- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.201
Sabah 11.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
2 dilim elma
Akşam 18.00
Yarım tabak Madımak
( baş ağrım var çok şiddetli çok zor yedim )
Su 2 lt ancak olur
Spor yapamadım
Afiyet olsun canımDün sabah (kahvaltı edemedim)
-iki türk kahvesi
Öğle (iş yerinde)
-kuru fasulye
-zeytinyağlı bamya
-salata
-1 balık yağı kapsülü
Akşam
-tavuk çorbası
-köfte
Peki madem Pazartesi görüşürüzçok geçmiş olsun.ben bu tür diyetlere karşıydım ama detoks niyetine başladım.şu anda çok iyi gidiyor.pazartesi karatay ile devam etmeyi düşünüyorum.Allah nasip ederse.size başarılar.pazartesi görüşmek dileğyle
Ne yiyorsun detoks diyetinde bende kabak detoksu yapmayı düşünüyorumçok geçmiş olsun.ben bu tür diyetlere karşıydım ama detoks niyetine başladım.şu anda çok iyi gidiyor.pazartesi karatay ile devam etmeyi düşünüyorum.Allah nasip ederse.size başarılar.pazartesi görüşmek dileğyle
Ne yiyorsun detoks diyetinde bende kabak detoksu yapmayı düşünüyorum
Onu duydum bende hatta hurma aldım ama ben severim hurmayı git gel yedim canım tatlı istediğinde öyle bitirdim peki aclık hissi oluyomu ve kac kg verdiniz 3gündehurma yoğurt diyetine başladım.3.günüm.her öğün 7 hurma bir kase yoğurt
Onu duydum bende hatta hurma aldım ama ben severim hurmayı git gel yedim canım tatlı istediğinde öyle bitirdim peki aclık hissi oluyomu ve kac kg verdiniz 3günde
Boyunuz kaçMerhaba. Yaklaşık bir buçuk ayda 8 kg verdim. Ben de katıldım aranıza. Motive olayım biraz daha. 58 kg yim. 48 - 50 arasına düşmek istiyorum. Eski kiloma yani. Son 2 senede çok kilo aldım. Hepsini vereceğim inşallah.
1.57 1.58 falan boyumBoyunuz kaç
Ki kilonuz çok ideal aslında
Anladım ama 48 çok az ya bence 53-54 yeterli1.57 1.58 falan boyum
Bakalım daha yolum var nereye kadar düşerse artık. Bebek düşünüyorum o yüzden epey vermek istiyorumAnladım ama 48 çok az ya bence 53-54 yeterli