- 5 Kasım 2008
- 590
- 93
- 43
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.101
Çay kahve şerersiz olduğu sürece serbest ve aynı zamanda soda da içebilirsinizMerhaba bu diyeti yaparken arada hiçbir şekilde agzimiza birşey koymuyoruz bunu biliyorum peki buna cay kahve de dahil midir?
Benim de 2 tane çocuğum var çok şükürHayırlı olsun. Bebek işlerini bitireli benim çok oldu. O zaman daha zayıftım.
Sade nescafe içtim. Sütsüz. Bi de dinden 500 gr az çıktım bu sabah tartıda
Allah bağışlasın canım ben şu an Cuma günler kilo bildirim yapıyorum sizde yaparsanız tabi ki tablo yapılırben 28 yaşında ve 99 kiloyum 2 çocuk annesiyim kurslarımız nelerdir
Biraz günü erken kapatmışsın evet ben çocuklardan erken kahvaltı yapamıyorum biraz daha geç oluyor ister İstemez akşam yemeği çok acıkırsam bir kahve içiyorum. Emzirdiğini için içmek istiyorumBu gün dayanamadım. Akşam 5 te yemeğimi yedim. Çok yediğim için şişman olmuş bir kişiyim. Gözüm hep aç. Bulgurlu pırasa yaptım ve çok yedim.
Bakalım sabaha nasıl çıkıcam. En az 17 saat olucak akşam yemeği ve kahvaltı arası
Tamam oyle yapalimmAllah bağışlasın canım ben şu an Cuma günler kilo bildirim yapıyorum sizde yaparsanız tabi ki tablo yapılır
Hadi inşallah her gün menü paylaşımı yaparsan ne yediğini de görürüz canımHeyecanla bekliyorumm cumayi
Sabaha kuruyemiş muhakkak ekle canım. Tok tutar akşam da salata da olabilir diBende bugun 2 haşlanmış yumurta 7 adet zeytin peynir kahvaltıydı bu akşamda sadece tavuk ciğeri yedim 1 tabak su 2 litre falam
Evet canım HarikaTamamm yaptimm bilee
Gelip giden arkadaşlar var ben küsmeliyim şu an seninle 5 sanırımKaç kişi bar grupta
Yanlış yazmışım küsme ne yaHmm tmm hadi hayirli olsunn hepimize yine yeniden
Sabah az olmuş tabiGünaydın
Sabah
-2 rafadan yumurta
-bolca zeytin
malzemem kalmamış işyerinde...