Cok sagolun takipteyim
ilk sayfamızı okudunuzmu orada karatayla ve topikle ilgili bilgiler var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagolun takipteyim
Hayirli geceler canlarim.Gulcugum,acaba Karatay tarzi beslenmede ev yapimi dondurma ile bir bilgi var mi? Tesekkur ederim.
Vanilya veya kakao dusunmustum.Sut tozu islenmis urun ama kakao veya keciboynuzu tozu konulabilir mi ?
Herkese iyi akşamlar arkadaslar. Birkaç gündür yazmıyordum ve bunun ne kadar yanlış bir şey olduğunu anladım. Çünkü yediklerimi yazmadığım icin, ne yediğime de bakmamaya başladım. Ya da saatlerini düşünmeden yedim.
Bu aksam cok cooook kötü bir şey yaptım. Kendime bunu nas yaptım, emegimi nasıl harcadım, inanın hiç bilmiyorum.
Bunun icin kendimden ve sizden özür diliyorum.
Aksam içki ve çerkez
Sonra da tantuni
Yarın kilo bildirimi yapmama gerek var mı((
Cok tesekkur ederim Gulcugum,canim soguk birseyler istemisti o zaman kismetse yaz kadar tarcinli yogurtla devam edeyim.Herkese hayirli geceler.
günaydınlarrrr
sabah:2 yumurta .örgü peyniri,6 zeytin,maydanoz,bir avuc fındık ,2 gün kurusu ,şekersiz çaybügün kahvaltımda sorun yok sanırım gül abla
öğlene: tarhana corbası, haşlanmıs etli bulgur pilavı (yalnız aycıcek yagı ve normal bulgurla),meyve yiyecem birde
akşama :aynı menü meyve yok salata var
Günaydın. :116:
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah,kkk
Öğlen,mercimek çorbası+5 köfte+ayran
Akşam,Yeşil mercimek çorbası+Patlıcan oturtma (karatay mutfağından)+Kapuska+ayran+salata
Aralarda limonlu su-su -şekersiz kahve+bitter çikolata
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 61
Bu hafta: 61,5
Fark: 500
Toplam fark :7,5 kg.(22.haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.2
bu hafta:46.9
fark: +700 gr :83:
toplam fark: -3.100 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi:122:
Spor bu hafta sadece 1 gün oldu. İnşallah bugün yapmayı düşünüyorum.
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +1.515
günaydın canımmmm
yarım yarım iyi gidiyorsun ben senin bir ayda aldığını 7 günde almışım![]()
Sana vermek yasak artık yetergeçen hafta hepimiz kg verdik bu hafta nazara geldik
![]()