Karatay Günlüğüm

Tatlım sabah uyanır uyanmaz 1 bardak sirkeli su içtim ardından 2 haslanmis yumurta 1domates salata zeytin peynir ekmek yerine 1 avuç fındık ama toplasan 10 tane bukadar bugünden başladım günde sabah 20 akşam 30 squaat baya bacaklarım sızladı ama akşamları yemekten sonra 20 dk eliptik gün icindede 20 dk yaparım büyük ihtimal bol su ve detoks siseme kabuk tarcın limon maydanoz yaptım bittikçe doldurup icicem
Ohh miss. Spor yapmadan olmuyor. Bende oğlan uyusun yürüyüş yapıcam bantta. Yılbaşına hedef buyuk:halay:

Ohh miss. Spor yapmadan olmuyor. Bende oğlan uyusun yürüyüş yapıcam bantta. Yılbaşına hedef buyuk:halay:
Aynen hedef büyük inşalalh ulasiriz aynen katılıyorum sadece yediklerimize dikkat ederek hareketsiz veremeyiz yarından itibaren daha sıkı bir program hazirlamak istiyorm 5 günde yediklerim çok fazla değişti yarın sabahtan itibaren 1 bardak sirkeli su ardından rutin kahvaltı sonra temizlik ev ici ardından 20 squat 1.30 da çocukları okula götürdükten sonra parkın çevresinde 5 tur atsam diyorum ama küçük kizim var engel olurmu sonra eve gelip çorba içeyim diyorum en hafifi saat 3 gibide 20 sguat akşam yemek rutin zaten pirinç hamur işi hariç herşeyden yemek sonrası 20 dk eliptik bineyim diyorum sonra eşimle çay fasli çay ile 3 gün kurusu ve son olarak yatmadan önce pulbiberli yoğurt dün haberde dinlemistim yemeklerde bool acı yağ yakiminimı kolaylastriyomus nasıl sence eksik yada fazla olan varsa bildirmeni isterim kuzum şuan güncel 108.7 ama ac karnına bus ekilde çıkıyorum tok olunca 110 oluyor hangisi doğru sence 1 ayda 5 8 kg vermek istiyorum insallah yılbaşına kaar 90-95 olsam

Son düzenleme:
Aynen hedef büyük inşalalh ulasiriz aynen katılıyorum sadece yediklerimize dikkat ederek hareketsiz veremeyiz yarından itibaren daha sıkı bir program hazirlamak istiyorm 5 günde yediklerim çok fazla değişti yarın sabahtan itibaren 1 bardak sirkeli su ardından rutin kahvaltı sonra temizlik ev ici ardından 20 squat 1.30 da çocukları okula götürdükten sonra parkın çevresinde 5 tur atsam diyorum ama küçük kizim var engel olurmu sonra eve gelip çorba içeyim diyorum en hafifi saat 3 gibide 20 sguat akşam yemek rutin zaten pirinç hamur işi hariç herşeyden yemek sonrası 20 dk eliptik bineyim diyorum sonra eşimle çay fasli çay ile 3 gün kurusu ve son olarak yatmadan önce pulbiberli yoğurt dün haberde dinlemistim yemeklerde bool acı yağ yakiminimı kolaylastriyomus nasıl sence eksik yada fazla olan varsa bildirmeni isterim kuzum şuan güncel 108.7 ama ac karnına bus ekilde çıkıyorum tok olunca 110 oluyor hangisi doğru sence 1 ayda 5 8 kg vermek istiyorum insallah yılbaşına kaar 90-95 olsam
Akşam yaptığın eliptik 40 dk olsa neredeyse 8 kilo gider. Eliptik müthiş yağ yaktiriyor. Beslenme şeklin çok iyi bence spora ağırlık verirsen yani 1 saat yapabilirsen 8 kilo gider. Bende dün 15 günlük bir program yaptım sonra tartı hedefi koydum yılbaşına kadar. İnşallah hedeflere ulasacaz Allah in izniyle.

3 ünü karistirarakmi yiycem canm
evet canim. elmayi minik minik dogra. bol yogurt ve tarcin ile karistir. az da ceviz at üzerine.
Ve tatli krizine bir tarif daha
2 muz
1 yumurta
1 YK kakao
muzu soyun blenderden veya rondodan gecirin
kakao da atiyoruz pürüsüzlesene kadar cirpin. bir avuc findik veya ceviz. ve 180 derecede 10 dakina pisiriyoruz. Enfes oluyor kek gibi

evet canim. elmayi minik minik dogra. bol yogurt ve tarcin ile karistir. az da ceviz at üzerine.
2 muz
1 yumurta
1 YK kakao
kakao da atiyoruz pürüsüzlesene kadar cirpin. bir avuc findik veya ceviz. ve 180 derecede 10 dakina pisiriyoruz. Enfes oluyor kek gibi
Sağol canm benm

2 muz
1 yumurta
1 YK kakao
deneyeceğim. acaba sufle gibi mi oluyor. kasede mi pişirmek gerek?

