- 23 Mart 2019
- 881
- 3.720
- 43
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.421
bol eksiler insaallahKızlar yarın tartı günü
yarın tartılıp, sonucu buraya yazacağız dimi :)Kızlar yarın tartı günü
Hepimize inş canımbol eksiler insaallah
Aynen canımyarın tartılıp, sonucu buraya yazacağız dimi :)
Afiyet olsun canımBugün ki menüm 2 yumurta ile yapılmış peynirli ve bol yeşillikli omlet 3 tam ceviz 6 zeytin öğle yemeği bir fincan kahve 5 fındık 2 kayısı 2 hurma akşam yemeği bir kase mercimek çorbası çok az tavuk göğsü yoğurtlu kabak 2 litre su 3000 adım
Ödem ile gider biraz ilk haftalar canım ama güzel eksi tebrikler haftaya 7 ki rakamlar gelirgünaydın
başlangıç kilom 82
bugün 80.4
-1.6
yüzde hesaplamayi bilmiyorum
ödem attim galiba 5günde 1.6 normal olmamalı değilmi kızlar
Olabilir canım haftaya eksi gelir muhakkakTartılamadım ama durdum ben yine. Soğan küründen kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Dün 57.5'tum. 1 haftadır 57.5
kesinlikle normal , sadece ödem değildir kilo vermişsindir muhakkak.günaydın
başlangıç kilom 82
bugün 80.4
-1.6
yüzde hesaplamayi bilmiyorum
ödem attim galiba 5günde 1.6 normal olmamalı değilmi kızlar
Yumurta salatası yap canım yanına al akşam içinbugün klasik karatay kahvaltımı yaptım fakat akşama yemek yiyemiycem, 12 saatlik bir otobüs yolculuğunda olacağım... bu işin en zor yanı bumuavinler birkaç saatte bir içecek ve bisküi ikramı yapıyorlar . bu yolculukları ayda iki kez yapmak zorundayım ve şöyle bir çözüm ürettim zor oluyor ama uymaya çalışıyorum. yanıma çerez ve bitki çayı alıyorum. muavinin ikram zamanında sadece sıcak su istiyorum. çayımla çerezimi akşam yemeği niyetine yiyip içiyorum ama gerçekten zor oluyor. buna rağmen yolculuk sonunda şişiyorum birkaç günde anca geçiyor şişlik. bünyem çok nankör, anında cezalandırıyor sanki . bünye dile gelse:) hooops bozdun bak düzenimi al sana koca bir göbek, diyecek.
Kuzum çok şükür iyi gidiyor yavaş da gitse gidiyor sen ne yapıyorsun asıl anlat bakalım
Amin canım inşallahcnm ya bu yeni sistemden anlamadğımdan mütevellit acaba yazdı da bana bildirim mi gelmedi dedim ve fark ettim ki yazmışsın
vallahi ben aynı cnm koşturmaca. işte hayta bir öyle bir böyle gidiyoruz. şu an tek temennim yanımdaki evladıma sağlık ve hayırlısıyla bir bebek
Canım vücuda göre değişir kilo verme kaçamak yapma en kısa sürede giderHayırlı akşa kızlar bugünkü menüm sabah 2 haşlanmış yumurta ile yapılmış salata domates salatalık peynir 6 adet zeytin çay Ara öğün yapmadım 5 gibi bir kase ayran çorbası biraz kuymak 2 tane kuru kayısı 2 litre su ve 8000 adım attım Çok tempolu yürüyemedim ama 6 kilometre yürümüşüm yanımda arkadaşlarım vardı nlar yavaşlattı beni Sağlık olsun acaba 10 kiloyu ne zamana kadar verebilirim tahmininiz var mı