Karatay Günlüğüm

Bu saate kadar uyguladım hepsini. Saat 18.30 itibari ile yemeğim bitmişti.Sabaha kadar bir şey yemek yok. Sadece çay içerim. Yarın akşam da aynen devam.

Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim portakal

Ara 17.10 1 fincan sütlü kahve
10 fındık 1 gün kurusu

Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase salata

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Leslie yaptım 80 dakika.Bugünkü görev de tamamŞimdi çay keyfi yapıyorum sade çay

Dün Öğlen
-ekşili kereviz
-ıspanak kavurma
-yoğurtlu pancar
-karışık yeşillik
-çiğ köfte

yedim

Akşam

Spor öncesi

2 minik muz

1 saat pilates

Spor sonrası
Haşlanmış kereviz üstüne yulaf ezmeli ve baharatlı yoğurt.

Sabah 8.00
2 Kaşık Soğuk Sıkım Zeytinyağı
Bir büyük bardak limonlu ılık su
10-12 zeytin
Omlet 2 yumurta
9-10 dal tere
Peynir
3-4 kaşık acılı tarhana çorbası
Bir tane kuru kayısı
Bir tane kuru incir
Bir bardak ceviz, badem, ay çekirdeği

Güzel olmuş
Canım

Çok iyi
Canım

Sabah 11.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Domates
10 fındık
1 dilim elma

Akşam 18.00
1 tabak domatesli biberli köz patlıcan
3-4 yk yoğurt

Belki kahve

Su 2.5 lt ( yatana kadar)
Spor 10 dk oryantal
20 dk yürüyüş

Dün Sabah
-Yulaf
-süt
-tarçın
-1 yerli muz
-1 amasya elma
(bir kasede karıştırdım yedim)

Öğlen
-ızgara tavuk
-havuç+kırmızı lahana salatası
-yeşillik salatası

Akşam
-Köfte
-yoğurt
-Marul
-Yarım küçük bazlama (tam buğdaydan yapılma)

Sabah 8.00
Bir büyük bardak limonlu ılık su
10-12 zeytin
Omlet 2 yumurta
9-10 dal maydanoz
Peynir
3-4 kaşık acılı tarhana çorbası
İki tane kuru kayısı
Bir tane kuru incir
Bir bardak ceviz, badem, fındık
Bir küçük boy yerli muz

(Adet bekliyorum o yüzden biraz şekerli gıdaları abarttım. Normal tek kayısı incir ve veya muz olurdu bugün hepsi oldu.)

Bu arada ben Karataydan biraz uzaklaştım. Sanırım bezginlik oldu.

Bu sabah
-1 simit
-peynir
-zeytin

Öğlen
-domates çorba
-Mantar sote
-kısır

Saat 15:30
-kısır

Ak kelebek Gulbeeeee yaa ben senin topigini yeni gordum. 2 gundur Canan hocanin videolarini izliyorum, takim arkadasinim da ama hic boyle bi topigin oldugundan haberim yoktu. Forumda simdi karatay yazip senin mesajlarinda arattim, bizim takimda paylasmissin cunku mantigini karatay diyetinin, onu bulurim diye beklerken bir baktim aaa senin koca bi topigin varmis bu konuda. Cok tesekkurler epey bilgilendim, ben de haftaya belki karatay yapmaya baslayabilirim bakalim, cunku diyet yaotikca zaten 2 ogun yapiyorum gibi. Eskiden ben cok cabuk acikirim diyordum ama suan biraz evde olmanin da verdigi etkiyle sanirim sabah kalktim, spor yaptim derken zaten kahvaltim hep gec saate kaliyor e oyle olunca bir de aksam yesem yetiyor gibi.

Eskiden abartmiyorum 1.5 saatte bir yemesem duramazdim ve diyetisyen listesi yaparken bile boyleydi, simdi grubunda etkisiyle her seyin dogalini yemeye calisiyorum mesela benim diyet listemde hep form biskuviler falan olurdu, onlari da yemeyince aslinda daha az acikiyorum gibi :)

Neyse cok uzattim yine, cok tesekkur ederim iyiki bu topigi acmissin daha okumaya devam ediyorum bakalim belki ben de sana katilirim haftaya :)

Canım hoşgeldin gelmene çok sevindim istediğin her şeyi sorabilirsin Karatay ile ilgili ben gerçekten çok fazla araştırdım ve çok fazla kitabını okudum en sağlıklı Karatay’ı gördüm daha önce Dukan diyeti de yapmıştım Ama onun bana bir sürü zararı oldu mesa böbrekler noktasıyla falan
Kesinlikle karataya başla İstediğin her şeyi bana sorabilirsin elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum aslında buraya atmak istediğim bir çok bilgi daha var yavaş yavaş onlarda burada paylaşsam güzel olacak
Bişgilenmek için

Ayyy hatika ur, firsat buldukca at. Simdi internetten karatay diyeti kitabini indirdim, biraz okuyacagim, kitabi okumadim henuz ama cok az goz gezdirirken seyi gordum, normal 3 ogunluk menu paylasmis ilk basta kitabinda o yuzden kafam karisti, Karatay 2 ogunu mu destekliyor 3 ogunu mu diye belki okudukca d anetlesir gerci kafam ama sana bir sormak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…