- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Evet canım evde tartı olması çok önemli bence birde sen kıyafet ile tartışıyorsun asıl kilo olmuyor oSonrasinda tartılma dım hiç. Ama esim geldikten sonra eve bir tartı alicam daha iyi takip olur. İnşallah dediğin gibi 2 kilo gitmiştir
Beynim iknaolmak üzere arada kayıyor ama toparliyirum hemenOlursun canımm sen önce beynini ikna et
Evet...Eşim gelsin aldiricam tartiEvet canım evde tartı olması çok önemli bence birde sen kıyafet ile tartışıyorsun asıl kilo olmuyor o
Eminim 1 ay sonra daha güzel şartlarda olmuş olucazBeynim iknaolmak üzere arada kayıyor ama toparliyirum hemen
Ahh insallah canmEminim 1 ay sonra daha güzel şartlarda olmuş olucaz
Olsun canım daha önce zayıfladım yine zayıflarımBeynim iknaolmak üzere arada kayıyor ama toparliyirum hemen
Kesinlikle 1 ay sonra daha iyi olacak herşeyEminim 1 ay sonra daha güzel şartlarda olmuş olucaz
Sanki bizim kararla yola başladığımız gibi
Kız gece tuvalete gitmekten uyuyamazsin. Saat 10 dan sonra çok icmeDeli gibi su içiyorum suannnn içtikçe içesin geliyor şaka gibi
Anam furduramiylm kendimi bir susadım bide benm bi huyum var ne zaman su içsem su bardağı doyurmuyor beni illa bir kavanoz YADA büyük birşey olcakKız gece tuvalete gitmekten uyuyamazsin. Saat 10 dan sonra çok icme
Aynen canımmSanki bizim kararla yola başladığımız gibi
kesinlikle çok doğru deneyimledim ve tükettiğim yağlar sayesinde 24 saati bile acıkmadan geçiriyorum.
ne güzel işteAnam furduramiylm kendimi bir susadım bide benm bi huyum var ne zaman su içsem su bardağı doyurmuyor beni illa bir kavanoz YADA büyük birşey olcak
Anam furduramiylm kendimi bir susadım bide benm bi huyum var ne zaman su içsem su bardağı doyurmuyor beni illa bir kavanoz YADA büyük birşey olcak
Birde beyin obezliği var biliyorsun değil mi yedikçe doyma hissi gelmeyenlerkesinlikle çok doğru deneyimledim ve tükettiğim yağlar sayesinde 24 saati bile acıkmadan geçiriyorum.
ne güzel işte