Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İnşallah üşenmezsem bir ara deneyeceğim.

şöyle ablacım
ben zaten kahvaltımı saat 12,1 gibi yapıyrm.öğlene kadar süt artırıcı çay içiyrm büyük kupalarda 4 bardak falan..o beni tok tutuyrdu.ama bu sefer onu içemedim.limonlu su almıştım yanıma 1 lt.onu bitirdim.buna rağmen emzirme sonrası çok susamıştm.
1,2 defa açlık hissettim hemen midem, suyla doldurdm bilmiyorum kötü mü yapıyrm iyi mi

benim başıma oje gelmedi, tükenmez kalemle çarşafı çizmişlerdi keçeliyle falan uğraşmaya deymez di çok fazlaydı
internetten bunları buldum
oje lekeleriAseton içeren oje çıkarıcısı kullanarak; beyaz ve desensiz kağıt havluyu, bezi veya pamuğu ıslatın (Bu işlemi, aseton içermeyen oje çıkarıcılar ile de yapabilirsiniz. Bunlar daha güvenlidir, ama etkileri daha azdır.).
Oje çıkarıcısını; kumaşın iç kısmında, küçük bir dikiş yerinde test ederek, oje çıkarıcısının kumaşa zarar vermediğinden emin olun.
Asetonla ıslatılmış olan pamuğu, lekenin üzerinde ovmadan bastırın (Bu işlemden önce oje lekesinin altına kalın bir kağut havlu veya bez koymanız oje lekesinin, giysinin lekeli olmayan yüzüne geçmesini engellemek açısından iyi olacaktır.).
Pamuk veya kullandığınız malzeme, oje lekesini emdikçe değiştirin.
Eğer oje lekesi kumaşın arka tarafına geçerse, bu işlemleri oje lekesinin her iki tarafında birkaç defa tekrarlayın.
Son olarak kumaşı talimatında belirtildiği gibi yıkayın ve kurutma makinesi kullanmadan kurutun.
Oje lekesi kalırsa, beyaz kumaşlar için talimatında varsa ağartıcı kullanabilirsiniz.
Tükenmez Kalem Lekesi Nasıl Çıkar?
Tükenmez kalem lekesi için daima en kısa sürede müdahale edin. Tükenmez kalem lekesine daha ıslak durumdayken müdahale edilmesi lekenin çıkarılmasına olumlu etki eder.
Tükenmez kalem sıvısı yoğunsa öncelikle beyaz ve temiz bir kuru bez veya kağıt havluya lekeyi emdirin.
Sonra bir kaşık ağartıcı içermeyen sıvı çamaşır deterjanı ve bir bardak suyla hazırladığınız karışımı temiz ve beyaz bir kağıt havlu veya beze emdirin ve bunlar yardımıyla tükenmez kalem lekesi olan noktayı ovmadan bastırarak tamponlayın.
Giysiyi talimatında belirtildiği gibi yıkayın. Halıyı da mümkün olan en az suyla durulayın.
Giysiyi havayla kuruması için asın. Halı üzerindeki nemi, kuru ve temiz bir pamuklu bez veya kağut havlu ile tamponlayarak alın.

bu kadar işin arasında yürümeye nasıl fırsat buldun yorgunluktan canın çıkmıştır

sağolasın ablacım..bunları deniyeyim

Canlarimmm,herbirinize hayirli mutlu geceler diliyorum.Sevgili sdfcigim,tecrubelerimi sordugun icin tesekkur ederim.Maalesef oje ile ilgili sanirim yapabilecek bir cozum yok ama tukenmez kalem lekesini klor icermeyen leke cikarticilar ile cok kolay cikartabilirsin.Leke uzerinde once bes on dakika beklemesi gerekiyor.Yavrun icin de saglikli mutlu yillar diliyorum yavrum.

tabikii kötü yapıyorsun aç karnına 4 bardak çay içiyorsun gec saattede kahvaltı yapıyorsun

ilk iş kahvaltı yapmak olacak hem sütün artsın hem matabolizman %30 fazla çalışsın kg ver, erkenden kahvaltı yaparsan öğlene kadar yağ yakarsın daha çabuk kg verirsin. boş mideye çayları doldurma karatay hoca duymasın

