- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.301
Eğer çok erken kalkıyorsan öğün araları 5 saat olacak şekilde akşam 8 i geçmemek kaydı ile 3 öğün yapılabilir canım yoksa iki öğünAyyy hatika ur, firsat buldukca at. Simdi internetten karatay diyeti kitabini indirdim, biraz okuyacagim, kitabi okumadim henuz ama cok az goz gezdirirken seyi gordum, normal 3 ogunluk menu paylasmis ilk basta kitabinda o yuzden kafam karisti, Karatay 2 ogunu mu destekliyor 3 ogunu mu diye belki okudukca d anetlesir gerci kafam ama sana bir sormak istedim :)
Bayağı bir doyurucu olmuş canımSabah 8.00
Bir büyük bardak limonlu ılık su
5-6 zeytin
Sucuklu Omlet 2 yumurta
9-10 dal maydanoz, tere
Peynir
Bir kase mercimek çorbası
İki tane hurma
Bir bardak ceviz, badem, fındık, ay çekirdeği, kabak çekirdeği
Evet. 8.00 - 16.30 olabiliyor kahvaltı yemek öğünü. O yüzden biraz kahvaltıyı sıkı yapıyorum. Malum çalışınca da enerjimizin kaybolmaması gerekiyor.Bayağı bir doyurucu olmuş canım
Aynen canım gayet iyiEvet. 8.00 - 16.30 olabiliyor kahvaltı yemek öğünü. O yüzden biraz kahvaltıyı sıkı yapıyorum. Malum çalışınca da enerjimizin kaybolmaması gerekiyor.
Süpet gidiyorsun. Sakın pes etmeSabah 8.00
Bir büyük bardak limonlu ılık su
5-6 zeytin
Sucuklu Omlet 2 yumurta
9-10 dal maydanoz
Peynir
3 tane kayısı
Bir bardak ceviz, badem, fındık, kabak çekirdeği
Sen de öyle.Süpet gidiyorsun. Sakın pes etme
Benim de hedefime 10 kg kaldı. İlk zamanki gibi hızlı gitmiyor maalesef. Kendimi paralıyorum vereceğim diye. İki haftadır yok gitmiyor. Ama gidecek pes etmek asla yok.Hedefime son 7 kg kaldı. İdeal kiloya yaklaştıkça hakikaten zorlaşıyormuş kilo vermek.
Evet etkisi muhakkak olurSen de öyle.
Hep birlikte başaracağız inşallah.
Şu an adetliyim 5-6 güne soğan kürüne başlayacağım. Kist için. O da zayıflatıyor diyorlar bakalım etkisi olacak mı?
Benimde daha önce doğum sonrası son 9 kg kalmıştı bayağı bir duraklamıştı devam edince gidecek canım pes etmeBenim de hedefime 10 kg kaldı. İlk zamanki gibi hızlı gitmiyor maalesef. Kendimi paralıyorum vereceğim diye. İki haftadır yok gitmiyor. Ama gidecek pes etmek asla yok.
Aynen pes etmek yok zaten. Zaten kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor. Duraklama dönemi inşallah biter. Motivasyonu düşürüyor eksi görmedikçe. Akşam ev oturmasında akşam yemeği yemeden gidince her şeyden yedim. Ama gelince 35 dk kadar Leslie yaptım hafif tempoda. Sabah da sadece yeşil elma yedim. Bugün az yeme günü olacak. İki saat de yürüyüş yapacağım.Benimde daha önce doğum sonrası son 9 kg kalmıştı bayağı bir duraklamıştı devam edince gidecek canım pes etme