Karatay Günlüğüm

Çook teşekkür ederim. Önemli olan istemek. Hepimizde istiyoruz. İnşallah önce sağlığımız yerine gelecek sonra hedeflerimize kavuşacağız. Benim için en önemlisi polikistik neredeyse bitti, insülin direnci hiç kalmadı. Tiroitimde doz düşürüldü. Allah'a çok şükür Karatay gerçekten mucize gibi...

Gerçekten öyle, ama hala karatay'ın ticari amaç güttüğünü düşünenler var. anlamış değilim. kadın gidip de bir ürürn tanıtıp reklam parası almıyor ki..
dediği tek şey; arkadaş eskiden yediğiniz gibi sağlıklı şeyler yemeye çalışın. millet takmış tatlıya ekmeğe. kadın ekmeği bile siyez unundan ekşi mayalı ekmek yapıp yiyebilirsiniz diyor. sağlıklı karbonhidrat tüketin diyor. ama biz o abur cuburları illaki yiyeceğiz. kadın belgelerle konuşup duruyor, millet de onu taşlamaya devam ediyor. ben anlamadım, inandırıcı olmak için ne yapmalı acaba diye.

Kitabında bir sözü vardı. Bunları yabancı bir doktor söylese olay olur doğru gelir diye. Maalesef Allah uzun ömürler versin kendine ama bu kadının esas önemi ölünce anlaşılacak. Her gün dua ediyorum kendisine beni ve eşimi sağlıklı beslenme konusunda bilgileriyle aydınlattığı için. Çok çok önemi bir değer ülkemiz için. Umarım daha çok kıymeti bilinir.

Teşekkür ederim. Aslında evde Leslie yapıyorum. İki gün hava iyi olunca da yürüdüm. Ama sanırım yemeyi de iyice azaltmam lazım. Son 11 kg az kaldı.

Kesinlikle sağlık

Teşekkür ederim. Aslında evde Leslie yapıyorum. İki gün hava iyi olunca da yürüdüm. Ama sanırım yemeyi de iyice azaltmam lazım. Son 11 kg az kaldı.
Beynimize güzel sinyal verelim ve olmak istediğimiz kiloda bedenimizi hayal edersek ve bunu yerken içerken her an hayal ettiğimizde vücudumuz o hala gelmek için bedene komut verirmiş zaten vücudumuz sinyali doğru almalı ki enerji doğru hareket etsin

Sabah 11.00
1 yumurtalı Menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
1 dilim elma

Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase yoğurt
1 dilim ayva

Belki kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Sabah iki yumurtadan omlet yapmıştım çeyreğini yedim. Ekmek yemedim. 3 zeytin, az peynir, az domates yedim. Karadut suyu içtim. Ara öğünü yapacağım yarım saat sonra üç küçük hurma aldım yanıma. Öğlen mercimek çorbası ve bir dilim ekmek yerim. İkindide 10 tane çiğ badem yiyeceğim. Akşama da bulgur pilavı yapacağım ve az kuru fasulye yerim. Yemeği saat 6da yiyip yine bir şey yemem. Bir saat de Leslie yaparım.

Mevsimi olmayanlar Karatay'da yasak. O yüzden domates şu an yiyemiyoruz.

bu sabah 2 yerli minicik muz yiyebildim.
1 fincan süt tozlu nescafe içtim (külliyen YASAK)

Öğlenki menüm iş yerinden
klasik menü

-etli abant (ne olduğunu bilmiyorum. türlü bi şeydir herhalde)
-bulgur pilavı
salatalarda
-yoğurtlu pancar
-karışık yeşillik
-çiğ köfte
diyet olarak
-ekşili kereviz
-ıspanak kavurma

diyet alıp salatalara yüklenmem lazım.

Sabah 8.00
10-12 zeytin
Sucuklu omlet 2 yumurta
Kış Çayı
9-10 dal tere
Peynir
Bir tane kuru kayısı
Bir bardak ceviz, badem, kabak çekirdeği

Sabah menüm

İş yeri de bayağı iyi çıkarıyor menü bence

Sabah 8.00
10-12 zeytin
Sucuklu omlet 2 yumurta
Kış Çayı
9-10 dal tere
Peynir
Bir tane kuru kayısı
Bir bardak ceviz, badem, kabak çekirdeği

Sabah menüm
Süper olmuş kahvaltı ben kaç gündür kuruyemiş yiyemiyorum eşim alacak bugün kalmamıştı evde

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Teşekkürler. Saat 10.45te üç hurma yedim ve yanında yeşil çay içtim. Saat 12.30 mercimek çorbası, küçük 1 dilim ekmek ve 4 tane acı biber turşusu yedim. Az önce de Türk kahvesi içtim. Saat 4 gibi de 10 çiğ badem yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…