Karatay Günlüğüm

Merhaba bende araniza katilmak istiyorum.ikinci cocugumu yeni kucagimiza aldim.emzirdigim icin biraz kacamaklarim olabilir kabul ederseniz.benim icin motivasyon heycani cok onemli.insallah sizlerle kilo verebilirim.tarti gunu hangi gun.tarti gununden itibaren baslicam insallah.
Hoşgeldin canım. Bebeğini analı babalı büyüt inşallah. Kaç yasindasin boy kilo. Kendini tanıt bize. Tartı günümüz pazartesi günü. Kilo bildirimi ni pazartesi yaparsın menulerini paylaşmaya baslayabilirsin canım.

ya daha kolay. üşeniyordum valla. koltukları yakamaya gelecekler. böyle yapayım o zaman cnm. çok makbule geçti tarifin saolasın :KK60:
Oh afiyet olsun sevindim canım :KK200:

Sen naptin niye yoruldun. Ben kuzu nun başında durdum sabah a kadar. Dokuluyorum...
Benim 2 tane ikisi de küçük oğlan diş çıkarıyordu o uyuyamıyor kız da kalkıyor bir orası bir burası canım çıkıyor

Kızlar lütfen bana yardımcı olun. Bir fikir paylaşın. Bu eşimle birbirimizi parcalicaz yoksa. Şimdi bu asgari ücret le nasıl gecinecez deyip burdan çıkma taraftarı değil ben bıktım burda oturmak istemiyorum daha fazla. Ne yapacaz deyip benim psikolojim i alt üst etti. Sizler nasıl geciniyorsunuz. Ya bu adam cildirtiyor beni. Burası miras mali. Millet çıkmam için agzimiza bakıyor. Grurum kırılıyor insanların laf sokmasina hor görmesine dayanamıyorum
Miras malı derken kimin evi balım

Merhaba bende araniza katilmak istiyorum.ikinci cocugumu yeni kucagimiza aldim.emzirdigim icin biraz kacamaklarim olabilir kabul ederseniz.benim icin motivasyon heycani cok onemli.insallah sizlerle kilo verebilirim.tarti gunu hangi gun.tarti gununden itibaren baslicam insallah.

Tabi ki katılabilirsin canımm önemli olan sağlıklı kilolar vermek dimi

Oh afiyet olsun sevindim canım :KK200:

Benim 2 tane ikisi de küçük oğlan diş çıkarıyordu o uyuyamıyor kız da kalkıyor bir orası bir burası canım çıkıyor

Miras malı derken kimin evi balım

Tabi ki katılabilirsin canımm önemli olan sağlıklı kilolar vermek dimi
Annem gilin evi. Ee başıma kalkiyolar canım çok zoruma gidiyor

Sadece askerlik süresi idare ediyor abimler. Öncesi kira oduyorduk. Şimdi gelince çıkalım diyorum ben o da nasıl gecinecez derdinde. Ama boylede ben horlaniyorum dayanamıyorum yani.
Bu devirde asgari ücret ile çok zor yine kira ödersiniz ama az olur canım öyle düşün kimse ile çok görüşme

Aynen öyle balım bunaltma kendini
Vereceğin çok kilo değil haftada 500 gr bile gitse ayda 2 kg eder tamam mı
Evet haklısın...az da olsa yerinde saymaktan iyidir. Eşim karamsarliga sürüyor beni. Ona da söyledim bir süre kapat bu konuları dedim. Valla kendime yazık ediyorum. 10 gun sonra inşallah eksileri görmeye baslarim.

Sabah 11.00
Kıymalı yumurta
Peynir zeytin
1 mandalina
Çay
1 avuç fındık

Akşam
5 et köfte
Salata
Ayran

Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş