- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Ohh miss. Spor yapmadan olmuyor. Bende oğlan uyusun yürüyüş yapıcam bantta. Yılbaşına hedef buyukTatlım sabah uyanır uyanmaz 1 bardak sirkeli su içtim ardından 2 haslanmis yumurta 1domates salata zeytin peynir ekmek yerine 1 avuç fındık ama toplasan 10 tane bukadar bugünden başladım günde sabah 20 akşam 30 squaat baya bacaklarım sızladı ama akşamları yemekten sonra 20 dk eliptik gün icindede 20 dk yaparım büyük ihtimal bol su ve detoks siseme kabuk tarcın limon maydanoz yaptım bittikçe doldurup icicem
Aynen hedef büyük inşalalh ulasiriz aynen katılıyorum sadece yediklerimize dikkat ederek hareketsiz veremeyiz yarından itibaren daha sıkı bir program hazirlamak istiyorm 5 günde yediklerim çok fazla değişti yarın sabahtan itibaren 1 bardak sirkeli su ardından rutin kahvaltı sonra temizlik ev ici ardından 20 squat 1.30 da çocukları okula götürdükten sonra parkın çevresinde 5 tur atsam diyorum ama küçük kizim var engel olurmu sonra eve gelip çorba içeyim diyorum en hafifi saat 3 gibide 20 sguat akşam yemek rutin zaten pirinç hamur işi hariç herşeyden yemek sonrası 20 dk eliptik bineyim diyorum sonra eşimle çay fasli çay ile 3 gün kurusu ve son olarak yatmadan önce pulbiberli yoğurt dün haberde dinlemistim yemeklerde bool acı yağ yakiminimı kolaylastriyomus nasıl sence eksik yada fazla olan varsa bildirmeni isterim kuzum şuan güncel 108.7 ama ac karnına bus ekilde çıkıyorum tok olunca 110 oluyor hangisi doğru sence 1 ayda 5 8 kg vermek istiyorum insallah yılbaşına kaar 90-95 olsamOhh miss. Spor yapmadan olmuyor. Bende oğlan uyusun yürüyüş yapıcam bantta. Yılbaşına hedef buyuk
Akşam yaptığın eliptik 40 dk olsa neredeyse 8 kilo gider. Eliptik müthiş yağ yaktiriyor. Beslenme şeklin çok iyi bence spora ağırlık verirsen yani 1 saat yapabilirsen 8 kilo gider. Bende dün 15 günlük bir program yaptım sonra tartı hedefi koydum yılbaşına kadar. İnşallah hedeflere ulasacaz Allah in izniyle.Aynen hedef büyük inşalalh ulasiriz aynen katılıyorum sadece yediklerimize dikkat ederek hareketsiz veremeyiz yarından itibaren daha sıkı bir program hazirlamak istiyorm 5 günde yediklerim çok fazla değişti yarın sabahtan itibaren 1 bardak sirkeli su ardından rutin kahvaltı sonra temizlik ev ici ardından 20 squat 1.30 da çocukları okula götürdükten sonra parkın çevresinde 5 tur atsam diyorum ama küçük kizim var engel olurmu sonra eve gelip çorba içeyim diyorum en hafifi saat 3 gibide 20 sguat akşam yemek rutin zaten pirinç hamur işi hariç herşeyden yemek sonrası 20 dk eliptik bineyim diyorum sonra eşimle çay fasli çay ile 3 gün kurusu ve son olarak yatmadan önce pulbiberli yoğurt dün haberde dinlemistim yemeklerde bool acı yağ yakiminimı kolaylastriyomus nasıl sence eksik yada fazla olan varsa bildirmeni isterim kuzum şuan güncel 108.7 ama ac karnına bus ekilde çıkıyorum tok olunca 110 oluyor hangisi doğru sence 1 ayda 5 8 kg vermek istiyorum insallah yılbaşına kaar 90-95 olsam
evet canim. elmayi minik minik dogra. bol yogurt ve tarcin ile karistir. az da ceviz at üzerine.3 ünü karistirarakmi yiycem canm
Sağol canm benmevet canim. elmayi minik minik dogra. bol yogurt ve tarcin ile karistir. az da ceviz at üzerine.
Ve tatli krizine bir tarif daha
2 muz
1 yumurta
1 YK kakao
muzu soyun blenderden veya rondodan gecirin
kakao da atiyoruz pürüsüzlesene kadar cirpin. bir avuc findik veya ceviz. ve 180 derecede 10 dakina pisiriyoruz. Enfes oluyor kek gibi
deneyeceğim. acaba sufle gibi mi oluyor. kasede mi pişirmek gerek?evet canim. elmayi minik minik dogra. bol yogurt ve tarcin ile karistir. az da ceviz at üzerine.
