- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Afiyet olsun canim. Bende bulgur pilavı yedim akşam bir kriz geliyor özellikle engellemek için tam doymak için yedim.Sabah 09.30
Karnabaharları omlet
Peynir zeytin
Domates acur
1 çay bardağı çiğ fındık
Ara 15.00
1 kupa sütlü kahve
1 cennet hurması
Akşam 19.00
1 tabak zeytinyağlı barbunya
4 yk bulgur pilavı
Salata
1 kase yoğurt
Belki kahve
Su 3 lt
Spor 30 Dk yürüyüş
Tabi canım daha iyiSıkıntı Yok canım ben örnek oldun ve herkes birbirim kilosunu net görsün diye böyle yapalım dedim
Bazen öyle oluyor canım ama uzun zamandır yemiyordum bulgur şişirdi beniAfiyet olsun canim. Bende bulgur pilavı yedim akşam bir kriz geliyor özellikle engellemek için tam doymak için yedim.
Hiç yenmese daha iyi de şu ataklari engellemek açısından yedim. Haftada bir ayran detoksu düşünüyorumBazen öyle oluyor canım ama uzun zamandır yemiyordum bulgur şişirdi beni
Gün içinde bisey yememissin canım neredeyse tek ogunsabah (12:00)
akşam (21:00)
- 1 biberli kekikli omlet
- 2 dilim kaşar
- 2 dilim çörek otlu tulum
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- çekirdek
- 1 dilim pasta saati çok geç oldu ama kızımın doğum günü
su:2 lt
Spor: Yoga
Akşam yemeği Yok ama canımsabah (12:00)
- 2 dilim kaşar
- çekirdek
Ne yapayım kuzum çocukları uyutmaya çalışıyorumKızlar napiyorsunuz
Rabbim hayırlı uzun ömür versin canımmsabah (12:00)
- 2 dilim kaşar
- çekirdek
Benim pasada uyusa bende uyicam hemen. Saatlerdir kafamda dönüp duruyor ben bu 70 altına dusemedim yaa. Inmem lazım artikNe yapayım kuzum çocukları uyutmaya çalışıyorum
İneceksin kuzum beynini streseBenim pasada uyusa bende uyicam hemen. Saatlerdir kafamda dönüp duruyor ben bu 70 altına dusemedim yaa. Inmem lazım artik
Sabah kahvaltısı çok geç saate kaldı. Kahvaltıyı sağlam tutuyorum. Yağ ağırlıklı o yüz de n acıkmıyorum. Bahsettiğim besinlerin miktarı xl. Pastayı da acıktığım için yemedim biraz zoraki oldu kızım üzülmesin diyeGün içinde bisey yememissin canım neredeyse tek ogun
Amin canım hepimizin evlatlarına inşallahRabbim hayırlı uzun ömür versin canımm
İyi geceler canımİneceksin kuzum beynini strese
Sokma emi hafi hayırlı geceler
Günaydın balımGünaydın kızlar
Tatlım sabah uyanır uyanmaz 1 bardak sirkeli su içtim ardından 2 haslanmis yumurta 1domates salata zeytin peynir ekmek yerine 1 avuç fındık ama toplasan 10 tane bukadar bugünden başladım günde sabah 20 akşam 30 squaat baya bacaklarım sızladı ama akşamları yemekten sonra 20 dk eliptik gün icindede 20 dk yaparım büyük ihtimal bol su ve detoks siseme kabuk tarcın limon maydanoz yaptım bittikçe doldurup icicemHuhuu nerdesiniz kızlaaaarr ya. Daha aktif olalım lütfen