• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hosbulduk Hayır akşam hicbirsey yemiyorum anlamadim gitti sorun nerde diyette ilk haftam bakalim bu hafta ne olacak ornek menuler verir misiniz

Vucudum su toplamis olabilir mi ki

ilk hafta su toplamaz ödem gider .....kesin bi yanlışlıklar var ...kahvaltıda neler yeneceğini biliyorsun yemişsin sabah,,,,kuruyemişler çiğ olacak, yumurta serbest dolaşan yada organik olacak ...teker teker kontrol ede ede gidelim....örnek menü diye bişey yok glisemik indeksi düşük olan herşeyi yiyebiliyoruz....vaktin oldukça buraya gel aklına takılanları ne yiyeceğini ne yediğini herşeyi sor yanlışsız gitmeye çalışalım,,,,

7 aydır günde 3 kere tartılırken :9::9::9: geçen hafta seyrettiğim diyetisyenin sözünü dinledim haftada bir tartılmaya karar verdim cuma tartıldım, cumartesi pazar tartılmadım, pazartesi sabah duramadım tartıldım ve cuma ya göre +700 fazla çıktım :43::43::43: veeee ilk defa bu kadar uzun süre tartılmadım :52: yani karataya başladıktan sonra tabikii ....karataydan önce aylarca tartılmadığım oluyordu kg aldıkça tartılmak istemiyordum

yarını merak ediyorum ama korkuyorumda hala + 700 sem diye, bu hafta dizimden dolayı 1 kere yürüdüm leslie de yapamadım :50:
işe giderkende yürümedim hergün arabayla gidip geldim, bu kadar hareketsiz bir hafta sonu tartı ne gösterecek bakalım:44:

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:00
Yarım portakal, yarım elma
Badem
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Yeşil Zeytin
Havuç, maydanoz, nane, dereotu, limon, zeytinyağı
2,5 yumurta, peynirli, baharatlı, tavada
Siyah çay

SU

19:15-20:00
Büyük kase tarhana çorbası
Kıvırcık, domates, taze soğan salatası (koca bir tabak)
Tarçınlı yoğurt

LEPTİN'İM 4 SAATTEN FAZLA ÇALIŞMIŞ. :52::52::52:

Menümü eksik yazmışım, dolapta pişmemiş karalahana sarması vardı, çiğ çiğ 3 tane ondan yedim.

7 aydır günde 3 kere tartılırken :9::9::9: geçen hafta seyrettiğim diyetisyenin sözünü dinledim haftada bir tartılmaya karar verdim cuma tartıldım, cumartesi pazar tartılmadım, pazartesi sabah duramadım tartıldım ve cuma ya göre +700 fazla çıktım :43::43::43: veeee ilk defa bu kadar uzun süre tartılmadım :52: yani karataya başladıktan sonra tabikii ....karataydan önce aylarca tartılmadığım oluyordu kg aldıkça tartılmak istemiyordum

yarını merak ediyorum ama korkuyorumda hala + 700 sem diye, bu hafta dizimden dolayı 1 kere yürüdüm leslie de yapamadım :50:
işe giderkende yürümedim hergün arabayla gidip geldim, bu kadar hareketsiz bir hafta sonu tartı ne gösterecek bakalım:44:

Aaaa yarın tartılıyorduk değil mi? Unutmuşum ben. :52:

yarın günlerden TARTI GÜNÜ

kedi bak bu kim

$20070916_189299_1189892023_2ot6[1].webp

[video=youtube_share;liQw2AeEbYE]http://youtu.be/liQw2AeEbYE[/video]

Zeytinyağı

[video=youtube;A6U8_n_IIck]https://www.youtube.com/watch?v=A6U8_n_IIck[/video]

Çok güzel bilgiler veriyor. Karatay, Ahmet Aydın, Yavuz Dizdar ve artık Ayşegül Çoruhlu favorim. Ahmet Rasim de var, oda aynı şeyleri söylüyor Karatay gibi.

[video=youtube;EhPdN0jNSuo]https://www.youtube.com/watch?v=EhPdN0jNSuo[/video]
Kolestrol

sabah:56:KKK ve 1 bardak süt, yarım yer elması, çeyrek ayva

akşam:56:1 bardak ayran, 5 tane köfte, salata, yarım kase yoğurt, kuru soğan ve balkabağı, turşu, lahana yemeği 3 kaşık

spor: otur kalk otur kalk:9:

ilk hafta su toplamaz ödem gider .....kesin bi yanlışlıklar var ...kahvaltıda neler yeneceğini biliyorsun yemişsin sabah,,,,kuruyemişler çiğ olacak, yumurta serbest dolaşan yada organik olacak ...teker teker kontrol ede ede gidelim....örnek menü diye bişey yok glisemik indeksi düşük olan herşeyi yiyebiliyoruz....vaktin oldukça buraya gel aklına takılanları ne yiyeceğini ne yediğini herşeyi sor yanlışsız gitmeye çalışalım,,,,

Cok sagolun takipteyim

Şimdi yarın liste yapma sırası bende öyle mi:18: bildirim yapnayanları yazmıyoruz değil mi??

Merak etme Gül abla zaten yollar sana listeyi, ben önce herkesi bildirim yapmayanlar kısmına alıyorum, sonra yapan olursa oradan alıp hangi kısıma gelecekse alıyorum, böylece karışmıyor yapan yapmayan.

sabah:56:KKK ve 1 bardak süt, yarım yer elması, çeyrek ayva

akşam:56:1 bardak ayran, 5 tane köfte, salata, yarım kase yoğurt, kuru soğan ve balkabağı, turşu, lahana yemeği 3 kaşık

spor: otur kalk otur kalk:9:

:122::122::60::60::60:

Son düzenleme:
Back
X