haklisin canim kendimi cezalandiricam yarin bugunde kacamak he alisamadim bi psikolojik valla ara ogun hep gerekli dendi yillarca simdi ya doymaz acikirsam leptin salgilanmazsa atistirirsam diye yemekte doymak bilmiyorum ne gorsem yiyim diorum garip psikoloji bendeki:44:
menüm
sabah kkk
öğlen13. 00 sabahtan kalan yerfıstığının yarısı
akşam 20.00 da bitti yemeğim. bi kase yoğurt.i kase mercimek çorbası ve bulgurlu sarmadan kalmıştı ondan yedim biraz..
artık yemek miktarlarım azaldı önceden iki tabkta doyuyosam şimdi bi tabak bile çok gelebiliyor
zeytinyağı nın faydaları,,,,cilde ,tırnağa, saça
[video=youtube;liQw2AeEbYE]http://www.youtube.com/watch?v=liQw2AeEbYE&feature=share[/video]
Sende bendensin. Yüzünün çökmemesi için, ceviz, fındık tüketmen lazım. Bende araştırırken buldum. Çok azaltma. 1 çay bardağı olsun kesin.
Merhabalar dun yazamadim hala telefondan giriyorum okuyamadigniz kelimeler olursa bagislayin:) :)
Dunki menum gayet iyiydi kahvaltiyi oglen ettim kk
Aksam corba bulgur tavuk
Bugunse oglen yine ise gittim acele yemek gerekti pilav ve doner bide sehriyeli tavuk corbasi yedimbu kisim zorunda olmasam yapmazdim aksam da corba bulgur yine tatli olmadan olmaz gece can ceker dedim 8bucuk gibi 2kuru incir yedim bitirdim gunu...
Yarindan itibaren kacamak yok ise erken gidip yemegimi rahat yicem yada evden goturucem karar verdim!
Herkese iyi akşamlar,
Bugün sabah9:30; 2 yumurta, 1 bardak ceviz, 2 günkurusu, 1 kivi, yarım havuç, 12 zeytin
Saat 10 gibi 1 parça bitter çikolata ve sütlü kahve
14:30 1 tanak paça çorbası 1 kase yoğurt
Akşam 18:00 1 tabak z.yağlı kereviz , 1 kase yoğurt, 1 tabak kerevizin yapraklar 2 çeşit turp ve havuçtan yapılmış salata
19:30 gibi kabak çekirdeği ve antep fıstığı
Leptin hiç çalışmadı bugün:18:
Herkese iyi akşamlar,
Bugün sabah9:30; 2 yumurta, 1 bardak ceviz, 2 günkurusu, 1 kivi, yarım havuç, 12 zeytin
Saat 10 gibi 1 parça bitter çikolata ve sütlü kahve
14:30 1 tanak paça çorbası 1 kase yoğurt
Akşam 18:00 1 tabak z.yağlı kereviz , 1 kase yoğurt, 1 tabak kerevizin yapraklar 2 çeşit turp ve havuçtan yapılmış salata
19:30 gibi kabak çekirdeği ve antep fıstığı
Leptin hiç çalışmadı bugün:18:
Senin leptin de gece çalışsın artık. :)
Çalışır mı acep?? Bu sıralar geceleri pek deliksiz uyuyamıyorum. Canan hoca iyi bir uykuyla leptin çalışır diyor
arkadaş beni ziyarete gelirken getirmiş
açınca ilk aklıma gelen kedi oldu nedense
Eki Görüntüle 924933
Aaa neden acaba.Gerçekten neden.
renkleri çok güzel ye beni ye beni diyor ama ben yemedim tabiki ,
sen yaramaz kedisin ya ufak kaçamaklar yapıyorsun kedi olsa yermiydi acaba diye düşündüm
Yemem tabiki, çünkü geçen haftalarda ne renkli kurabiyeler gözümün önündeydi, 1 tanesine bile dokunmadım.Onların içinde ne var fındıkmı, fındıklıları severim ama. Üzümlü olanlar kötü oluyor.
Herbirinize hayirli mutlu geceler dilerim.Bu gece henuz garfield ile gece msj.i verilmemis.Her gece oyle hosuma gidiyor ki ,hayvanlara karsi besledigim bakim ve asiri sevgiden dolayi olsa gerek.Bugun mydenizzz ve gurbetcicegim hic yazmadilar ne kadar eksiklikleri hissediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?