- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Ahhh ben 1 aya anca toparladık ama yakaladığım şey kalamdı evde hele yerleştirirken ki yorgunluk 3 gün ayaklarımın sizisinden uyuyamamistmSanirim eşim gelince bizde tasinacaz. Allah kolaylık versin off çok zor yorucu oluyor. Hele yardım edenin yoksa
AynenEline sağlıkyapipta yiyememek cabasi
Evet zor ve cok yorucu. Ama inan sonraki kafa rahatlığı herseye değer. Hem benim tarafa hem eşim tarafina uzak gidecez. İnan huzurumuz kalmıyor. Gelsin 1 yada 2 ay kendimizi toparlayalim cikacaz inşallah. Görmek bile istemedigim insanlar var. Mikser gibilerAhhh ben 1 aya anca toparladık ama yakaladığım şey kalamdı evde hele yerleştirirken ki yorgunluk 3 gün ayaklarımın sizisinden uyuyamamistm
Kuzuya ilaç alırken tartıldım 74 çıktım tok karna. Yemin ederim çatlıcam sinirden kız bozmuyorum da nasıl böyle oluyor yildim valla yaa
Şuan aklıma kendim geldim tam bende o yüzden kaçtım geldim ama burdada pesime geldiler ya şaka gibi eşimi ikna edebilsem il degsiyircem resmen hem daha ucuz biyere gitmek isterim karadeniz bölgesine genellikle havası suyu çok güzel beni. Ailemden uzağız şükür eeesimin ailesi çok karıştırıyor heleki dibinde eltim var güya büyük olcak birgün gelmiş bize meğerse haberim yok bende kapıyı alt üst kitledim üst katta inşaat var çalışanlar çok ne olur ne olmaz diye banyoya girdim ve çocuklara tembihledim bizden bile kom gelirse gelsin asla kapıyı açmak yok eltim gelmiş kapıya geri dönmüş kırk yere anlatmış beni ya terbiyesiz edepsiz ondan burasininda bir tadı kalmadi bide çok pahalı ya ev almaya kalksak 300binden aşağı değil ha dahaben gelelide 6 ay oldu düşün artikEvet zor ve cok yorucu. Ama inan sonraki kafa rahatlığı herseye değer. Hem benim tarafa hem eşim tarafina uzak gidecez. İnan huzurumuz kalmıyor. Gelsin 1 yada 2 ay kendimizi toparlayalim cikacaz inşallah. Görmek bile istemedigim insanlar var. Mikser gibiler
Tok ve kıyafetlerle tartılınca 2 kilo kadar .fark eder. Bir de tartı farkı var. Sıkmayın canınızıKuzuya ilaç alırken tartıldım 74 çıktım tok karna. Yemin ederim çatlıcam sinirden kız bozmuyorum da nasıl böyle oluyor yildim valla yaa
Yok bunlar gelemez. Bizim ev alma hayal...kiraya cikacaz ama olsun bıktım valla artık. Eşimin tarafında da var bizim taraftada mikserler ya. Ugrasamiyorum artık. Evliligimi yasicam şu saatten sonra...13 gün sonra gelecek işte biraz çalışıp durumu duzelsin yolcuyuz. Bende elimden gelse memleketi terk edecemŞuan aklıma kendim geldim tam bende o yüzden kaçtım geldim ama burdada pesime geldiler ya şaka gibi eşimi ikna edebilsem il degsiyircem resmen hem daha ucuz biyere gitmek isterim karadeniz bölgesine genellikle havası suyu çok güzel beni. Ailemden uzağız şükür eeesimin ailesi çok karıştırıyor heleki dibinde eltim var güya büyük olcak birgün gelmiş bize meğerse haberim yok bende kapıyı alt üst kitledim üst katta inşaat var çalışanlar çok ne olur ne olmaz diye banyoya girdim ve çocuklara tembihledim bizden bile kom gelirse gelsin asla kapıyı açmak yok eltim gelmiş kapıya geri dönmüş kırk yere anlatmış beni ya terbiyesiz edepsiz ondan burasininda bir tadı kalmadi bide çok pahalı ya ev almaya kalksak 300binden aşağı değil ha dahaben gelelide 6 ay oldu düşün artik
