- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.141
Uykuyu çok sevdiğin için mi uyuyorsun canım başka birşey yok dimi kansızlık falanKızımı sabah okula eşimi de işe yolladım. Yattım. Oğlum zor kaldırdı uykudan. Saat 1.15. Uyandırmasalar akşama kadar uyuycam.
Tarhana çorbası yedim
Az peynir
İki yumurta
Saçma bi menü oldu ama çok uyumanın zararı
Her yerim ağrıyo
Oo çok iyi canım hedefin kaçtı bende bekliyorum ödemlerin gitmesini tartılmak için
Canım ben daha önce tam Karatay yaptım 18 kg verdim şu an biraz ekleme yapmış gibi oldum 105.3 kg ile devam ediyorum yolum uzun ama oldun eski halime döneceğim inşallahAk kelebek ilk mesajınızı ne kadar güzel yazmışsınız motivasyon oldu benim için çok moralim bozuk Geçen hafta diyete başladım devamını getiremedim sürekli kaçamak yaptım ve haliyle 100 gram bile vermemişim.
Evde Lesli yapıyorum mekik çekiyorum. 2 ay sonra işe döneceğim Allah nasip ederse motive olmam lazım.
Siz sadece Karatay mi yapıyorsunuz daha önce Karatay ile 10 kilo vermiştim ona mı başlasam emin değilim şu anda.kac kg sunuz?
Sen 2 ay sürmeden bu işi başarabilirsin canımHedefim 58
ama çok zorlanıyorum spor yapmadığım için.
işte problem burada. zamanında kilom daha fazlayken 8 ayda 11 kilo verdim. ama vücutta yağ azaldıkça kilo vermek de zorlaşıyor ki sarkmayı azaltabilmek adına spor da şart.Sen 2 ay sürmeden bu işi başarabilirsin canım
Bende kilom çok sarkarım canım her gün yapmaya çalışıyorumişte problem burada. zamanında kilom daha fazlayken 8 ayda 11 kilo verdim. ama vücutta yağ azaldıkça kilo vermek de zorlaşıyor ki sarkmayı azaltabilmek adına spor da şart.
sen ne kadar güzel her gün az da olsa spor yapabiliyorsun. Bir de bendeki irade zayıf.
GSabah 11.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 portakal
Ara 17.00 1 gün kurusu içine 5 badem koyup yedim
Akşam 18.30
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak et sote
Salata
Su 2.5 lt
Spor 1 mil Leslie
İnşallah istediğin gibi gider canım sadece tamamen vazgeçmeİyi geceler. İki kere kaçamak yaptım. Ama devam ediyorum. Leptini bozmuyorum. Bi vatsap grubuna katıldım. Buraya yazmaya pek fırsat bulamadım. Acıkmıyorum ama sinirleniyorum. Arada o da.
Canım ben daha önce tam Karatay yaptım 18 kg verdim şu an biraz ekleme yapmış gibi oldum 105.3 kg ile devam ediyorum yolum uzun ama oldun eski halime döneceğim inşallah
Motive tabi ki çok önemli şimdi başladın mı neler yapıyorsun yaz bakalım görelim okur mu
Karatayda belli bir miktar yok mesela eğer sen taze fasülye yapmışsan bundan doyana kadar yiyebilirsin önemli olan zaten bu doyup kalkman Yani beş kaşık yedi kaşık diye bir sınırı yok sofradan yediklerinden sağlıklı olacak tabii ki doyup kalkacaksınkendime çok kızıyorum.ne ara bu kadar iradesiz oldum ben diye?iki aydan az bi süre kaldı işe geri döneceğim inşallah.
neyse işte bugün başladım. akşam ekmekle vedalaştım.bu vakte kadar iyi gitti diyebilirim.
evde 45 dk leslie yapıyorum genelde.hava güzelse yürüyüş..
kafama takılan şu: Karatay da öğünler ne kadar sebze yemeği bir porsiyon mu mesela?
Karatayda belli bir miktar yok mesela eğer sen taze fasülye yapmışsan bundan doyana kadar yiyebilirsin önemli olan zaten bu doyup kalkman Yani beş kaşık yedi kaşık diye bir sınırı yok sofradan yediklerinden sağlıklı olacak tabii ki doyup kalkacaksın
Mesela
Akşam yemeği
1 kase tarhana çorbası
1 tabak dolu taze fasülye
Salata yoğurt gibi
Gayet başarılıçok sağuoun zaten kaşık ölçüsünü hiç sevmiyorum..
bir kase piyaz-bir kase yoğurt azıcık da lahana salatası yedim