- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Aslında yetilerim şeyler sevdiğim şeyler ama tatlı krizleri zorluyor onuda kuru kayısı ile gönderiyorum sadece 2 ve 3 arası çok acikiyorum insallah azmimin sonunu görürüm canm yyaİlk zaman lar alışma süreci. Zor oluyor ama aynaya baktığında suzulmeye basliyorsun o da motive ediyor insanı. Bir kaç güne daha da alisir sin bu beslenme sekline
İnşallah canım inşallah.bak bende bazen pes ediyorum ama toparliyorum geri. Sabır etmek zorundayız her istediğimizi giymek için.bende akşam 8 ile 10 arası zorlanıyorum zaten bozarsam da o zamanlar bozuyorumAslında yetilerim şeyler sevdiğim şeyler ama tatlı krizleri zorluyor onuda kuru kayısı ile gönderiyorum sadece 2 ve 3 arası çok acikiyorum insallah azmimin sonunu görürüm canm yya
Benim icin 10 kilo.Kızlar ilk hedefimiz yılbaşı olsun mu?herkes yılbaşı için hedef koysun ve onun için mücadele edelim
bu dünyada pasta tatli yiyen en cok benim sanirim. ben bile basariyorsam sende basarirsin.Aslında yetilerim şeyler sevdiğim şeyler ama tatlı krizleri zorluyor onuda kuru kayısı ile gönderiyorum sadece 2 ve 3 arası çok acikiyorum insallah azmimin sonunu görürüm canm yya
3 ünü karistirarakmi yiycem canmbu dünyada pasta tatli yiyen en cok benim sanirim. ben bile basariyorsam sende basarirsin.
Sana önerim. Elma yogurt ve tarcin ye. bak gör tatli krizin gitcek
Bunun için burayadaha fazla zaman ayir. Motivasyon düşüyor çünkü. Birbirimize destek olarak kurtulacaz bu kilolardan inşallahBenim icin 10 kilo.
Keske basarabilsem.
Bende ki problem. 3 kilo verirsem aman ne kolaymis diyip 5 kilo geri aliyorum. bu sefer böyle bisi olmamasi lazim
Güzel fikir asyacım hedef alalım herkestenKızlar ilk hedefimiz yılbaşı olsun mu?herkes yılbaşı için hedef koysun ve onun için mücadele edelim
Çok iyi 108 gelmiş bile canım 2 ay için 20 kilo çok fazla kendini strese sokma istersen 10 kilo diyelimŞuan 108.2 yim canm yılbaşına kadar 85 -90 olsam şükür derim
Evet kilo azaldıkça daha az gidiyor 10 kilo diyelim canımmYaklaşık 2 ay var ve biraz yüksek bir hedef olacak 60 diyorum. 12 kilo verilir 2 ayda ama ideal kiloya yaklaştıkça verilen kilo miktarı azalıyor. Bakalım hedefe ulaşacak mıyım? Senin hedef kaçasya_01
Sabah peynir zeytin Yok MuKizlarrr sabah 2 haslanmis yumurta cokca domates salata 2 yeşil biber 1 avuç fındık bukadar ama dükü farkettim 4 gündür ekmekyemiyorjm ama kızlar özellikle saat 2 buçuk 3 arası öğlen çok acıkıyorum biseler yemek istiyorm ne yapsam sizce @nihaaalAk kelebek asya_01
Excel ile uğraşıyorumKaptan listemizi yapsinyılbaşına bomba gibi geliyoruz
Olursun balımEvet 2 ay var ve hedefi yüksek tutmak daha motive edecek bizi. Benim hedef 64 inşallahelimden geleni yapıcam Allahın izniyle
Aman vazgeçme sık gir buraya emiBenim icin 10 kilo.
Keske basarabilsem.
Bende ki problem. 3 kilo verirsem aman ne kolaymis diyip 5 kilo geri aliyorum. bu sefer böyle bisi olmamasi lazim
Tarçın yoğurt çok etkili kan şekerini ayarlamadabu dünyada pasta tatli yiyen en cok benim sanirim. ben bile basariyorsam sende basarirsin.
Sana önerim. Elma yogurt ve tarcin ye. bak gör tatli krizin gitcek
Tarçın yoğurt çok iyi canımm3 ünü karistirarakmi yiycem canm
Canm peynir var ama arada zeytin her gün ama unutmusum yazmayı şimdi tavuk hasliycam bol salata çocuklarda makarna yapicam eşim geç gelicekGüzel fikir asyacım hedef alalım herkesten
Çok iyi 108 gelmiş bile canım 2 ay için 20 kilo çok fazla kendini strese sokma istersen 10 kilo diyelim
Evet kilo azaldıkça daha az gidiyor 10 kilo diyelim canımm
Sabah peynir zeytin Yok Mu
Sabah kahvaltı kaçta yapıyorsun ona göre plan yapalım
Excel ile uğraşıyorum
Olursun balım
Aman vazgeçme sık gir buraya emi
Tarçın yoğurt çok etkili kan şekerini ayarlamada
Tarçın yoğurt çok iyi canımm
Kaptan benim hedef 64Güzel fikir asyacım hedef alalım herkesten
Çok iyi 108 gelmiş bile canım 2 ay için 20 kilo çok fazla kendini strese sokma istersen 10 kilo diyelim
Evet kilo azaldıkça daha az gidiyor 10 kilo diyelim canımm
Sabah peynir zeytin Yok Mu
Sabah kahvaltı kaçta yapıyorsun ona göre plan yapalım
Excel ile uğraşıyorum
Olursun balım
Aman vazgeçme sık gir buraya emi
Tarçın yoğurt çok etkili kan şekerini ayarlamada
Tarçın yoğurt çok iyi canımm
Afiyet olsun canımCanm peynir var ama arada zeytin her gün ama unutmusum yazmayı şimdi tavuk hasliycam bol salata çocuklarda makarna yapicam eşim geç gelicek
Afiyet olsun canımMenum kızlar
Sabah 10.00
2 has yumurta salatalik domates kk peynir çay
Saat 15.30 gibi
1 tabak bamya salata
Saat 17.00 2 gün kurusu
Saat 18.00
Tavuk sote
Salata 4 kasik bulgur pilavı
Su 3 e tamamlarim
spor 40 dk yürüyüş
Tamam benim açımdan sıkıntı olmaz yapalım öyle ama ben bu hafta tartilmicaktim canım inşallah haftaya daha iyi sonuçla gelirimKızlar pazertesi kilo bildirimini şöyle yapalım
Mesela ben kilo bildirirdim ardımdan alıntılayan kişi o şekilde devama ettirsin toplu liste oluşsun emi
Örneğin ; üye adı geçen hafta kilo bu hafta kilo fark gibi
- Gulbe şeker :106.5/106/0.5
- Asya_01 : 70/69/1
Bu ara Allah duysun ağzından şu 69 u bir göremedimKızlar pazertesi kilo bildirimini şöyle yapalım
Mesela ben kilo bildirirdim ardımdan alıntılayan kişi o şekilde devama ettirsin toplu liste oluşsun emi
Örneğin ; üye adı geçen hafta kilo bu hafta kilo fark gibi
- Gulbe şeker :106.5/106/0.5
- Asya_01 : 70/69/1
Sıkıntı Yok canım ben örnek oldun ve herkes birbirim kilosunu net görsün diye böyle yapalım dedimTamam benim açımdan sıkıntı olmaz yapalım öyle ama ben bu hafta tartilmicaktim canım inşallah haftaya daha iyi sonuçla gelirim
Olur balım olu inşBu ara Allah duysun ağzından şu 69 u bir göremedim