Karatay Günlüğüm

Ahhh ben 1 aya anca toparladık ama yakaladığım şey kalamdı evde hele yerleştirirken ki yorgunluk 3 gün ayaklarımın sizisinden uyuyamamistm
Evet zor ve cok yorucu. Ama inan sonraki kafa rahatlığı herseye değer. Hem benim tarafa hem eşim tarafina uzak gidecez. İnan huzurumuz kalmıyor. Gelsin 1 yada 2 ay kendimizi toparlayalim cikacaz inşallah. Görmek bile istemedigim insanlar var. Mikser gibiler

Şuan aklıma kendim geldim tam bende o yüzden kaçtım geldim ama burdada pesime geldiler ya şaka gibi eşimi ikna edebilsem il degsiyircem resmen hem daha ucuz biyere gitmek isterim karadeniz bölgesine genellikle havası suyu çok güzel beni. Ailemden uzağız şükür eeesimin ailesi çok karıştırıyor heleki dibinde eltim var güya büyük olcak birgün gelmiş bize meğerse haberim yok bende kapıyı alt üst kitledim üst katta inşaat var çalışanlar çok ne olur ne olmaz diye banyoya girdim ve çocuklara tembihledim bizden bile kom gelirse gelsin asla kapıyı açmak yok eltim gelmiş kapıya geri dönmüş kırk yere anlatmış beni ya terbiyesiz edepsiz ondan burasininda bir tadı kalmadi bide çok pahalı ya ev almaya kalksak 300binden aşağı değil ha dahaben gelelide 6 ay oldu düşün artik

Yok bunlar gelemez. Bizim ev alma hayal...kiraya cikacaz ama olsun bıktım valla artık. Eşimin tarafında da var bizim taraftada mikserler ya. Ugrasamiyorum artık. Evliligimi yasicam şu saatten sonra...13 gün sonra gelecek işte biraz çalışıp durumu duzelsin yolcuyuz. Bende elimden gelse memleketi terk edecem

Nerde otryosn BUARADA canm valla ben onlardan kaçtım ama onlar beni birakmadi il değiştirmek istiyorm o dereece artık lanet insanlar hepsi yeminle insanin saflığından çok yaralamıyorlar iyi niyetinden faydalanıyorlar

Nerde otryosn BUARADA canm valla ben onlardan kaçtım ama onlar beni birakmadi il değiştirmek istiyorm o dereece artık lanet insanlar hepsi yeminle insanin saflığından çok yaralamıyorlar iyi niyetinden faydalanıyorlar
İş durumu sıkıntı canım eşim üniversite mezunu bende öyle ama iş yok. İş baktım geçen ay asgari ücret veriyorlar çocuğu kres e verecem mecbur kres 1000 tl arti servis 250. Hadi gelde çalış. Ancak eşim çalışacak sikisacaz ama ne yapalım yoksa ben akıl sagligindan olacam. Birbirlerine arkadan demedikleri kalmıyor ben ortama girince onlar bir olup beni disliyor. Nalet olsun çeker giderim yaa

Hepsi aynı inanki birbirlerinin arkasından okadr laf siz ama yüzyüze bakınca bakacak ar bulunabiliyorlar ben yapamam onu mesela o yüzden ne halleri varsa görüşenler kuzum ya allah yarsmcnz olsn zatne asgari ücret e calissan ebemi katkı dagliycan çocuğun kreşindeki yatrcan zor vala

ben de bugün vereyim menümü

sabah
1 dilim ekmek
bir parça peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça

öğlen
2 kepçe patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt

ara
1 elma

ara
1 menengiç
minik bitter çikolata yerim. (14 gr)

akşam
4 kaşık et sote
ayran

Öyle canım evde otur daha iyi.Allah böyle 2 yuzlulerden korusun

Kızlar sabah 2 haslanmis yumurta bol domates salata zeytin yedim öğlen çok acıktım 5 fındık 2 kutupayısı 1 sade soda içtim akşam kurufasulye pilav var ama ben sadece kurufasulye salata bide brokoli başlıycam kendime bukadar nasıl.kizlar menum ve gerçekten bir ikli başarıp 2 gündür pilav yemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…