• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlar sizde de aynısı oluyor mu son sayfaya giremiyorum bi türlü
2 gündür sabahları böyle oluyor mesajlar 2-3 sefer çıkıyor
bugün netimde bi sorun var...hayırdır inşallah..çok yavaşlamış site rahat msj yazamıyrm.neyse görüşürüz arkadaşlar..
sorun sende değil sitede canım benimkide bu sitede yavaş yan sekmede facebooku açıyorum orada hızlı
çok geçmiş olsun canım
benim kızlarım da hasta malesef
küçük kızımda ayrıca doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı var
uyandığında çapaktan gözlerini açamıo yavrum
olmazsa 1 yaşında ameliyat ama inşaLLAH MASAJLA GEÇİCEK AMELİYATA GEREK KALMAyacak

inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir canım

merhaba canım

kızına geçmiş olsun, bronşitin en etkili çözümü soğuk buhar, benim kızım 7 aylıkken olmuştu 2 kutu antibiyotik fayda etmedi acile gittik 3 gün yoğun bakımda soğuk buharla zor iyileşti,,ondan sonra hafif bi öksürük yada hırıltı duysam acile giidyordum 20 dkk da bir soğuk buhar veriyorlardı hırıltı geçince 5-6 saat sonra eve dönüncede ventolini şurup olarak veriyordum antibiyotiksiz iyileşiyordu ...aklında olsun hala o yönteme devam ediyorlarsa tekraralayınca yaptırıısın

damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış...ben seni anlıyorum canım o şekilde 3 tane büyüttüm sabahlara kadar acilde olurduk eve gider çocuğun ve kendimin üstünü değiştirir yemeklerini hazırlar bakıcıya bırakır diğer 2 çocuğu okula bırakır oradan 8.30 da mesai de olurdum izin yok anlayış yok uykusuz akşama kadar çalış, akşam evde çocuklar ayrı dert hasta olan çocuk ayrı dert yine sabaha kadar uyku yok tekrar uyumadan işe ....

Gül Ablacım çok sağolasın. Allah razı olsun cevabıniçin. Bir gün önce gitmiştik ertesi gün hırıltı başlayınca içim rahat etmedi. Dr iyiki getirmişsin yine olursa yine getir buhar vereceğiz dedi. ventolini şurp verdi. İğnelerden sonra antibiyotik başlayacaklar. Ateşide devam ediyor. Çok üzülüyorum yanında değilim. Neyseki cumartesi pazar yanında olacağım.

çok geçmiş olsun canım
benim kızlarım da hasta malesef
küçük kızımda ayrıca doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı var
uyandığında çapaktan gözlerini açamıo yavrum
olmazsa 1 yaşında ameliyat ama inşaLLAH MASAJLA GEÇİCEK AMELİYATA GEREK KALMAyacak
Sana da geçmiş olsun :43:

rumuz: bluebottle
boy:1.60
başlangıç tarihi: Kasım 2013
başlangıç kilosu: 60,3
geçen hafta: 57,8
Bu hafta: 57,1
Fark: 0,7
Toplam fark: 3,2
hedef: 52
yüzde: 1,22

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:67.2
Bu hafta:66.7
Fark:-500
Toplam fark:12,5
Beden:42……
Spor:leslie 4-5 ve yürüyüş
Boy:1.58……….
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0.744

Canlarim,herbirinize hayirli saglikli huzurlu bir cuma gunu diliyorum.Baslangic tarihim: 2 10 2013 ,baslangic kilom: 91 , gecen hafta ki kilom; 77.900 , bu hafta ki kilom 77.bin sukur aradaki fark -900 gr.yas:53, hedef:65-70 nasip olursa.

Son düzenleme:
Ben senin yerine içtim, ama hiç içmeseydin keşke kola gibi onlarda şeker var. Neyse, artık içmezsin. Bu arada kendine bir tane avatar eklemeni rica ediyorum. :52::52::1:

Buradan uygun boyutlarda alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-632.html

Evet çankırı kaya tuzundan aldım, bulgur büyüklüğünde 84 mineralli. Keten tohumunu bütün tüketiyorum. Öğütmüyor öğütücüm. Son denediğimde birazcık öğüttü ama, onu öğütene kadar sabah olurdu herhalde. :1:

yokk içmedim zaten bi küçük yudumdu o..teşekkür ederim benim yerimede içtiğin için.. bende gittim karbonat içtim :52:
ayrıca avatar içinde teşekkür ederim kaç gündür aklıma geliyor ama nasıl yapılır bilmediğimde kaldı.. en kısa zamanda eklicem:16::16:

arkadaşlar merhaba.
Kızım iki gündür hasta boğazları kötüydü ateş yapıordu. Dünde hırııltı başladı götürdük. Bronşit olmuş. İğne başladılar. :(
Çalışan anne olmanın en kötü yanı... hasta olan ve arkamdan ağlayan kızımı bırakıp işe gelmek zorunda olmak :(

geçmiş olsun canım... acil şifalar diliyorum..

