz ödemi falan
5 seansa 450 verdik ama diyorki 10 seans olacak parayı kıracak :p

senin nasıl gidiyor memnun musun? ümitsizliğe düştüğün oldu mu ben geçen geri aldım kiloyu diye çok ağladım. ama bir yandan da bakıyorum o kadar çok talep var ki anlayamadım....

senin nasıl gidiyor memnun musun? ümitsizliğe düştüğün oldu mu ben geçen geri aldım kiloyu diye çok ağladım. ama bir yandan da bakıyorum o kadar çok talep var ki anlayamadım....

Canım ya benim dün bir arkadaşım daha gitti ilk seansına aynı yeme programı ondada var ve 85 kg ideali 60 kg mış yani vermesi gereken 25kg içinde 10 seans al demişler.Madem ayda %5 i veriliyor nasıl matematik anlamadım.Ben henüz 2.seansı yaptırdığım için 3.de vermezsem karamsarlığa düşerim herhalde.Bunun yanısıra gözümün önünde arkadaşımın kuzeni 6.seansta ve kız o kadar salıyoki kendini arada çikolata falan da yediği halde tığ gibi oldu.Sabredelim vardır bir bildikleri hoş olmasada deneyecek başka ne kaldı ki? :KK43:kafamçokkarıştı

valla ben de dr un çok konuşmamasından açıklama yapmamasından rahatsızım kızdığım nokta verdiğim kiloyu da alıyorum sayesinde. sen ben o herkes 10 seans olacaksa ne iş anlayamadım 3 kilo içinde 10 seans ..... neyse vericem ama çok moralim bozuldu. dediğim gibi buhafta vücudumda şişlik var ödem diyor göreceğiz ödemi falan
5 seansa 450 verdik ama diyorki 10 seans olacak parayı kıracak :p
Bu arada ödemi atman için sana 4li karışım önerebilirim çok iyigeliyor .Avakado yaprağu,mate,kiraz sapı,mısır püskülü kaynat iç.Şişkinlik falan kalmaz.Ben hem gıda mühendisi hemde aktar-baharat firmasında çalışıyorum.Tanıdıklarımda kiloyu geri alma yada durma olduğunu duydum ama incelme devam etti dediler.

evet öğretmenim... şu ana kadar kaç kg verdin? ben bu hafta vermezsem bırakacağım. ve diyetisyene gidip aldığım 2 kiloyu vermeyi düşünüyorum.....

canım sıkılıyor. yaaaa bu işlemi yaptırıp memnun olup olmayan var mı? ne kadar sürede olacak bilsem ona göre gideceğim.

arkadaşlar benımde 3.seansım bitti.toplamda 3 kilo verdim.bence hemen karamsarlığa kapılma.çünkü dr.un dediğine göre 10 seanstan sonra etkisini göstermeye başlıyomuş.bu hafta 4.seansa gıdıcem umarı vermişimdir.herkeze kolay gelsin

canım sıkılıyor. yaaaa bu işlemi yaptırıp memnun olup olmayan var mı? ne kadar sürede olacak bilsem ona göre gideceğim.
Hocam :) bugün bende acayip bir şişkinlik var çorbamı içtim bikaç kaşıkta yoğurt yedim pes etmek yok moralinide bozma sabret herkesin bünyesindeki tetiklenme süresi farklı.Seninki birden gidebilir banada gidenler 4.seans gibi hissedilir derecede verildiğini söylediler.Değişebiliyor demek ki.Sıkma canını dr. çok emin kendinden vardır bi bildiği .Eğer vermezsek bende yanındayım şimdi sakin olup sonucu bekleyelim olur mu?:kahve:

arkadaşlar benımde 3.seansım bitti.toplamda 3 kilo verdim.bence hemen karamsarlığa kapılma.çünkü dr.un dediğine göre 10 seanstan sonra etkisini göstermeye başlıyomuş.bu hafta 4.seansa gıdıcem umarı vermişimdir.herkeze kolay gelsin

Merhaba 3 seanslık süreçte sadece listedekileri mi yedin ekstra bişey yaptınmı kg olarak değilde incelme anlamında bişeyler oldumu şu an sen benden ilerdesin seans olarak yaşadıklarını yazarmısın

evet öğretmenim... şu ana kadar kaç kg verdin? ben bu hafta vermezsem bırakacağım. ve diyetisyene gidip aldığım 2 kiloyu vermeyi düşünüyorum.....
Dr bana tartılma dedi bende 1 ay tartılmıcam.İlk seans bitiminde 2.ye gittiğimde 1.8 kg vermişim.3.yü bekliyorum ama regl yaklaşıyor ve kendimi davul gibi hissediyorum

ilk hafta tam anlamıyla uyguladım diyeti ve 2.kg verdim.dr. döylediklerini aynen uyguluyorum hatta arada tatlı falanda kaçırdığım oldu ama fazla değil.belkide benım kilom sizden fazla olduğu için daha hızlı vermiş olabilirim.ama söle bi sorunda var.ben hastaende calışıyorum.ve sabaha kadar nöbet oluyo.ve ertesi gün uyuduğum için öğlen öğününü kaçırıyorum.belkide bunun da etkisi olmuş olabilir ama dr. sürekli korkmadan ye diyo nöbetlerde bile acıkırsak yiyebileceğimizi söledi.

incelme olarak pantalonlarımın belleri biraz bollaştı.ama ölçüm yapılmadığı için ne derecede bilmiyorum

bu hafta 5. seansıma gidince herşey belli olacak bir anlamda.... elimde patlayacak kilolar.

ilk seans sonu ben 1.3 kg verdim. sonra fazlasını aldım. dr normal devam dyo ye diyo iç diyo.... hayat yemeden içmeden ibaret oldu gibi şu kilolar yüzünden...

X