- 14 Kasım 2009
- 890
- 286
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.321
Umarım şok yapar vücuduna yediklerin bazen ters etki yapıyorAynen pes etmek yok zaten. Zaten kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor. Duraklama dönemi inşallah biter. Motivasyonu düşürüyor eksi görmedikçe. Akşam ev oturmasında akşam yemeği yemeden gidince her şeyden yedim. Ama gelince 35 dk kadar Leslie yaptım hafif tempoda. Sabah da sadece yeşil elma yedim. Bugün az yeme günü olacak. İki saat de yürüyüş yapacağım.
Umarım gerçi çok yediğimden sanırım akşam vücut alışık değil tabi yatmadan tuvalete çıktım bir de sabah. Sanki bağırsaklar hareketlendi.Umarım şok yapar vücuduna yediklerin bazen ters etki yapıyor
Bazen öyle oluyor canım uzun süre yemeyip birden yediğinde öyle olabiliyorUmarım gerçi çok yediğimden sanırım akşam vücut alışık değil tabi yatmadan tuvalete çıktım bir de sabah. Sanki bağırsaklar hareketlendi.
Evet buraya da yaz olur mu tartı günü yarınİnşallah bugün az yiyerek dengeleyebilirim. Çünkü yarın tartılacağım
Selam sabah tartıldım 65,7 kg geldim. Bir haftada 800 g vermişim.Evet buraya da yaz olur mu tartı günü yarın
Gayet iyiSelam sabah tartıldım 65,7 kg geldim. Bir haftada 800 g vermişim.
Aynı anda
Bugün aklıma geldin dedim bakim napıyor bu kız :) kilo bildirim mi?Ne güzel geldin ne iyi geldin
Yaptım kuzum şükürBugün aklıma geldin dedim bakim napıyor bu kız :) kilo bildirim mi?
3 kilo dediğin nedir kuzum yaŞimdi dikkat ediyorum güya ama koruma gibi oluyor.. korumaya öyle güzel alışmışım ki kilo vermeye geçemiyorum.. şöle bi 3 kilo versem zati yeter.. 6ları görmek istiyorum
Sen nerelerden geldin 38 kilo yanında 3 kilo hiçŞimdi dikkat ediyorum güya ama koruma gibi oluyor.. korumaya öyle güzel alışmışım ki kilo vermeye geçemiyorum.. şöle bi 3 kilo versem zati yeter.. 6ları görmek istiyorum