kedicim.ben sağlıklı yaşıyrz sayfasındaki içli köfteyi yaptım.fırına sürülenden..canan karatay ın elazığ usulünü daha yapmadım..
bulgurlar sert gldi.sanırı frından dolayı kurudu..hiç bi şey yok sen de yaparsn benim bu 2.deneyişim.
merhaba canımsana 2 çocukla hem çarşı hem içli köfte halletmişsinı
keşke kahvaltı yapıp çıksaydın o kadar saat açmı gezdin
hayırlı yaşlar olsun Duru'ya
kitaptakine göremi karatay menüsüne göremi yaptın
benim başıma oje gelmedi, tükenmez kalemle çarşafı çizmişlerdi keçeliyle falan uğraşmaya deymez di çok fazlaydıgül abla ve canan abla
kızım yeni aldığım elbiseye oje döktü
taytunı da tükenmez kalemle çizdi ne yapayım da şu lekelerden kurtulaym.
siz tecrübelisinz.canan abla ilk defa konuşacağız mehrabalr bu arada..
Bir ben yiyemedim galiba şu Karatay usulü içli köfteyi, eksik kaldım.Eline sağlık.
Iyi geceler arkadaşlar
Gül ablacim kk'da karbonatli suyla zayiflayanlar diye topik var, ben geçen sene bu sebeple içmeye calismistim..tadini hatirladimda cidden çok kötüydü. .egzamaya inşallah iyi geliyordur benimde var o sıkıntım
Bu gün yine yorucuydu..temizlikten kalan işleri bitirdim halilari serdim... ohh her yer ışıl ışıl oldu.geleyim ne yedim
Sabah kkk yine meyvesiz
Ara komşu mercimekli Köfte getirmisti..oglum cok sever 2 tane yedim kalani ogluma verdim...
aksam biraz geç oldu 19.20'de kalktim sofradan...taze fasulye, yoğurt, salata..bi kaç catalda kavurma..
Spor 4 km yürüyüş
Su 2.5 lt su..birazdanda yeşil çay icecegim..o kadar alıştım ki bu beslenme sekline çok cabuk doyuyorum ve sadece öğün vaktim geldiği için yiyorum..bu ara çok yoruluyorum o yüzden de iştahım azalmış olabilir..bu çok güzellll
benim başıma oje gelmedi, tükenmez kalemle çarşafı çizmişlerdi keçeliyle falan uğraşmaya deymez di çok fazlaydı
internetten bunları buldum
oje lekeleriAseton içeren oje çıkarıcısı kullanarak; beyaz ve desensiz kağıt havluyu, bezi veya pamuğu ıslatın (Bu işlemi, aseton içermeyen oje çıkarıcılar ile de yapabilirsiniz. Bunlar daha güvenlidir, ama etkileri daha azdır.).
Oje çıkarıcısını; kumaşın iç kısmında, küçük bir dikiş yerinde test ederek, oje çıkarıcısının kumaşa zarar vermediğinden emin olun.
Asetonla ıslatılmış olan pamuğu, lekenin üzerinde ovmadan bastırın (Bu işlemden önce oje lekesinin altına kalın bir kağut havlu veya bez koymanız oje lekesinin, giysinin lekeli olmayan yüzüne geçmesini engellemek açısından iyi olacaktır.).
Pamuk veya kullandığınız malzeme, oje lekesini emdikçe değiştirin.
Eğer oje lekesi kumaşın arka tarafına geçerse, bu işlemleri oje lekesinin her iki tarafında birkaç defa tekrarlayın.
Son olarak kumaşı talimatında belirtildiği gibi yıkayın ve kurutma makinesi kullanmadan kurutun.
Oje lekesi kalırsa, beyaz kumaşlar için talimatında varsa ağartıcı kullanabilirsiniz.
Tükenmez Kalem Lekesi Nasıl Çıkar?
Tükenmez kalem lekesi için daima en kısa sürede müdahale edin. Tükenmez kalem lekesine daha ıslak durumdayken müdahale edilmesi lekenin çıkarılmasına olumlu etki eder.
Tükenmez kalem sıvısı yoğunsa öncelikle beyaz ve temiz bir kuru bez veya kağıt havluya lekeyi emdirin.
Sonra bir kaşık ağartıcı içermeyen sıvı çamaşır deterjanı ve bir bardak suyla hazırladığınız karışımı temiz ve beyaz bir kağıt havlu veya beze emdirin ve bunlar yardımıyla tükenmez kalem lekesi olan noktayı ovmadan bastırarak tamponlayın.
