- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Sağol kuzumGünaydın kızlar..
hoşgeldin aramıza. ben karatay yapmıyorum ama buralardayım. 1 ayda 5 kilo verdim. diyet yapan bir insan eğer sağlık koşulları yerindeyse illa ki kilo veriyor. diyetin türü de çok fark etmiyor.
asya yani koca 17 kiloyu verdin. vücudundan nerdeyse 5 yaşında bi rçocuk attın. devamı da gelir. önemli olan biran önce toparlanman.
teşekkürler cnm benim sana da afiyet olsun. tam bir karataycısın ya MaşAllah. ben de karnabahar kısırı yapayım bugün iyi aklıma düşürdün
bak ne güzel aylık hedefini kısacık sürede yakaladın sakın yeme ya da uydur bir şeyler olmadı yakınsan menü iste kendine göre. çünkü daha yeni verdin bozarsan çabuk gelir kilolar.
Olur canım nasıl mutlu olacaksanYa canım ben bu pazartesi günü tartılma Sam öbür haftaya 2 ye bolersin.gerçekten çok demornize olmus durumdayım. Ağlayarak uyudum dün
Sabahları aç karna 7 zeytin 1 incir yap üzerine büyük bardak su canım 21 gün boyunca Allah ın izniKabızlık problem i de çekiyorum 1 haftadir stresli durumdayım hep.bazen yapmicam diyorum. Aşırı demornize oldum ya nazar mi ettiler nedir
Krakerler olmamış canımkızlar sizce nasıl
sabah aç karnına 1 adet şekersiz kahve
işe gittiğim için servise kadar 20 dk tempolu yürüyüş
kahvaltı
3 eti form kraker
6 zeytin
1 dilim beyaz peynir
şekersiz çay
3 adet ceviz
(çalıştığım için yumurtaya uyamıyorum)
evet cnm krakeri çıkarıcamKrakerler olmamış canım
Valla mahfoldum basur gibi oldu kanlar içinde kaldım resmencanım gün kurusu dene istersen
Enerjimi düşüren insanlar var. Onlarinda etkisi cok üzerimde. Eşimle de limoniydik dün. Üst üste geldi herseyOlur canım nasıl mutlu olacaksan
Ayran yoğurt kabızlık yapabilir.Kızlar 30 dk tempolu yürüyüş yaptım. 3 gün öğlen öğün umu katı ayran la yapıcam. Akşam da ya sebze ya protein yapıcam. Şu sisligi atmam lazım
Bende tam tersi bağırsak çalıştırıyor.bir kaç gün rahatlarim belkiAyran yoğurt kabızlık yapabilir.
Valla mahfoldum basur gibi oldu kanlar içinde kaldım resmen
Ben çiğ robottan geçirip kavuruyorum karnabaharı sonra kısıt malzemesi nasılsa öyle yapıyorumbugün menümü de vereyim.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
4 kaşık et sote
3 kaşık yoğurt
ara
1 elma
ara
1 menengiç
akşam
1 kase karnabahardan kısır yapmayı düşünüyorum.
(karnabaharı biraz haşlayıp rondodan geçiriyoruz. içine kısır malzemelerini koyuyoruz tamamdır)
1 bardak ayran
haftasonu aktif olamıyorum ben. bir de ev toplayacağım.
hadi iyi tatiller arkadaşlar.
pazartesiye eksiyle gelin. artı olanı kınıyoruz tamam mı
asya sen hariç kuzum. sen önce iyi ol..
Ay bende çok Yorgun’umKızlar napiyorsunuz. Ben oglani uyuttum uzaniyorum. Gece ateslendi hiç uyuyamadim dokuluyorum
Ben çiğ robottan geçirip kavuruyorum karnabaharı sonra kısıt malzemesi nasılsa öyle yapıyorum
Sen naptin niye yoruldun. Ben kuzu nun başında durdum sabah a kadar. Dokuluyorum...Ay bende çok Yorgun’um