• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hayirli geceler canlarim.Gulcugum,acaba Karatay tarzi beslenmede ev yapimi dondurma ile bir bilgi var mi? Tesekkur ederim.

Herkese iyi akşamlar arkadaslar. Birkaç gündür yazmıyordum ve bunun ne kadar yanlış bir şey olduğunu anladım. Çünkü yediklerimi yazmadığım icin, ne yediğime de bakmamaya başladım. Ya da saatlerini düşünmeden yedim.
Bu aksam cok cooook kötü bir şey yaptım. Kendime bunu nas yaptım, emegimi nasıl harcadım, inanın hiç bilmiyorum.
Bunun icin kendimden ve sizden özür diliyorum.
Aksam içki ve çerkez
Sonra da tantuni
Yarın kilo bildirimi yapmama gerek var mı :(((

Vanilya veya kakao dusunmustum.Sut tozu islenmis urun ama kakao veya keciboynuzu tozu konulabilir mi ?

Toz olan herseyin GI si yukselirmis,,,keciboynuzu tozu da aynidir...kakao konusunda biraz once saglikli yasiyoruzda birisi ogluna kayisili kakao lu bisey yapmis kakao ya karatay hoca ne der demis yorum yok daha....daha onceki yorumlarda istediginiz kg ya gelene kadar sabredin dondurma icin demislerdi

Herkese iyi akşamlar arkadaslar. Birkaç gündür yazmıyordum ve bunun ne kadar yanlış bir şey olduğunu anladım. Çünkü yediklerimi yazmadığım icin, ne yediğime de bakmamaya başladım. Ya da saatlerini düşünmeden yedim.
Bu aksam cok cooook kötü bir şey yaptım. Kendime bunu nas yaptım, emegimi nasıl harcadım, inanın hiç bilmiyorum.
Bunun icin kendimden ve sizden özür diliyorum.
Aksam içki ve çerkez
Sonra da tantuni
Yarın kilo bildirimi yapmama gerek var mı :(((

Burdan kopmamak lazim .....kopanlar kg alarak dönduler...siz kg bildirimi yapin kg alsakta yapiyoruz....yarindan itibaren yediklerinizi yazinki kontrolde olun ....kacamagi engeller

Cok tesekkur ederim Gulcugum,canim soguk birseyler istemisti o zaman kismetse yaz kadar tarcinli yogurtla devam edeyim.Herkese hayirli geceler.

günaydınlarrrr
sabah:2 yumurta .örgü peyniri,6 zeytin,maydanoz,bir avuc fındık ,2 gün kurusu ,şekersiz çay :Dbügün kahvaltımda sorun yok sanırım gül abla:D
öğlene: tarhana corbası, haşlanmıs etli bulgur pilavı (yalnız aycıcek yagı ve normal bulgurla),meyve yiyecem birde
akşama :aynı menü meyve yok salata var

günaydınnn topiğimm:16::16:
dün bi ırsatını bulupta giremedim bi türlü.. işten çık, eve git sofra hazırla, topla saat 20.30 oldu daha otrmadan bugünün yemeğini yaptım çünkü yemeğe misafirim gelecek... oturma odasına girdiğimde saat 23.30 du ki koltuğa uzanır uzanmaz uyumuşum :37: spor yapamadım bu arada

dünün menüsü sabah kkk yanında 3gün kurusu kaymakla birlikte, tadı çok güzelmişş ilk kez denedim
öğlen 13.00 bi tabak yoğurt
akşam 19.50 de bitti bi kase yoğurt, 2tabak pırasa

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah,kkk
Öğlen,mercimek çorbası+5 köfte+ayran
Akşam,Yeşil mercimek çorbası+Patlıcan oturtma (karatay mutfağından)+Kapuska+ayran+salata

Aralarda limonlu su-su -şekersiz kahve+bitter çikolata

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 61
Bu hafta: 61,5
Fark: 500
Toplam fark :7,5 kg.(22.haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

günaydınlarrrr
sabah:2 yumurta .örgü peyniri,6 zeytin,maydanoz,bir avuc fındık ,2 gün kurusu ,şekersiz çay :Dbügün kahvaltımda sorun yok sanırım gül abla:D
öğlene: tarhana corbası, haşlanmıs etli bulgur pilavı (yalnız aycıcek yagı ve normal bulgurla),meyve yiyecem birde
akşama :aynı menü meyve yok salata var

6 zeytin az olmuş, zeytin dışında iyi. Yumurtaları nereden alıyordun, serbest dolaşan tavuk yımırtasımı. :86::1: Ayçiçek yağı trans yağ oluyor, çok zararlı, başka yerde yediğin içinmi ayçiçek yağı var. Kilo verme aşamasında bulguru çok yememen gerekiyormuş, 2-3 kaşık kadar. Günde 2 defa yemişsin.

günaydın....

$1485085_779622608721207_1237341424_n[1].webp

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.2
bu hafta:46.9
fark: +700 gr :83:
toplam fark: -3.100 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi:122:
Spor bu hafta sadece 1 gün oldu. İnşallah bugün yapmayı düşünüyorum.
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +1.515

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah,kkk
Öğlen,mercimek çorbası+5 köfte+ayran
Akşam,Yeşil mercimek çorbası+Patlıcan oturtma (karatay mutfağından)+Kapuska+ayran+salata

Aralarda limonlu su-su -şekersiz kahve+bitter çikolata

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 61
Bu hafta: 61,5
Fark: 500
Toplam fark :7,5 kg.(22.haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

günaydın canımmmm
yarım yarım iyi gidiyorsun ben senin bir ayda aldığını 7 günde almışım:43:

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.2
bu hafta:46.9
fark: +700 gr :83:
toplam fark: -3.100 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi:122:
Spor bu hafta sadece 1 gün oldu. İnşallah bugün yapmayı düşünüyorum.
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +1.515

:9::9: geçen hafta hepimiz kg verdik bu hafta nazara geldik :52:

günaydın canımmmm
yarım yarım iyi gidiyorsun ben senin bir ayda aldığını 7 günde almışım:43:

Yaa sorma yaaaaaaaa. Ben yine tartı günü fazla çıktım. Daha dün sabah 76,1 dim bugün 76,5. Bu ne yaaa tartı günü 76,5 ypıştı kaldı bana ama. Akşam canım cheesecake cekti 9 dan sonra kocamı gönderdim dışarıya, cheesecake imsi bişey bulup getirmiş 2 dilim yedim ama kötüydü çok pişmanım :17: Onun üzerine de yarım elma yedim. :43:

Back
X