- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi gunler arkadaşlar, hayırlı cumalar
anca gelebildim..geceden beri ayaktayım..biraz önce uyuttum bebeğimi geçmişi okudum notlarımı aldım..o uyanmadan hazırlayım listeyi...tek tek alıntı yapamıyorum şu an çok özür dilerim ama bebeğime geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim
bende hasta olan minik kuzulara acil şifalar dilerim.. iki gündür koptum biraz topikten unuttuğum atladığım bir şey yoktur umarım:44:
bende bildirimimi yapayım
rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi:02/11/2013
başlangıç kilo:69
geçen hafta: 67,4
bu hafta:65,9
fark:- 1,500 kg
toplam fark:3,1 kg
beden:40-42
boy:1.65
spor: 5 gün 1 saat yürüyüş, mekik ip atlama, 1 defa jillian3/1
hedef:65----60
yüzde: -2,22![]()
anca gelebildim..geceden beri ayaktayım..biraz önce uyuttum bebeğimi geçmişi okudum notlarımı aldım..o uyanmadan hazırlayım listeyi...tek tek alıntı yapamıyorum şu an çok özür dilerim ama bebeğime geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim
bende hasta olan minik kuzulara acil şifalar dilerim.. iki gündür koptum biraz topikten unuttuğum atladığım bir şey yoktur umarım:44:
maşallahhhh canımm bak hızlandı artık kilo rvermelerin![]()
Canimmmmmmmmmmmmmm mydenizzzcigim,oncelikle yavrucuguna tekrargecmis olsun,seni de tebrik ederim azmin ve basarindan dolayi yavrum.Hep boyle guzel ve seni sevindiren haberlerde bulusmak uzre yavrum.![]()
ayrıca avatar içinde teşekkür ederim kaç gündür aklıma geliyor ama nasıl yapılır bilmediğimde kaldı.. en kısa zamanda eklicem![]()
süpersin durdun durdun turnayı gözünden vurdun
![]()
Mydenizz tebrik ederim..
Ben de 30-40 dk. kadar yürüdüm geldim..
çok şükür canım ya inşallah devamı gelir..kan değerlerim yükselmeye başladı da o yüzden mi hızlandı bilemedim..sana da maşallah çok iyi gidiyorsun..bu gidişle çabucak ineceksin hedef kilonun altına
canan ablacım tekrar teşekkür ederim..geceki duan kabul oldu sanırım(rabbim mucizesini göstersin bu gece diye dua etmiştin.) bebeğimin ateşi gece çok fazla yükselmedi..hiç uyumadı ama en azından ateşten perişan olmadı çokk şükür
ben de seni tebrik ediyorum ablacım çok iyi vermişsin bu hafta maşallah
inşallah hep güzel haberlerde buluşabilelim...
En önemli bitkisel östrojen preparatlarının başında soya ve keten tohumu gelir. Çok sayıda zararı olduğu için fermente edilmemiş soya ürünlerinden kaçının. Soyanın onca zararı göz önüne alındığında, en az onun kadar iyi bir bitkisel östrojen kaynağı olan, buna karşın soyanın yan etkilerine sahip olmayan keten tohumunun önemi ortaya çıkmakta.
Bu nedenle 2-3 çorba kaşığı keten tohumunu kahve değirmeninde öğüttükten sonra, yoğurda, salatalara veya ağız tadınıza uygun bir yiyecek üzerine serpin ve o şekilde tüketin. Sıcak yemeklerin içine koymayın.
Bebeginin adina cok memnun oldum,yuce rabbimden dileklerimin kabulu artik tesaduf degil hamdu senalar olsun.Dualarim topigimizin butun bebeklerine gitsin insaallah,hic bir bebegimiz hastahane yolu bilmesin,sdf82cigim senin yavrucugunda insaallah.Ayrica prenscigim icinde cok guzel beklenti ve mujdeli dileklerim var yuce rabbimin izniyle insaallah.Mydenizzzcigim,evlatlarina olan duskunlugun rabbimin seni sinamasi degil,aksine evlatlarina boylesine mukemmel bir anne ile mukafatidir yavrum.
maşşallah topiğimize şu ana kadar yapılan bildirimlerde kg alan yok herkes eksilerde (prensciğim hariç o kg alma diyeti uyguluyor)
İyi de zaten içindeki östrojen için gebelik ve emziren anneler kullanmamalı deniyor. Yoksa faydasını biliyorum. Sorumun cevabı olmadı sankimEn önemli bitkisel östrojen preparatlarının başında soya ve keten tohumu gelir. Çok sayıda zararı olduğu için fermente edilmemiş soya ürünlerinden kaçının. Soyanın onca zararı göz önüne alındığında, en az onun kadar iyi bir bitkisel östrojen kaynağı olan, buna karşın soyanın yan etkilerine sahip olmayan keten tohumunun önemi ortaya çıkmakta.
Bu nedenle 2-3 çorba kaşığı keten tohumunu kahve değirmeninde öğüttükten sonra, yoğurda, salatalara veya ağız tadınıza uygun bir yiyecek üzerine serpin ve o şekilde tüketin. Sıcak yemeklerin içine koymayın.
Bebeginin adina cok memnun oldum,yuce rabbimden dileklerimin kabulu artik tesaduf degil hamdu senalar olsun.Dualarim topigimizin butun bebeklerine gitsin insaallah,hic bir bebegimiz hastahane yolu bilmesin,sdf82cigim senin yavrucugunda insaallah.Ayrica prenscigim icinde cok guzel beklenti ve mujdeli dileklerim var yuce rabbimin izniyle insaallah.Mydenizzzcigim,evlatlarina olan duskunlugun rabbimin seni sinamasi degil,aksine evlatlarina boylesine mukemmel bir anne ile mukafatidir yavrum.
maşşallah topiğimize şu ana kadar yapılan bildirimlerde kg alan yok herkes eksilerde (prensciğim hariç o kg alma diyeti uyguluyor)