Ayy sıkıldı valla.normal insanlar gibi besleniyorum yani hala artiyimTok ve kıyafetlerle tartılınca 2 kilo kadar .fark eder. Bir de tartı farkı var. Sıkmayın canınızı
Nerde otryosn BUARADA canm valla ben onlardan kaçtım ama onlar beni birakmadi il değiştirmek istiyorm o dereece artık lanet insanlar hepsi yeminle insanin saflığından çok yaralamıyorlar iyi niyetinden faydalanıyorlarYok bunlar gelemez. Bizim ev alma hayal...kiraya cikacaz ama olsun bıktım valla artık. Eşimin tarafında da var bizim taraftada mikserler ya. Ugrasamiyorum artık. Evliligimi yasicam şu saatten sonra...13 gün sonra gelecek işte biraz çalışıp durumu duzelsin yolcuyuz. Bende elimden gelse memleketi terk edecem
Halal bende tok ve kıyafetle tartılınca 110 çıkıyorum ama kıyafetsiz ve sabah aç karnına kalkar kalkmaz tartılınca 108 .2 cikiyormTok ve kıyafetlerle tartılınca 2 kilo kadar .fark eder. Bir de tartı farkı var. Sıkmayın canınızı
İş durumu sıkıntı canım eşim üniversite mezunu bende öyle ama iş yok. İş baktım geçen ay asgari ücret veriyorlar çocuğu kres e verecem mecbur kres 1000 tl arti servis 250. Hadi gelde çalış. Ancak eşim çalışacak sikisacaz ama ne yapalım yoksa ben akıl sagligindan olacam. Birbirlerine arkadan demedikleri kalmıyor ben ortama girince onlar bir olup beni disliyor. Nalet olsun çeker giderim yaaNerde otryosn BUARADA canm valla ben onlardan kaçtım ama onlar beni birakmadi il değiştirmek istiyorm o dereece artık lanet insanlar hepsi yeminle insanin saflığından çok yaralamıyorlar iyi niyetinden faydalanıyorlar
Hepsi aynı inanki birbirlerinin arkasından okadr laf siz ama yüzyüze bakınca bakacak ar bulunabiliyorlar ben yapamam onu mesela o yüzden ne halleri varsa görüşenler kuzum ya allah yarsmcnz olsn zatne asgari ücret e calissan ebemi katkı dagliycan çocuğun kreşindeki yatrcan zor valaİş durumu sıkıntı canım eşim üniversite mezunu bende öyle ama iş yok. İş baktım geçen ay asgari ücret veriyorlar çocuğu kres e verecem mecbur kres 1000 tl arti servis 250. Hadi gelde çalış. Ancak eşim çalışacak sikisacaz ama ne yapalım yoksa ben akıl sagligindan olacam. Birbirlerine arkadan demedikleri kalmıyor ben ortama girince onlar bir olup beni disliyor. Nalet olsun çeker giderim yaa
Acikmazmisin geceGünü erkan kapattım bugün
sabah (08:00)
akşam (15:00)
- 2 tavada yumurta
- 10 zeytin
- 2 dilim kaşar
- domates biber
- çay
- Badem
- 1 kase kellepaça çorba
- Patlıcan yemeği
- Yoğurt
- Közlenmiş biber
su 3 lt
spor: yoga
Öyle canım evde otur daha iyi.Allah böyle 2 yuzlulerden korusunHepsi aynı inanki birbirlerinin arkasından okadr laf siz ama yüzyüze bakınca bakacak ar bulunabiliyorlar ben yapamam onu mesela o yüzden ne halleri varsa görüşenler kuzum ya allah yarsmcnz olsn zatne asgari ücret e calissan ebemi katkı dagliycan çocuğun kreşindeki yatrcan zor vala
Amin canm aynen oyleÖyle canım evde otur daha iyi.Allah böyle 2 yuzlulerden korusun
Yok acıkmıyorum. Maden suyu türk kahvesi yeterli oluyor. Karbonhidrat tüketmeyince açlık oluşmuyorAcikmazmisin gece