Karatay Günlüğüm

Oda olabilir midemi usutmus de olabilir sin canım geçmiş olsun

34 yasindayim, 76 kiloyum.iki yasinda oglum 1 aylik kizim var.pazartesi tartiyla birlikte baslicam insallah

Üşütmüş olabilirsin canım

Maşallah canımm çok güzel
Ödem ile birlikte fazla kilo gitmesi normal diyeti bozma daha da gidecek inşallah
Ama tartıda eksi görmek büyük mutluluk dimi

Kızlar ilk hedefimiz yılbaşı olsun mu?herkes yılbaşı için hedef koysun ve onun için mücadele edelim
Yaklaşık 2 ay var ve biraz yüksek bir hedef olacak 60 diyorum. 12 kilo verilir 2 ayda ama ideal kiloya yaklaştıkça verilen kilo miktarı azalıyor. Bakalım hedefe ulaşacak mıyım? Senin hedef kaç asya_01

Kizlarrr sabah 2 haslanmis yumurta cokca domates salata 2 yeşil biber 1 avuç fındık bukadar ama dükü farkettim 4 gündür ekmekyemiyorjm ama kızlar özellikle saat 2 buçuk 3 arası öğlen çok acıkıyorum biseler yemek istiyorm ne yapsam sizce nihaaal Ak kelebek asya_01

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 ay var ve biraz yüksek bir hedef olacak 60 diyorum. 12 kilo verilir 2 ayda ama ideal kiloya yaklaştıkça verilen kilo miktarı azalıyor. Bakalım hedefe ulaşacak mıyım? Senin hedef kaç asya_01
Evet 2 ay var ve hedefi yüksek tutmak daha motive edecek bizi. Benim hedef 64 inşallah elimden geleni yapıcam Allahın izniyle

Salata yapabilirsin yada öğlen i sebze yemegide yapabilirsin. Ara yaparak gecistiririm diyorsan kefir kuru yemiş veya kuru meyve yapabilirsin

Salata yapabilirsin yada öğlen i sebze yemegide yapabilirsin. Ara yaparak gecistiririm diyorsan kefir kuru yemiş veya kuru meyve yapabilirsin
En iyisi doyurucu salata yapayım çünkü diğerleri pek ise yaramıyor ama bugün 4 gün oldu ekmek pirinç yok tatlı vs yok sadece dün akşam 3 kasik bulgur ve 1 tabak fasulye yedim

En iyisi doyurucu salata yapayım çünkü diğerleri pek ise yaramıyor ama bugün 4 gün oldu ekmek pirinç yok tatlı vs yok sadece dün akşam 3 kasik bulgur ve 1 tabak fasulye yedim
İlk zaman lar alışma süreci. Zor oluyor ama aynaya baktığında suzulmeye basliyorsun o da motive ediyor insanı. Bir kaç güne daha da alisir sin bu beslenme sekline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…