Karatay Günlüğüm

en önemlisi de şu insanın kendine inanması kendini olmak istediği gibi hayal etmesi lokmaları uzun uzun çiğnerken suyu yudum yudum içerken ( bu konu ile ilgili bir yazı okumuştum )
Kişinin bedeninde hayal ettiği herşey olurmuş Allah on izni
İle bizim sadece vücudumuza doğru sinyali vermemiz gerekiyor
Bu herşey için geçerli
Kendimizi iyi hissedip iyi sinyal gönderelim

çenem düştü
Herkesin kendini mutlu hissettiği ve duygularını güzel yönettiği günler olması duası ile hayırlı geceler canlar

Oruç olduğum için kahvaltı yok

Akşam 19.15
Fırında balık
Salata

Su 2 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüş

Geçen hafta 105.5
Bu hafta 105.4
Fark 0.1
Yüzde %0.09

Çok beklemedim kızlar tartıldım çünkü çok bir eksi olacağını sanmıyorum

Sabah 10.00
Yulaflı kuru meyveli sütlü 1 kase kahvaltı

Ara kahve

Akşam 19.00
1 kase ezo gelin
1 porsiyon et döner
Salata
Soda

Su 2.5 lt
Spor 90 dk yürüyüş

Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 çay bardağı çekirdek

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
Salata
Yoğurt

Kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor yapamadım regli oldum karnım ağrıyorda

Sabah 11.30
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
15-20 arası çiğ badem
1 mandalina

Akşam 19.00
Yarım kase mercimek çorbası ( oğlumdan kaldı)
6 et köfte
Salata
Ayran

Su 2.5 lt
Spor 30 Dk egzersiz
20 dk yürüyüş

Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina

Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie

Ne güzel sözler, motive edici. Merak ettim kaç kilo verdiğinizi ve kaç kiloya indiniz

Ak kelebek

Salona kayıt olarak, pilatese başladım. yediklerime de elimden geldiğince dikkat ederek deneyeceğim bu sefer.
Pilates oldukça yorucu benim için şu an. Ve haftada 3 gün.

Daha iyi olur umarım.
Kesinlikle canım daha fit görüneceksin daha sıkı bir
Vücut

Ne güzel sözler, motive edici. Merak ettim kaç kilo verdiğinizi ve kaç kiloya indiniz
Şu an 6 kg verdim canım vermeye devam ediyorum aylarca tiroid değerleri oturtmaya çalıştık oturunca kilo vermem başladı tabi bu süreçte diyete devam etmese idim daha kilo alacaktım şükür ki diyet modunda idim ve çok almadım vermeye devam ilk önce hedef iki basamaklar

Merhaba Karataylılar :)
Bu ara tartıya küstüm çünkü hep aynı kilodayım. Adete hazırlanıyor vücudum. Bağırsak sorunum oluştu biraz seyahate çıktığım için. Sabah soğuk sıkım zeytinyağı içtim baya faydası oldu.
Umarım durma evresine girmemiştir kilolar. Sanki zayıflıyor gibiyim ama tartı aynı gösteriyor. Sizde de oluyor mu böyle?

Ben de 17 kilo verdim. 66 kiloyum takılı kaldım bir haftadır maalesef. Hedefim 55 kg. Haziran sonuna kadar olmak istiyorum bakalım.
Benimde son 8 kg kaldı. 50 olmak istiyorum. Şeker diyeti ve ketojenik diyet diye bir şey var. Onu uygulayabilirsin. Durduğuna kesin karar verirsem onu yapacağım ben de.

Olur canım vücudunda bunu hissediyorsan tartı birden inecektir

Ben de 17 kilo verdim. 66 kiloyum takılı kaldım bir haftadır maalesef. Hedefim 55 kg. Haziran sonuna kadar olmak istiyorum bakalım.
Diyete aynen devam bazen durmalarda belki sporu biraz artırıp akşam yemek saatlerini erkene çekebiliriz bir zamanlar bende 18 kilo verip son 7 kilom diyordum ama şu an bakalım bayağı uzun yolum ama gidecek
Ne güzel gitmiş kilolar daha gider canım tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…