Karatay Günlüğüm

Sağol kuzum

Kabızlık problem i de çekiyorum 1 haftadir stresli durumdayım hep.bazen yapmicam diyorum. Aşırı demornize oldum ya nazar mi ettiler nedir
Sabahları aç karna 7 zeytin 1 incir yap üzerine büyük bardak su canım 21 gün boyunca Allah ın izni
İle geçiyor kabızlık ben yaptım canım

Krakerler olmamış canım

Kızlar 30 dk tempolu yürüyüş yaptım. 3 gün öğlen öğün umu katı ayran la yapıcam. Akşam da ya sebze ya protein yapıcam. Şu sisligi atmam lazım

Valla mahfoldum basur gibi oldu kanlar içinde kaldım resmen

cnm leğene su koy sıcağa yakın buharına otur yumuşasın kanayan yerler.
bir de elinden geldiğince sıvı tüket. çorba ağırlıklı beslen. kuru kayısıyı hoşaf yap için. probiyotik yoğurt al ye. kapalı ürüne karatay karşı ama birkaç gün düzene gir. he bir de alerjin yoksa p.po iyileşene kadar sinamaki çayı al kaynat iç. ama bunu sürekli yapma. son olarak senin stresin bağırsaklarına vuruyor olabilir. strese girme. kilo dediğin ne alınır verilir. yani ben 5 kere zayıflayıp almış insanım. gene veriyorum. sen de aldın verirsin. rahat ol

bugün menümü de vereyim.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
4 kaşık et sote
3 kaşık yoğurt

ara
1 elma

ara
1 menengiç

akşam
1 kase karnabahardan kısır yapmayı düşünüyorum.
(karnabaharı biraz haşlayıp rondodan geçiriyoruz. içine kısır malzemelerini koyuyoruz tamamdır)
1 bardak ayran

haftasonu aktif olamıyorum ben. bir de ev toplayacağım.
hadi iyi tatiller arkadaşlar.
pazartesiye eksiyle gelin. artı olanı kınıyoruz tamam mı
asya sen hariç kuzum. sen önce iyi ol..

Kızlar napiyorsunuz. Ben oglani uyuttum uzaniyorum. Gece ateslendi hiç uyuyamadim dokuluyorum

Ben çiğ robottan geçirip kavuruyorum karnabaharı sonra kısıt malzemesi nasılsa öyle yapıyorum

Kızlar lütfen bana yardımcı olun. Bir fikir paylaşın. Bu eşimle birbirimizi parcalicaz yoksa. Şimdi bu asgari ücret le nasıl gecinecez deyip burdan çıkma taraftarı değil ben bıktım burda oturmak istemiyorum daha fazla. Ne yapacaz deyip benim psikolojim i alt üst etti. Sizler nasıl geciniyorsunuz. Ya bu adam cildirtiyor beni. Burası miras mali. Millet çıkmam için agzimiza bakıyor. Grurum kırılıyor insanların laf sokmasina hor görmesine dayanamıyorum

Merhaba bende araniza katilmak istiyorum.ikinci cocugumu yeni kucagimiza aldim.emzirdigim icin biraz kacamaklarim olabilir kabul ederseniz.benim icin motivasyon heycani cok onemli.insallah sizlerle kilo verebilirim.tarti gunu hangi gun.tarti gununden itibaren baslicam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…