- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.401
Oy maşallahhbirşeyi atladım belirtmeliyim , karatayla ve kitaplarıyla oğlum sayesinde tanıştım. amacım oğlumu zayıflatmaktı ki o da istekliydi bu konuda. (125 kilodan 85 kiloya indi - boyu 187) 2 yılda 40 kilodan fazla verdi karatay sayesinde.. ben deniz 2 senedir karatayın okunmadık kitabını , izlenmedik videosunu bırakmayan bir anne olarak arada kendimi dikkate almamışım:)
Kuzum çok şükür iyi gidiyor yavaş da gitse gidiyor sen ne yapıyorsun asıl anlat bakalımgülbeciğim meraba tatlım nasılsın, nasıl gidiyor ??
maaşallahSabah 10.45
Soğanlı yumurta ( 1 yumurta ile )
Peynir zeytin
Domates
Çeyrek muz
10 badem 5 fındık
1 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 18.15
1 dilimin yarısı ayva
1 küçük kase domates çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 Dk hafif tempo yürüyüş
Sabahları ılık bir bardak limonlu su da çok etkili. Ben soğan suyu yaptığımdan içemiyorum ama yağ yakımını sağlıyor, enerji veriyor, bağışıklığı güçlendiriyor.günaydın kızlar
hergün sabah bir bardak yeşil çay içiyorum kahvaltıdan önce yaklaşık yarımsaat sonrada kahvaltı ediyorum
bugün mönüm şu
kahvaltı:
2 yumurta
1 domates
1 biber
11 adet zeytin (saydım valla tabaktakini:)
biraz peynir
normal çay
akşam :
kıymalı bamya
Sabah 8.00
Soğan suyu bir bardak (Yumurtalık Kisti için)
Kaşarlı Sucuklu Omlet 1,5 yumurta
7-8 zeytin
Peynir
Yarım kase ceviz, badem, fındık
Dörtte bir armut
5-6 yaprak marul
Kahvaltıdan yarım saat sonra yeşil çay
*her gün
Kızlar gayet güzel gidiyorsunuz simirnali canım kahvaltıya kuruyemiş ekle olur mugünaydın kızlar
hergün sabah bir bardak yeşil çay içiyorum kahvaltıdan önce yaklaşık yarımsaat sonrada kahvaltı ediyorum
bugün mönüm şu
kahvaltı:
2 yumurta
1 domates
1 biber
11 adet zeytin (saydım valla tabaktakini:)
biraz peynir
normal çay
akşam :
kıymalı bamya
badem fındık ceviz vardı yanımda ama bu sabah canım istemedi teşekkürKızlar gayet güzel gidiyorsunuz simirnali canım kahvaltıya kuruyemiş ekle olur mu
canım sade limonlu su içemedim denedim onu ama yeşil çayı severek içiyorumSabahları ılık bir bardak limonlu su da çok etkili. Ben soğan suyu yaptığımdan içemiyorum ama yağ yakımını sağlıyor, enerji veriyor, bağışıklığı güçlendiriyor.
Yeşil çayı aç karna içmek iyi değil diye okudum.canım sade limonlu su içemedim denedim onu ama yeşil çayı severek içiyorum
soğan suyu ile kist problemini çözersen ayrıca bilgi verir misin ?
Evet bende öyle biliyorumYeşil çayı aç karna içmek iyi değil diye okudum.
İbrahim Saraçoğlu kürü.
Aç karna 15 gün içiliyor.
Adetten 2-3 gün sonra başlanıyor.
Afiyet olsun cnm ❤kahvalti iki yumurta 6 zeytin peynir roka marul salatalik
öğle bir kase çorba yoğurtlu kabak
akşam yoğurtlukab
ak çok az menemen
2 lt su 3000 adım
Bulgur şişiriyor canım ister istemezBulgur pilavı yediğim gün ertesi gün daha şişkin oluyor vücudum. Ahhh bu gluten!!
Sanırım bulgur pilavını da sıfırlayacağım hayatımdan.
Karakılçık pilavı var o yapmıyor ama. Torkunun iri bulgurunu aldım epey iri buğday gibi. O şişkinlik hissi veriyor.
bulgur midede de şişmeye devam eden bir besin, hatta bazı kaynaklar pirinç ve bulgurun mide genişlemesinde etkili bir gıda olduğunu yazıyor. karatay hoca da en fazla 3 kaşıkla sınırlamış (hergün değil tabii)Bulgur pilavı yediğim gün ertesi gün daha şişkin oluyor vücudum. Ahhh bu gluten!!
Sanırım bulgur pilavını da sıfırlayacağım hayatımdan.
Karakılçık pilavı var o yapmıyor ama. Torkunun iri bulgurunu aldım epey iri buğday gibi. O şişkinlik hissi veriyor.