- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Canım 2-3 kg artı gelmek normalKuzuya ilaç alırken tartıldım 74 çıktım tok karna. Yemin ederim çatlıcam sinirden kız bozmuyorum da nasıl böyle oluyor yildim valla yaa
Günü erkan kapattım bugün
sabah (08:00)
akşam (15:00)
- 2 tavada yumurta
- 10 zeytin
- 2 dilim kaşar
- domates biber
- çay
- Badem
- 1 kase kellepaça çorba
- Patlıcan yemeği
- Yoğurt
- Közlenmiş biber
su 3 lt
spor: yoga
Afiyet olsun balım güzel menüben de bugün vereyim menümü
sabah
1 dilim ekmek
bir parça peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça
öğlen
2 kepçe patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
ara
1 elma
ara
1 menengiç
minik bitter çikolata yerim. (14 gr)
akşam
4 kaşık et sote
ayran
Canımkızlar topiğe yeni geldim kaç kg verdiniz acaba ne kadar süredir devam edıyorsunuz bende basladım da yeni:)
Süper aynen devamKızlar sabah 2 haslanmis yumurta bol domates salata zeytin yedim öğlen çok acıktım 5 fındık 2 kutupayısı 1 sade soda içtim akşam kurufasulye pilav var ama ben sadece kurufasulye salata bide brokoli başlıycam kendime bukadar nasıl.kizlar menum ve gerçekten bir ikli başarıp 2 gündür pilav yemedim ya
Ay asya şu iki gün tartı moralini bozdu dimiÇok mutsuz um kızlar yaa. Kendimi çok mutsuz sanki hiç basaramicak gibi hissediyorum
Evet hem de nasılAy asya şu iki gün tartı moralini bozdu dimi
Bende üstteki grupta olucam galiba
Bak şimdi kuzu sen düğünde dikkat edemedin istediğin gibi onun ödemi oldu üzerine bu gün de tok tartıldın bu kilonun çıkması çok normalEvet hem de nasılbatirdim bugunde. Ben beceremiyorum bu işi yaa
Bunu bende fark ettim. kötü karbonhidrat ve seker yemedim bu hafta ve saldirmiyorum yemeklere veya 24 saat yemek düsünmüyorum. cok rahat bir sekilde devam ediyorum.Yok acıkmıyorum. Maden suyu türk kahvesi yeterli oluyor. Karbonhidrat tüketmeyince açlık oluşmuyor
Maiallah ne güzel dimi daha ne olsun bozma canım her bozma diyetiArkadaslar yazamadim. yogundum isten anca geldim.
Inanirmisiniz bilmiyorum. Pazartesinden bugüne kadar 2 kilo gitmis...
Bende ayda iki kilo versem
süper olur diyodum. hihi cok sevindim bir an. Bugünde hic bozmadim. Son ögünümü aksam 7 de yedim.
Fazlasiyla tokum.
Yarin napcam bilmiorum. Kuzenim yarin musakka yapcak ve patates salatasi. ise gitmeden ugra dedi. napsam ki? kuzenimi kirmak da istemiyorum. sevdgm menü cünkü.
Ama karatayi da bozmal hic istemiyorum.
(((
kızlar topiğe yeni geldim kaç kg verdiniz acaba ne kadar süredir devam edıyorsunuz bende basladım da yeni:)
Kızlar varya ben bir türlü motive olamadım yaa
Menün çok güzel canım ama günü çok erken kapatmışsın dimi
Afiyet olsun balım güzel menü
Canım
Ben daha önce 18 kg verdim tekrar başladım ama tsh problemim var onu halletmeye çalışıyorum kızlar da yeni herkes yenş yanı :)
Süper aynen devam
Sabah 11.30
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
Acur
1 bardak süt
1 avuç çiğ fındık
Ara 15.00
1 cennet hurması
Akşam 19.00
Karnabahar mantısı
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Arkadaslar yazamadim. yogundum isten anca geldim.
Inanirmisiniz bilmiyorum. Pazartesinden bugüne kadar 2 kilo gitmis...
Bende ayda iki kilo versem
süper olur diyodum. hihi cok sevindim bir an. Bugünde hic bozmadim. Son ögünümü aksam 7 de yedim.
Fazlasiyla tokum.
Yarin napcam bilmiorum. Kuzenim yarin musakka yapcak ve patates salatasi. ise gitmeden ugra dedi. napsam ki? kuzenimi kirmak da istemiyorum. sevdgm menü cünkü.
Ama karatayi da bozmal hic istemiyorum.
(((
Ya canım ben bu pazartesi günü tartılma Sam öbür haftaya 2 ye bolersin.gerçekten çok demornize olmus durumdayım. Ağlayarak uyudum dünBak şimdi kuzu sen düğünde dikkat edemedin istediğin gibi onun ödemi oldu üzerine bu gün de tok tartıldın bu kilonun çıkması çok normal
Kendine gel aklını ikna et 87 li kilolarda 70
Li kilolara da sen düştün 65 kiloya da sen düşeceksin anlaştık mı
Kabızlık problem i de çekiyorum 1 haftadir stresli durumdayım hep.bazen yapmicam diyorum. Aşırı demornize oldum ya nazar mi ettiler nedirGünaydın kızlar..
hoşgeldin aramıza. ben karatay yapmıyorum ama buralardayım. 1 ayda 5 kilo verdim. diyet yapan bir insan eğer sağlık koşulları yerindeyse illa ki kilo veriyor. diyetin türü de çok fark etmiyor.
asya yani koca 17 kiloyu verdin. vücudundan nerdeyse 5 yaşında bi rçocuk attın. devamı da gelir. önemli olan biran önce toparlanman.
teşekkürler cnm benim sana da afiyet olsun. tam bir karataycısın ya MaşAllah. ben de karnabahar kısırı yapayım bugün iyi aklıma düşürdün
bak ne güzel aylık hedefini kısacık sürede yakaladın sakın yeme ya da uydur bir şeyler olmadı yakınsan menü iste kendine göre. çünkü daha yeni verdin bozarsan çabuk gelir kilolar.
canım gün kurusu dene istersenKabızlık problem i de çekiyorum 1 haftadir stresli durumdayım hep.bazen yapmicam diyorum. Aşırı demornize oldum ya nazar mi ettiler nedir