- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Kilona Göre az tüketiyorsun canımKızlar benim bugünkü menüm
Sabah 2 haslanmis yumurta 1domates salata peynir zeytin
Öğlen 1 elma 5 fındık
Akşam zeytinyağlı yaprak sarma 5 tane bir tabak salata yeterli olacak inşalalh spor 40 squat 30 dk eliptik binilen ama daha binmedi m
Olursun tabiKızlar kasimin 10 unda 70 kiloyu gorebilirmiyim sizce. En son tartıldım 74 çıkmıştım. Ödem de vardı ama vucudumda. Oğlumun doğum günü 7 si ama kutlamak için haftasonu 10 unda kutlicam. Hatta 70 olabilirsem kutlicam o şekilde yoksa eşim oğlum ben kutlicam. Ne diyorsunuz çok mu uçuk hedef 70 olabilir miyim sizce
Valla midem kaziniyor ne yalan söyleyimAfiyet olsun canım beğendim ben akşam az gibi geldi ama
Gerçekten olabilecegimi dusunuyormusun yoksa motive etmek için mi söylüyorsun. Objektif olup o şekil plan yapıcam. Çok mu abartiyor um acaba dedimOlursun tabi
Sütlü kahve iç canımValla midem kaziniyor ne yalan söyleyim
Ben neredeyse burda yatıp kalkiyorumBu arada evet burda hep olalim. Cünkü gercekden motive oluyoruz.
ben yürüyüs yaptim. Sabah 11.000 adim yürüdüm.(sporsuz veriyodum ama sporu da katiyim dedim)7 kilometre ardindan Kahvaltimi yaptim.
2 yumurta (tereyaginda mantar salca ve peynir sonra yumurta üzerine maydanoz)
bol zeytin(zeytini cok severim)
domates salatalik kirmizi yesil paprika
3 tane hurma ve ceviz
yesil cay ve su
aksama bugday makarnasi yapcam yogurtlu ve salcali soslu.
Evet pazartesi tarti gününe bende varim canlar
benim firin kaselerim var,güvec de onda yapiyorum. ona döküyorum firina veriyorum. Daha kek gibu olmasi icin 15 dakika beklet firinda. ben sufle gibi olmasi icin 10 dakika sonra cikariyorum firindan.
Inanin bana. ben gercekden tatli hastasiyim ve yemek.
2 döner üstüne waffle waffleden sonra tekrar yemek yiyen bir insanim. Esim sasiriyor gercekden bukadar yemek yiyebilmeme. ve tatliyi birakali ben cok rahatim. Tamam fazla kilom yok benim. sisman da degilim. ama kilo aldim ve bunlari vermem lazim buyüzden sekerden uzak duruyorum ve tatli krizlerine bunlari yapiyorum
Gerçekten söylüyorum çünküGerçekten olabilecegimi dusunuyormusun yoksa motive etmek için mi söylüyorsun. Objektif olup o şekil plan yapıcam. Çok mu abartiyor um acaba dedim
Çok doğru canım kesinlikle ne kadar aktif o kadar motive daha az kaçamak ve gelsin eksile rBen neredeyse burda yatıp kalkiyorumhep söylüyorum daha aktif olsak daha asilip motive olucaz. Tarifi eşim gelince yapıcam güzel bişeye benziyor
Doğru... o zaman uçuk hedef koymamisim elimden geleni yapıcam 70 i gorursemde kalabalık kutlama yapıcam pasayaGerçekten söylüyorum çünkü
- ödemli İdin
- Tok karna tartıldın
Ben sürekli buralardayım. Daha motive oluyor insan.Çok doğru canım kesinlikle ne kadar aktif o kadar motive daha az kaçamak ve gelsin eksile r
Aynen öyle 2 kilo rahat gitmiştirDoğru... o zaman uçuk hedef koymamisim elimden geleni yapıcam 70 i gorursemde kalabalık kutlama yapıcam pasaya
Kesinlikle elimden geldiği kadar gelmeyeBen sürekli buralardayım. Daha motive oluyor insan.
Ama salata çok yapıyorum doğana kadar yiyorum sabaha öyle canm arada işte çok kötü olunca ufak şeyler atstriyormKilona Göre az tüketiyorsun canım
Ah ah olayında 75 olayim vallaBoyun iyi canım 73/75 kiloyu da kaldırır inş
Öğünlerinde çok ye kısma emiAma salata çok yapıyorum doğana kadar yiyorum sabaha öyle canm arada işte çok kötü olunca ufak şeyler atstriyorm
Sonrasinda tartılma dım hiç. Ama esim geldikten sonra eve bir tartı alicam daha iyi takip olur. İnşallah dediğin gibi 2 kilo gitmiştirAynen öyle 2 kilo rahat gitmiştir
Olursun canımm sen önce beynini ikna etAh ah olayında 75 olayim valla
Öyle tabi... haftasonu neyse de hafta arası herkes daha aktif olsa daha verimli olurKesinlikle elimden geldiği kadar gelmeye
Çalışıyorum. Bende ama çocuklar fırsat verdikçe
Öyle yapıyorum zaten kalorisi çok şeyler yrmedigim için onlardan da doyama kadar yiyorumÖğünlerinde çok ye kısma emi
Vücut kıtlığa girmesin