Sıkı asılırsan 7-8 kg gider doğru kilon aç karna olan 108.7 asıl hedefin kaç canımm boyun kaç

Bu arada evet burda hep olalim. Cünkü gercekden motive oluyoruz.
ben yürüyüs yaptim. Sabah 11.000 adim yürüdüm.(sporsuz veriyodum ama sporu da katiyim dedim)7 kilometre ardindan Kahvaltimi yaptim.
2 yumurta (tereyaginda mantar salca ve peynir sonra yumurta üzerine maydanoz)
bol zeytin(zeytini cok severim)
domates salatalik kirmizi yesil paprika
3 tane hurma ve ceviz
yesil cay ve su

aksama bugday makarnasi yapcam yogurtlu ve salcali soslu.
Evet pazartesi tarti gününe bende varim canlar
deneyeceğim. acaba sufle gibi mi oluyor. kasede mi pişirmek gerek?
benim firin kaselerim var,güvec de onda yapiyorum. ona döküyorum firina veriyorum. Daha kek gibu olmasi icin 15 dakika beklet firinda. ben sufle gibi olmasi icin 10 dakika sonra cikariyorum firindan.

Inanin bana. ben gercekden tatli hastasiyim ve yemek.
2 döner üstüne waffle waffleden sonra tekrar yemek yiyen bir insanim. Esim sasiriyor gercekden bukadar yemek yiyebilmeme. ve tatliyi birakali ben cok rahatim. Tamam fazla kilom yok benim. sisman da degilim. ama kilo aldim ve bunlari vermem lazim buyüzden sekerden uzak duruyorum ve tatli krizlerine bunlari yapiyorum

Kızlar benim bugünkü menüm
Sabah 2 haslanmis yumurta 1domates salata peynir zeytin

Öğlen 1 elma 5 fındık

Akşam zeytinyağlı yaprak sarma 5 tane bir tabak salata yeterli olacak inşalalh spor 40 squat 30 dk eliptik binilen ama daha binmedi m

Kızlar kasimin 10 unda 70 kiloyu gorebilirmiyim sizce. En son tartıldım 74 çıkmıştım. Ödem de vardı ama vucudumda. Oğlumun doğum günü 7 si ama kutlamak için haftasonu 10 unda kutlicam. Hatta 70 olabilirsem kutlicam o şekilde yoksa eşim oğlum ben kutlicam. Ne diyorsunuz çok mu uçuk hedef 70 olabilir miyim sizce

Bu arada evet burda hep olalim. Cünkü gercekden motive oluyoruz.
ben yürüyüs yaptim. Sabah 11.000 adim yürüdüm.(sporsuz veriyodum ama sporu da katiyim dedim)7 kilometre ardindan Kahvaltimi yaptim.
2 yumurta (tereyaginda mantar salca ve peynir sonra yumurta üzerine maydanoz)
bol zeytin(zeytini cok severim)
domates salatalik kirmizi yesil paprika
3 tane hurma ve ceviz
yesil cay ve su

aksama bugday makarnasi yapcam yogurtlu ve salcali soslu.
Evet pazartesi tarti gününe bende varim canlar

benim firin kaselerim var,güvec de onda yapiyorum. ona döküyorum firina veriyorum. Daha kek gibu olmasi icin 15 dakika beklet firinda. ben sufle gibi olmasi icin 10 dakika sonra cikariyorum firindan.

Inanin bana. ben gercekden tatli hastasiyim ve yemek.
2 döner üstüne waffle waffleden sonra tekrar yemek yiyen bir insanim. Esim sasiriyor gercekden bukadar yemek yiyebilmeme. ve tatliyi birakali ben cok rahatim. Tamam fazla kilom yok benim. sisman da degilim. ama kilo aldim ve bunlari vermem lazim buyüzden sekerden uzak duruyorum ve tatli krizlerine bunlari yapiyorum
Afiyet olsun canımm

Menumu vereyim kızlar

Sabah 10 20 de
2 has yumurta salatalik peynir domates çay

Saat 12.00 2 tane gün kurusu

Saat 13.30
Salata büyük tabak

Saat 16.30 sade sütlü kahve

Saat 18.00 de 1 kase çorba

Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım beğendim ben akşam az gibi geldi ama

X