Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım karatay derki beyni nizi formatlayıp geçmişi unutun

sen kahvaltını tam ve doyana kadar ye en az 5 saat acıkmazsın 4 saatten sonra leptin çalışır dayana bildiğin kadar dayan acıkınca ye ...başlayanlar senin gibi düşünüyorlar ama ilk günü yapınca acıkmadıklarını farkediyorlar o kadar çok şey yeyipte acıkılırmı
öğün atlama ilk zamanlar 3 e ayarla

Az yemişsin gerçekten.

zeytinyağı nın faydaları,,,,cilde ,tırnağa, saça

[video=youtube;liQw2AeEbYE]http://www.youtube.com/watch?v=liQw2AeEbYE&feature=share[/video]

Teşekkürler. Bende skualen diye birşey var, onu almayı düşünüyorum ama şu an değil. Zeytinyağından elde ediliyormuş. Saçlarımada sürüyordum.

Son düzenleme:

öğlen yediklerin olmamış pilav prinçdir şehriye olmaz

yaptığına deysin canım iyi karar vermişsin yarın kaçamaksız yap

Herkese iyi akşamlar,

Bugün sabah9:30; 2 yumurta, 1 bardak ceviz, 2 günkurusu, 1 kivi, yarım havuç, 12 zeytin
Saat 10 gibi 1 parça bitter çikolata ve sütlü kahve
14:30 1 tanak paça çorbası 1 kase yoğurt
Akşam 18:00 1 tabak z.yağlı kereviz , 1 kase yoğurt, 1 tabak kerevizin yapraklar 2 çeşit turp ve havuçtan yapılmış salata
19:30 gibi kabak çekirdeği ve antep fıstığı
Leptin hiç çalışmadı bugün:18:

senin leptin tatil yapmış bugün

Senin leptin de gece çalışsın artık. :)

renkleri çok güzel ye beni ye beni diyor ama ben yemedim tabiki ,

sen yaramaz kedisin ya ufak kaçamaklar yapıyorsun kedi olsa yermiydi acaba diye düşündüm

Yemem tabiki, çünkü geçen haftalarda ne renkli kurabiyeler gözümün önündeydi, 1 tanesine bile dokunmadım. Onların içinde ne var fındıkmı, fındıklıları severim ama. Üzümlü olanlar kötü oluyor.

Herbirinize hayirli mutlu geceler dilerim.Bu gece henuz garfield ile gece msj.i verilmemis.Her gece oyle hosuma gidiyor ki ,hayvanlara karsi besledigim bakim ve asiri sevgiden dolayi olsa gerek.Bugun mydenizzz ve gurbetcicegim hic yazmadilar ne kadar eksiklikleri hissediliyor.

bende iş yerinde ne pastalara ne çikolatalara hayır dedim bi bbilseniz çeşit çeşit renk renk elimi bile sürmedim eskiden olsa çok yemesem bile illa ki yerdim halbuki zehrin azı çoğu mu olur zehir zehirmiş. şimdi çok şükür 2ay oldu ekmek, unlu herhangi bişey, şeker, tatlı ,çikolata yemedim.. aklıma bile gelmiyolar.. regli dönemlerinde bile...

gurbetçiceği face de bişey yayınlamış onu gördüm de mydenizzz face dede yok burada da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…