Karatay Günlüğüm

İlk zaman lar alışma süreci. Zor oluyor ama aynaya baktığında suzulmeye basliyorsun o da motive ediyor insanı. Bir kaç güne daha da alisir sin bu beslenme sekline
Aslında yetilerim şeyler sevdiğim şeyler ama tatlı krizleri zorluyor onuda kuru kayısı ile gönderiyorum sadece 2 ve 3 arası çok acikiyorum insallah azmimin sonunu görürüm canm yya

Aslında yetilerim şeyler sevdiğim şeyler ama tatlı krizleri zorluyor onuda kuru kayısı ile gönderiyorum sadece 2 ve 3 arası çok acikiyorum insallah azmimin sonunu görürüm canm yya
İnşallah canım inşallah.bak bende bazen pes ediyorum ama toparliyorum geri. Sabır etmek zorundayız her istediğimizi giymek için.bende akşam 8 ile 10 arası zorlanıyorum zaten bozarsam da o zamanlar bozuyorum

bu dünyada pasta tatli yiyen en cok benim sanirim. ben bile basariyorsam sende basarirsin.
Sana önerim. Elma yogurt ve tarcin ye. bak gör tatli krizin gitcek

Benim icin 10 kilo.
Keske basarabilsem.
Bende ki problem. 3 kilo verirsem aman ne kolaymis diyip 5 kilo geri aliyorum. bu sefer böyle bisi olmamasi lazim
Bunun için burayadaha fazla zaman ayir. Motivasyon düşüyor çünkü. Birbirimize destek olarak kurtulacaz bu kilolardan inşallah

Kızlar ilk hedefimiz yılbaşı olsun mu?herkes yılbaşı için hedef koysun ve onun için mücadele edelim
Güzel fikir asyacım hedef alalım herkesten

Şuan 108.2 yim canm yılbaşına kadar 85 -90 olsam şükür derim
Çok iyi 108 gelmiş bile canım 2 ay için 20 kilo çok fazla kendini strese sokma istersen 10 kilo diyelim

Yaklaşık 2 ay var ve biraz yüksek bir hedef olacak 60 diyorum. 12 kilo verilir 2 ayda ama ideal kiloya yaklaştıkça verilen kilo miktarı azalıyor. Bakalım hedefe ulaşacak mıyım? Senin hedef kaç asya_01
Evet kilo azaldıkça daha az gidiyor 10 kilo diyelim canımm

Sabah peynir zeytin Yok Mu
Sabah kahvaltı kaçta yapıyorsun ona göre plan yapalım

Kaptan listemizi yapsin yılbaşına bomba gibi geliyoruz
Excel ile uğraşıyorum

Evet 2 ay var ve hedefi yüksek tutmak daha motive edecek bizi. Benim hedef 64 inşallah elimden geleni yapıcam Allahın izniyle
Olursun balım

Benim icin 10 kilo.
Keske basarabilsem.
Bende ki problem. 3 kilo verirsem aman ne kolaymis diyip 5 kilo geri aliyorum. bu sefer böyle bisi olmamasi lazim
Aman vazgeçme sık gir buraya emi

bu dünyada pasta tatli yiyen en cok benim sanirim. ben bile basariyorsam sende basarirsin.
Sana önerim. Elma yogurt ve tarcin ye. bak gör tatli krizin gitcek
Tarçın yoğurt çok etkili kan şekerini ayarlamada

3 ünü karistirarakmi yiycem canm
Tarçın yoğurt çok iyi canımm

Canm peynir var ama arada zeytin her gün ama unutmusum yazmayı şimdi tavuk hasliycam bol salata çocuklarda makarna yapicam eşim geç gelicek

Kaptan benim hedef 64

Menum kızlar

Sabah 10.00
2 has yumurta salatalik domates kk peynir çay

Saat 15.30 gibi
1 tabak bamya salata

Saat 17.00 2 gün kurusu

Saat 18.00
Tavuk sote
Salata 4 kasik bulgur pilavı

Su 3 e tamamlarim
spor 40 dk yürüyüş

Kızlar pazertesi kilo bildirimini şöyle yapalım
Mesela ben kilo bildirirdim ardımdan alıntılayan kişi o şekilde devama ettirsin toplu liste oluşsun emi
Örneğin ; üye adı geçen hafta kilo bu hafta kilo fark gibi
  1. Gulbe şeker :106.5/106/0.5
  2. Asya_01 : 70/69/1

Tamam benim açımdan sıkıntı olmaz yapalım öyle ama ben bu hafta tartilmicaktim canım inşallah haftaya daha iyi sonuçla gelirim

Sabah 09.30
Karnabaharları omlet
Peynir zeytin
Domates acur
1 çay bardağı çiğ fındık

Ara 15.00
1 kupa sütlü kahve
1 cennet hurması

Akşam 19.00
1 tabak zeytinyağlı barbunya
4 yk bulgur pilavı
Salata
1 kase yoğurt

Belki kahve

Su 3 lt
Spor 30 Dk yürüyüş

Bu ara Allah duysun ağzından şu 69 u bir göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…