Giysiyi talimatında belirtildiği gibi yıkayın. Halıyı da mümkün olan en az suyla durulayın.
Giysiyi havayla kuruması için asın. Halı üzerindeki nemi, kuru ve temiz bir pamuklu bez veya kağut havlu ile tamponlayarak alın.
gül abla ve canan abla
kızım yeni aldığım elbiseye oje döktü
taytunı da tükenmez kalemle çizdi ne yapayım da şu lekelerden kurtulaym.
siz tecrübelisinz.canan abla ilk defa konuşacağız mehrabalr bu arada..
şöyle ablacım
ben zaten kahvaltımı saat 12,1 gibi yapıyrm.öğlene kadar süt artırıcı çay içiyrm büyük kupalarda 4 bardak falan..o beni tok tutuyrdu.ama bu sefer onu içemedim.limonlu su almıştım yanıma 1 lt.onu bitirdim.buna rağmen emzirme sonrası çok susamıştm.
1,2 defa açlık hissettim hemen midem, suyla doldurdm bilmiyorum kötü mü yapıyrm iyi mi
Canlarimmm,herbirinize hayirli mutlu geceler diliyorum.Sevgili sdfcigim,tecrubelerimi sordugun icin tesekkur ederim.Maalesef oje ile ilgili sanirim yapabilecek bir cozum yok ama tukenmez kalem lekesini klor icermeyen leke cikarticilar ile cok kolay cikartabilirsin.Leke uzerinde once bes on dakika beklemesi gerekiyor.Yavrun icin de saglikli mutlu yillar diliyorum yavrum.
alıncakları hemen alıyorsunyapılacakları es geçiyorsun hafta sonu yap resminide çek bakalım nasıl olacak ...bende yapmadım daha
alıncakları hemen alıyorsunyapılacakları es geçiyorsun hafta sonu yap resminide çek bakalım nasıl olacak ...bende yapmadım daha
Hafta sonu ben de yapmıştım kıyma öakinasıyla yaptım pratik oldu onun içli köfte aparatı da var hem dış harcınıda makinanın ince kısmında geçirdim 3 kez. Ona rsğmen çok uğraştım. Birdahakine bulguru önceden ıslatacağım ki pişerken çatlamasın. Komşuya vermiştim çok güzel olmuş dedi. Foto da var telimde ama yükleyemedim bir türlü.
Üşeniyorum yapmaya. Karatay kurabiyesini yapana kadar bile çok düşündüm, yapsam mı yapmasam mı diye.
Biz gencken useniyorum diyenlere usenenin oglu kizi olmaz derlerdi.....sende usenme:)
level 2ye başladım ve gerçekten zormuşkolrımda derman kalmadı ter içinde kaldım
menüm sabah kkk yerfıstığı yarım çay bardağı
öğlen13.20 bir tabak yoğurt
akşam 20.00da bitti ciğer sote. kırmızı pancarlı salata ve yoğrt ve sabah yemediğim yerfıstığı
bitki çayları, türk kahvesi ve 3lt su içilmiş
öğlen 35dk yürünmüş az öncede jilian 2 yapılmıştır
bi çay kaşığı karbonatta içilmiştir
akşam 20.00da bitti ciğer sote. kırmızı pancarlı salata ve yoğrt ve sabah yemediğim yerfıstığı
bu kadar işin arasında yürümeye nasıl fırsat buldun yorgunluktan canın çıkmıştır
çok sağolasın gül ablacım Allah senden razı olsun gerçekten..yanlışlık var doğru.çtabikii kötü yapıyorsun aç karnına 4 bardak çay içiyorsun gec saattede kahvaltı yapıyorsun
ilk iş kahvaltı yapmak olacak hem sütün artsın hem matabolizman %30 fazla çalışsın kg ver, erkenden kahvaltı yaparsan öğlene kadar yağ yakarsın daha çabuk kg verirsin. boş mideye çayları doldurma karatay hoca duymasın
Fmgenccigim,maasallah canim.Ne tesaduf bende bu aksam kirmizi pancar salatasi yuzde yuz organik elma sirkeli ve ketent tohumlu yogurt yedim.Canim et turu bir sey istemedi ve cok guzelde doydum.Uzerinede sutlu Turk kahvesi.Saat altida yemek olayini bitirdim.Aralarda da oturarak icme tarziyla bol limonlu su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?