- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.441
afiyet olsun bebegin kaç aylık canım emiyor dedin ya birde cinsiyeti kız miSabah 11.15
Kahvaltıya davetli idim
1 haşlanmış yumurta
2-3 yk menemen
2 parça pişmiş pastırma
Domates
Peynir zeytin
1 muz
Akşam 18.50
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak et sote
Salata
1 fincan sütlü kahve
3 top (hurmalı cevizli kakaolu karışım )
Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Canım bir kızm var 3.5 yaşında bir de oğlum oğlum emiyor yeni yaşına girdi oda çok şükürafiyet olsun bebegin kaç aylık canım emiyor dedin ya birde cinsiyeti kız mi
maaşallah rabbim ömürlerini uzun ve hayırlı etsinCanım bir kızm var 3.5 yaşında bir de oğlum oğlum emiyor yeni yaşına girdi oda çok şükür
Amin canım inşallahmaaşallah rabbim ömürlerini uzun ve hayırlı etsin
İnşallah canım vereceksin menün güzel bana sadece su az geldinasıl gidiyorum gülüm ya memlekete gidene kadar biraz kilo vereyim istiyorum motivasyonun artsın diye cuma yarışı gurubunda katıldım ama ınşallah veririm
evet ya çay tiryakisiyim çayı çok içinde su icemiyorumİnşallah canım vereceksin menün güzel bana sadece su az geldi
Aynen canım maydanoz çok fazla yememem gerekiyorgülbem sabah kahvaltı tabagindamaydanoz gördüm sanki maydonoz sütü çok azaltıyor sere otutercih etmemiz lazım diye biliyorum
Güzel olmuş canımsabah:2yumurta 4 zeytin yeşillik 3ceviz
akşam 2 lahmacun dayanamadım ev yapımı olunca cazip geliyor
6bin adım
2lt su
Hayırlı olsun canımSelam kızlar bende yeni başladım ne asamadasijiz şuan denk geldim başlığa selam vereyim dedim :))
Şuan ki kilo 77 kusur bir hafta önce başladım o zaman 78-79arasi gidip geliyordum ama aralarda kaçırdığım oldu seyahatte yapılamıyor maalesefHayırlı olsun canım
Kaç kilosun hedefin kaç anlatsana biraz kendini
Hepimiz öyleyiz canım Doğum kilolarıŞuan ki kilo 77 kusur bir hafta önce başladım o zaman 78-79arasi gidip geliyordum ama aralarda kaçırdığım oldu seyahatte yapılamıyor maalesefşuan kesin kararlıyım
.
İki gündür bayağı sıkı yapıyorum ama bilmediğim şeyler var çünkü daha önceden bakmamistim hiç detayına
Hedefim 65 kilo çok cabalamama rağmen 73.9 a kadar direnebildm bıraktığım an geri alıyorum ara öğünlerle sık sık beslenme ile baaugi kilo vermiştim
3 doğum sonrası alınan kiloların hiç biri gitmedi onları vermenin çabası :))