Ve tatli krizine bir tarif daha
2 muz
1 yumurta
1 YK kakao
muzu soyun blenderden veya rondodan gecirin
kakao da atiyoruz pürüsüzlesene kadar cirpin. bir avuc findik veya ceviz. ve 180 derecede 10 dakina pisiriyoruz. Enfes oluyor kek gibi
Bu gün Pazar ys o yüzden eşler evdeHuhuu nerdesiniz kızlaaaarr ya. Daha aktif olalım lütfen
Bende denicem bu tarifideneyeceğim. acaba sufle gibi mi oluyor. kasede mi pişirmek gerek?
Hee benim ki yok ya ondanBu gün Pazar ys o yüzden eşler evde
Sıkı asılırsan 7-8 kg gider doğru kilon aç karna olan 108.7 asıl hedefin kaç canımm boyun kaçAynen hedef büyük inşalalh ulasiriz aynen katılıyorum sadece yediklerimize dikkat ederek hareketsiz veremeyiz yarından itibaren daha sıkı bir program hazirlamak istiyorm 5 günde yediklerim çok fazla değişti yarın sabahtan itibaren 1 bardak sirkeli su ardından rutin kahvaltı sonra temizlik ev ici ardından 20 squat 1.30 da çocukları okula götürdükten sonra parkın çevresinde 5 tur atsam diyorum ama küçük kizim var engel olurmu sonra eve gelip çorba içeyim diyorum en hafifi saat 3 gibide 20 sguat akşam yemek rutin zaten pirinç hamur işi hariç herşeyden yemek sonrası 20 dk eliptik bineyim diyorum sonra eşimle çay fasli çay ile 3 gün kurusu ve son olarak yatmadan önce pulbiberli yoğurt dün haberde dinlemistim yemeklerde bool acı yağ yakiminimı kolaylastriyomus nasıl sence eksik yada fazla olan varsa bildirmeni isterim kuzum şuan güncel 108.7 ama ac karnına bus ekilde çıkıyorum tok olunca 110 oluyor hangisi doğru sence 1 ayda 5 8 kg vermek istiyorum insallah yılbaşına kaar 90-95 olsam
Yakında geliyor sende sık gelemezsin hafta sonuHee benim ki yok ya ondanherkes i kendim gibi saniyorum
benim firin kaselerim var,güvec de onda yapiyorum. ona döküyorum firina veriyorum. Daha kek gibu olmasi icin 15 dakika beklet firinda. ben sufle gibi olmasi icin 10 dakika sonra cikariyorum firindan.deneyeceğim. acaba sufle gibi mi oluyor. kasede mi pişirmek gerek?
Asıl hedef 65 70 canm boy 1.68Sıkı asılırsan 7-8 kg gider doğru kilon aç karna olan 108.7 asıl hedefin kaç canımm boyun kaç
Evet son 10Yakında geliyor sende sık gelemezsin hafta sonu
Afiyet olsun canımmBu arada evet burda hep olalim. Cünkü gercekden motive oluyoruz.
ben yürüyüs yaptim. Sabah 11.000 adim yürüdüm.(sporsuz veriyodum ama sporu da katiyim dedim)7 kilometre ardindan Kahvaltimi yaptim.
2 yumurta (tereyaginda mantar salca ve peynir sonra yumurta üzerine maydanoz)
bol zeytin(zeytini cok severim)
domates salatalik kirmizi yesil paprika
3 tane hurma ve ceviz
yesil cay ve su
aksama bugday makarnasi yapcam yogurtlu ve salcali soslu.
Evet pazartesi tarti gününe bende varim canlar
benim firin kaselerim var,güvec de onda yapiyorum. ona döküyorum firina veriyorum. Daha kek gibu olmasi icin 15 dakika beklet firinda. ben sufle gibi olmasi icin 10 dakika sonra cikariyorum firindan.
Inanin bana. ben gercekden tatli hastasiyim ve yemek.
2 döner üstüne waffle waffleden sonra tekrar yemek yiyen bir insanim. Esim sasiriyor gercekden bukadar yemek yiyebilmeme. ve tatliyi birakali ben cok rahatim. Tamam fazla kilom yok benim. sisman da degilim. ama kilo aldim ve bunlari vermem lazim buyüzden sekerden uzak duruyorum ve tatli krizlerine bunlari yapiyorum
Boyun iyi canım 73/75 kiloyu da kaldırır inşAsıl hedef 65 70 canm boy 1.68
Afiyet olsun canım beğendim ben akşam az gibi geldi amaMenumu vereyim kızlar
Sabah 10 20 de
2 has yumurta salatalik peynir domates çay
Saat 12.00 2 tane gün kurusu
Saat 13.30
Salata büyük tabak
Saat 16.30 sade sütlü kahve
Saat 18.00 de 1 kase çorba
Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş