Karboksipunktur ile kilolara veda..

Arkadaşlar kusura bakmayın. Bütün hafta sonu gelinlikti mobilyaydı dolaşmaktan yazamadım. Hatta sanırım cumadan oturunm yapmadan çıkmışım. Farkında değilim.
Ben ilk seans sonunda 3 kilo verdim. Ama ilk seansın ertesi günü regl oldum. Yani bu üç kilonun içinde attığım ödem de var. O yüzden bu hafta benim için daha önemli. Gerçi doktor bu hafta daha çok acıkabileceğimi ve belki de kilo veremeyeceğimi söyledi. Cuma akşamı tekrar gideceğim. O zaman daha net birşeyler yazmış olacağım.
ınşallah hepimiz istediği sonuçlara bir an evvel ulaşırız.

kızlar yazamadım kusura bakmayın ben gecen hafta randovıme gıdemedım kızım okulda duşmüş hastaneye felan gıttık bu hafta tekrar randevu almıstım ama fıyat 450 olmuş bende vazgectım bune yanı 5 gunde 100tl zam resmen dalga gecıyorlar baktılar tutuldu hemen zam bıbucuk ayda 5 kılo verıcez dıyede 450 tl veremem yanı. spor ve ve dıyet yaparım paramda cebımde kalır. bugun tv de programı varmış doktorun 13:30 da izleyelim bakalım

Ben bir hayli niyetlenmiştim, haftaya gidip görüşeyim dedim ama bu kadar çabuk 100 TL zam beni düşündürdü. Salamarın sonucunu merak ettim şimdi.

Arkadaşlar kusura bakmayın düğün telaşı yazamadım.
Biraz da hayalkırıklığı olduğundan. ılk üç seans herşey iyiydi. Ama durdu. Hatta 6. seansa gittiğimde 400gr yağ almıştım :sm_confused:
20 Nisanda 7. seansa gideceğim. Bakalım birşeyler değişti mi?
Bu arada Eylül35 senin nasıl gidiyor?

Arkadaşlar kusura bakmayın düğün telaşı yazamadım.
Biraz da hayalkırıklığı olduğundan. İlk üç seans herşey iyiydi. Ama durdu. Hatta 6. seansa gittiğimde 400gr yağ almıştım :sm_confused:
20 Nisanda 7. seansa gideceğim. Bakalım birşeyler değişti mi?
Bu arada Eylül35 senin nasıl gidiyor?

Salamar özelikle seni yakından takip ediyorum bende gitmek istiyorum karboksipunktura başladığından beri kaç kg verdin yada incelmen ne kadar oldu.Tavsiyelerini doktorun sana neler söyleyip neleri yap yada yapma dediğini detaylıca açıklarsan sevinirim tabi günlük yediklerinide.Ayrıca oraya gittiğinde diğer müşterilerin ne sonuç aldığını görebiliyormusun paylaşımını bekliyorum.

Merhba Yasemin,
Karboksipunkturla ilk 3 seans harikaydı. 3.3 kg vermiştim ve bunun 2.5 kilosu yağ idi. Ancak son üç seanstır kilo veremiyorum. Vücudum sıkılaşıyor ama dediğim gibi klio vermem durdu.
Bakalım önümüzdeki hafta ne olacak? Ona göre doktorla konuşucağım.

Tşk ederim salamarcım.Dün doktorla bende konuştum bu programda ideale ne kadar zamanda ulaşırım dedim oda 10 seans sürer dedi.İdeal kilo yani 56 olmadan bırakırsam yada 5 seans alırsam kiloları geri alırmışız.Yani 56 olmadan bırakmak yokmuş bu işi el frenini o zaman çekecekmişizki normal yaşamdaki tatlı makarna falan yiyebilelim.

arkadaşlar karboksipunktur ile nasıl bir sonuç aldınız? ben başladım ilk başta. 56 kiloydum ilk başta 1.3 kg verdim. şimdi ise 2 kg geri aldım şimdi 5. seansıma gidececeğim. bana yardımmcı olun bilgi verin bu durumu yaşayan varsa merakımı giderin lütfen birde 1.5 haftadır bacağım ve basen bölgelerim şişti dr ödemdir diyor bilen ya da bu durumu yaşayanlar ne diyor ? teşekkürler

bir de merak ettiğim sizlerin seansları ne kadar sıklıktaydı haftada 2 kaz mi gittiniz nasıl oldu? anlatır mısınız?

arkadaşlar karboksipunktur ile nasıl bir sonuç aldınız? ben başladım ilk başta. 56 kiloydum ilk başta 1.3 kg verdim. şimdi ise 2 kg geri aldım şimdi 5. seansıma gidececeğim. bana yardımmcı olun bilgi verin bu durumu yaşayan varsa merakımı giderin lütfen birde 1.5 haftadır bacağım ve basen bölgelerim şişti dr ödemdir diyor bilen ya da bu durumu yaşayanlar ne diyor ? teşekkürler

beanuu benim 2.seans yapıldı 18 nisanda 1. seans 21 nisanda 2. seansa gittim 3. seansım 1 mayısta seansa araları gitgide uzucakmış.Giden arkadaşlarımda ödemle ilgili bir sorun yaşadıklarını duymadım.Ama senin kilon fazla mı ki?Regl döneminden dolayı bir şişlik olmasın sanırım salamar arkadaşımızda bahsetmişti.Senin seans araların nasıldı neler yiyosun paylaşalım.

vermem gereken 3 kg var....bu yüzden gittim zaten o doktora kısa sürede olsun diye. regl döneminde ödemin olabileceğinden hiç bahsetmedi dr. senin kaç kilon var vermem gereken
benimde 1 mayısta sabah seansım var . senin nasıl gidiyor teşekkürler bilgin için

2 kayısı peynirceviz domates maydanoz zeytin ve çay. öğlen ızgara ve yoğurt yanında. akşam üzeri yoğurt meyve ve badem akşam ya çorba ya da sebze yemeği... canım istemiyor. su içmeye çalışıyorum. bugün yumurta da yedim unutmada söliyim.:)))))

X