• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Badem mi kedicik ?

Onu geçen gün almıştım. :1:

Yer elmasi..........

:1::1:

Hımmmm bir düşünelim bakalım:44: dün içli köfte diyordun. Kıyma makinesi mi aldın:1:

Biraz abartılı oldu sanki. :9::9::9:

:) o yiyecek seyleri almayi seviyor...makinayi alsa icli kofte yapmaya usenir:)

Eki Görüntüle 936252 Eki Görüntüle 936252 Eki Görüntüle 936252 Eki Görüntüle 936252
O zaman organik tavuk almıştır:3:

Güzel tahminler, ama hiçbiri değil. Bugün çok ipucu vermiştim. Bu tahminler çok eğlenceli oldu. :52:

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:00
Yarım portakal, yarım elma
Badem
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Yeşil Zeytin
Havuç, maydanoz, nane, dereotu, limon, zeytinyağı
2,5 yumurta, peynirli, baharatlı, tavada
Siyah çay

SU

19:15-20:00
Büyük kase tarhana çorbası
Kıvırcık, domates, taze soğan salatası (koca bir tabak)
Tarçınlı yoğurt

LEPTİN'İM 4 SAATTEN FAZLA ÇALIŞMIŞ. :52::52::52:

Neler yediğinizi, hangi saatlerde yediğinizi yazarsanız, yardımcı olalım. Hoşgeldin. :)

Sabah 8.30 1cay bardagi ceviz peynir 8zeytin 2 yumurta bol yesillik ve domates öğlen 14:00 yagsiz tavada tavuk Göğsü 1 kase yoğurt aksam 19:00 2 yumurta az zeytinyagli omlet ve yogurt kacamak hic yok ilginiz için teşekkürler

Bu arada 8 ay once doğum yaptım yürüyüş imkanim olmuyor maalesef evde yapabildigim kadariyla jillian yapmaya calisiyorum

Sabah 8.30 1cay bardagi ceviz peynir 8zeytin 2 yumurta bol yesillik ve domates öğlen 14:00 yagsiz tavada tavuk Göğsü 1 kase yoğurt aksam 19:00 2 yumurta az zeytinyagli omlet ve yogurt kacamak hic yok ilginiz için teşekkürler

Spor yapıyor musunuz? Gül abla daha güzel tespit edebilir, nelerin eksik olduğunu ama akşam kahvaltılık yiyecekler yerine, yemek yiyemiyormusunuz? Salata, çorba, Karatay'a uygun yiyeceklerden, bu şekilde süreklimi yiyorsunuz yoksa akşam yediğiniz yumurta bugün içinmi geçerli.

Sen lahana almışsındır. Ya da alkali olduğunu düşündüğün birşey :44:

Yaklaştın. :46::46: Ayşegül Çoruhlu'nun kitabını aldım. :52:

Spor yapıyor musunuz? Gül abla daha güzel tespit edebilir, nelerin eksik olduğunu ama akşam kahvaltılık yiyecekler yerine, yemek yiyemiyormusunuz? Salata, çorba, Karatay'a uygun yiyeceklerden, bu şekilde süreklimi yiyorsunuz yoksa akşam yediğiniz yumurta bugün içinmi geçerli.

Bugün için gecerliydi bugün ku menü aceleye geldi

çok alemsin sen ya bişeyi alacağım deyince gidip aiıyorsun:9::9::9:

Bu arada 8 ay once doğum yaptım yürüyüş imkanim olmuyor maalesef evde yapabildigim kadariyla jillian yapmaya calisiyorum

Bence siz hergün yediğiniz menüleri, sporu buraya yazın, o zaman hatalar varmı daha iyi anlarız. Bizde paylaşıyoruz, Gül abla hemen müdahale ediyor yanlış olan şeylerde. :1:

çok alemsin sen ya bişeyi alacağım deyince gidip aiıyorsun:9::9::9:

Almasaydım eğer, bugün uyuyamazdım. :1::1::1:

Back
X