Türkiye'ye gittiğimde oğlumu da götürücem yanımıza çok az kıyafet alıp valizleri tereyağı salça kayısı Tuzla doldurup getirmeyi düşünüyorum :9:

yokk içmedim zaten bi küçük yudumdu o..teşekkür ederim benim yerimede içtiğin için.. bende gittim karbonat içtim :52:
ayrıca avatar içinde teşekkür ederim kaç gündür aklıma geliyor ama nasıl yapılır bilmediğimde kaldı.. en kısa zamanda eklicem:16::16:

Hemen anlatıyorum resimli bir şekilde. :1:

$1.webp
Öncelikle üstte sağdan kullanıcı kontrol paneline tıklıyorsun.

$2.webp
Sonra, sol tarafta avatarını değiştire tıklıyorsun. :)

$3.webp
$4.webp
Göz atı tıklayıp indirdiğin gif dosyasını seçiyorsun yüklenince değişiklikleri kaydete basıyorsun. :1:

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 63.2
bu hafta:62.5
fark:-700
toplam fark:3.3
beden:38
boy:1.58
spor: pazar gününden itibaren jillian level 1.. işe gidip gelişimde toplam çıkıp indiğim 360 basamak merdiven
hedef:53
yüzde:-1.10

hafta başı ne güzel gidiyordu.. çarşamba perşembe bulgur ağırlıklı yedim onların ve bağırsak prob. etkisi ile çıkış yapmışım tekrar.. inşallah bende kedicim gibi hedef altını göörmek istiyorum..görecek miyim acaba o günleri:44:

ama inceldiğimi hissediyorum ve arkadaşlarım iyi kilo verdin bbelin bacakların inceldi demeye başladılar:52::52:..

Hemen anlatıyorum resimli bir şekilde. :1:

Eki Görüntüle 926952
Öncelikle üstte sağdan kullanıcı kontrol paneline tıklıyorsun.

Eki Görüntüle 926953
Sonra, sol tarafta avatarını değiştire tıklıyorsun. :)

Eki Görüntüle 926954
Eki Görüntüle 926955
Göz atı tıklayıp indirdiğin gif dosyasını seçiyorsun yüklenince değişiklikleri kaydete basıyorsun. :1:

ayyy teşekkür ederim.. :16:telden giriyorum bi deneyim olacak mı:52: olmazsa akşam evde pc den yaparım artık:16:

Arkadaslar cok üzüldüm, bebekler hastalanmış diye. Cok üzülüyorum bebekler hasta olunca. Hepsine acil şifalar diliyorum, annelerine de moral. Umarım en kısa zamanda herkes iyileşir ve bu salgın biter. Tüm arkadaslarım hasta. Salgın cok kötü yapmış herkesi.

herkese iyi gunler arkadaşlar, hayırlı cumalar:16::16::16:
anca gelebildim..geceden beri ayaktayım..biraz önce uyuttum bebeğimi geçmişi okudum notlarımı aldım..o uyanmadan hazırlayım listeyi...tek tek alıntı yapamıyorum şu an çok özür dilerim ama bebeğime geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim:16:
bende hasta olan minik kuzulara acil şifalar dilerim:emir_bebek::nazar:.. iki gündür koptum biraz topikten unuttuğum atladığım bir şey yoktur umarım:44:

bende bildirimimi yapayım

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi:02/11/2013
başlangıç kilo:69
geçen hafta: 67,4
bu hafta:65,9
fark:- 1,500 kg :nazar::nazar::nazar:
toplam fark:3,1 kg
beden:40-42
boy:1.65
spor: 5 gün 1 saat yürüyüş, mekik ip atlama, 1 defa jillian3/1
hedef:65----60
yüzde: -2,22:64:

herkese iyi gunler arkadaşlar, hayırlı cumalar:16::16::16:
anca gelebildim..geceden beri ayaktayım..biraz önce uyuttum bebeğimi geçmişi okudum notlarımı aldım..o uyanmadan hazırlayım listeyi...tek tek alıntı yapamıyorum şu an çok özür dilerim ama bebeğime geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim:16:
bende hasta olan minik kuzulara acil şifalar dilerim:emir_bebek::nazar:.. iki gündür koptum biraz topikten unuttuğum atladığım bir şey yoktur umarım:44:

bende bildirimimi yapayım

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi:02/11/2013
başlangıç kilo:69
geçen hafta: 67,4
bu hafta:65,9
fark:- 1,500 kg :nazar::nazar::nazar:
toplam fark:3,1 kg
beden:40-42
boy:1.65
spor: 5 gün 1 saat yürüyüş, mekik ip atlama, 1 defa jillian3/1
hedef:65----60