çok sağolasın ablacım..
bu pazar doğum günü var hanfendiye çalışyruz valla..pasta olacak bu pazar ama ben onu ister myim?

alıncakları hemen alıyorsun yapılacakları es geçiyorsun hafta sonu yap resminide çek bakalım nasıl olacak ...bende yapmadım daha

Hafta sonu ben de yapmıştım kıyma öakinasıyla yaptım pratik oldu onun içli köfte aparatı da var hem dış harcınıda makinanın ince kısmında geçirdim 3 kez. Ona rsğmen çok uğraştım. Birdahakine bulguru önceden ıslatacağım ki pişerken çatlamasın. Komşuya vermiştim çok güzel olmuş dedi. Foto da var telimde ama yükleyemedim bir türlü.

alıncakları hemen alıyorsun yapılacakları es geçiyorsun hafta sonu yap resminide çek bakalım nasıl olacak ...bende yapmadım daha

Üşeniyorum yapmaya. Karatay kurabiyesini yapana kadar bile çok düşündüm, yapsam mı yapmasam mı diye.

Bende kiyma makinasi almayi dusunuyorum bi denk gelince alayim....sen arastirarakmi aldin...fiati ne kadardi

level 2ye başladım ve gerçekten zormuş kolrımda derman kalmadı ter içinde kaldım

menüm sabah kkk yerfıstığı yarım çay bardağı
öğlen13.20 bir tabak yoğurt
akşam 20.00da bitti ciğer sote. kırmızı pancarlı salata ve yoğrt ve sabah yemediğim yerfıstığı
bitki çayları, türk kahvesi ve 3lt su içilmiş
öğlen 35dk yürünmüş az öncede jilian 2 yapılmıştır
bi çay kaşığı karbonatta içilmiştir

Son düzenleme:

Maşallah.

Fmgenccigim,maasallah canim.Ne tesaduf bende bu aksam kirmizi pancar salatasi yuzde yuz organik elma sirkeli ve ketent tohumlu yogurt yedim.Canim et turu bir sey istemedi ve cok guzelde doydum.Uzerinede sutlu Turk kahvesi.Saat altida yemek olayini bitirdim.Aralarda da oturarak icme tarziyla bol limonlu su.

Fmgenccigim,maasallah canim.Ne tesaduf bende bu aksam kirmizi pancar salatasi yuzde yuz organik elma sirkeli ve keten tohumlu yogurt yedim.Canim et turu bir sey istemedi ve cok guzelde doydum.Uzerinede sutlu Turk kahvesi.Saat altida yemek olayini bitirdim.Aralarda da oturarak icme tarziyla bol limonlu su.

Son düzenleme:
bu kadar işin arasında yürümeye nasıl fırsat buldun yorgunluktan canın çıkmıştır

senin hesap abla bende hareketliyimdir pek yerimde durmayi sevmem. ..yürüyüşü sabah bebeğim uyurken yaptim..o yüzden 4 km oldu.uyaninca bıraktım. .sonrada gün boyunca ev işi. .yürüyüşü sona biraksam kesin yapmazdim güne yeni başlayınca yaptim ki kaytarmayayim..
Ama su an yorgunluktan sırtımı hissetmiyorum. ..
Ben yatar iyi uykular herkese

çok sağolasın gül ablacım Allah senden razı olsun gerçekten..yanlışlık var doğru.ç
nkü öğlene kadar çay içsem de arada acıkyrm.kısa süreli de olsa..çay bastıryo sanıyrdm ama bunu yapmayacağım..karatay la randevuma daha çok var ama sen yardımcı oluyrsun çok sağol ablam.yanlışlarımızı söylediğin için...ki doğruyu bulalım değil mi?

canan ablacım ne tesadüftür ki ben de elma sirkesi yapmak istiyordum.bunun için karatay mutfağı kitabına baktım..balsız bile yapılıyrmuş.sen nasıl yaptın ablacım..artık ben de heşeyimi kendi yapmak istiyorum..yoğurtla başladım işe...
...ama kalıp peynirlerden de yapmak istiyorum nasıl olacak bakalım..arştırıcam.
bi de tereyağ için kaymak biriktirmeye başladım bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…