Ben bugün ne aldım bilin bakalım.![]()
Hımmmm bir düşünelim bakalım:44: dün içli köfte diyordun. Kıyma makinesi mi aldın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün ne aldım bilin bakalım.![]()
Hımmmm bir düşünelim bakalım:44: dün içli köfte diyordun. Kıyma makinesi mi aldın![]()
Badem mi kedicik ?
Yer elmasi..........
Hımmmm bir düşünelim bakalım:44: dün içli köfte diyordun. Kıyma makinesi mi aldın![]()
:) o yiyecek seyleri almayi seviyor...makinayi alsa icli kofte yapmaya usenir:)
O zaman organik tavuk almıştır![]()
Bu diyete basladigimdan beri 1, 5 kilo aldim nerde hata yapiyorum 60 kilo ile basladim 61, 5 olmusum
Neler yediğinizi, hangi saatlerde yediğinizi yazarsanız, yardımcı olalım. Hoşgeldin. :)
Sen lahana almışsındır. Ya da alkali olduğunu düşündüğün birşey :44:Onu geçen gün almıştım.
Biraz abartılı oldu sanki.
Eki Görüntüle 936252 Eki Görüntüle 936252 Eki Görüntüle 936252 Eki Görüntüle 936252
Güzel tahminler, ama hiçbiri değil. Bugün çok ipucu vermiştim. Bu tahminler çok eğlenceli oldu.![]()
Bu diyete basladigimdan beri 1, 5 kilo aldim nerde hata yapiyorum 60 kilo ile basladim 61, 5 olmusum
Bu arada 8 ay once doğum yaptım yürüyüş imkanim olmuyor maalesef evde yapabildigim kadariyla jillian yapmaya calisiyorum
ilk ay spor yapılmasada kg veriliyor heleki doğum kg ları çok çabuk gider,,,akşam 8 den sonra bişeyler yedinizmi
Vucudum su toplamis olabilir mi kiilk ay spor yapılmasada kg veriliyor heleki doğum kg ları çok çabuk gider,,,akşam 8 den sonra bişeyler yedinizmi
Sabah 8.30 1cay bardagi ceviz peynir 8zeytin 2 yumurta bol yesillik ve domates öğlen 14:00 yagsiz tavada tavuk Göğsü 1 kase yoğurt aksam 19:00 2 yumurta az zeytinyagli omlet ve yogurt kacamak hic yok ilginiz için teşekkürler
Sen lahana almışsındır. Ya da alkali olduğunu düşündüğün birşey :44:
Kedicigim,organik elma sirkesi mi ?
Spor yapıyor musunuz? Gül abla daha güzel tespit edebilir, nelerin eksik olduğunu ama akşam kahvaltılık yiyecekler yerine, yemek yiyemiyormusunuz? Salata, çorba, Karatay'a uygun yiyeceklerden, bu şekilde süreklimi yiyorsunuz yoksa akşam yediğiniz yumurta bugün içinmi geçerli.
Yaklaştın.Ayşegül Çoruhlu'nun kitabını aldım.
![]()
Spor yapıyor musunuz? Gül abla daha güzel tespit edebilir, nelerin eksik olduğunu ama akşam kahvaltılık yiyecekler yerine, yemek yiyemiyormusunuz? Salata, çorba, Karatay'a uygun yiyeceklerden, bu şekilde süreklimi yiyorsunuz yoksa akşam yediğiniz yumurta bugün içinmi geçerli.
Yaklaştın.Ayşegül Çoruhlu'nun kitabını aldım.
![]()
Bu arada 8 ay once doğum yaptım yürüyüş imkanim olmuyor maalesef evde yapabildigim kadariyla jillian yapmaya calisiyorum
çok alemsin sen ya bişeyi alacağım deyince gidip aiıyorsun![]()