Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün spor günüm ve benim canım hiç yapmak istemiyor.

bende pazartesi öyleydim, cumartesi sabah 6 ya kadar uyuamamıştım-pazar da 3-4 saat uykuyla durunca halsizlık yaptı ayakkabıları giydim yapacak derman bulamadım 22.30 da gittim yattım

Herşeye de inanmamak gerekiyor. Inek inek parçalarıyla beslenemez mümkün değil yediremezsin. Karayay bile koyun kuzu keçi herşeyi yemez diyor. Ayrıca inek parçası otdan çöpten daha pahalı derisi bile pahalı ekonomik olmaz etten yapılan yem yese bile ki açlıktan ölse yine et yemez. Inek beğenmediği otu bile yemez. Ama soyalı yem yiyorlar.

sabah....KKK ve 1 bardak peynir altı suyu

akşam 1 bardak peynir altı suyu, kıymalı harç, keten tohumlu yoğurt, ayran, turp ve

spor 20 dkk işe kadar yürüyüş

bende pazartesi öyleydim, cumartesi sabah 6 ya kadar uyuamamıştım-pazar da 3-4 saat uykuyla durunca halsizlık yaptı ayakkabıları giydim yapacak derman bulamadım 22.30 da gittim yattım

Benim ki üşengeçlik.

Şu an ben tam anlatamıyorum, kitaptaki yazıyı yazacağım bir gün. :) Kitapta da yemezler asla diyor, mısırıda yemezler diyor ama hayvanları öyle bir hale getiriyorlarmışki, yiyecek hale geliyorlarmış. Tabii bu yabancı bir kitap, Türkiye için yazılan bir kitap değil.

Son düzenleme:
sabah....KKK ve 1 bardak peynir altı suyu

akşam 1 bardak peynir altı suyu, kıymalı harç, keten tohumlu yoğurt, ayran, turp ve Eki Görüntüle 924610

spor 20 dkk işe kadar yürüyüş

Ayyy ne güzel görünüyor.

ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTI 11:30
Dil peyniri
Çeçil peynir
Yeşil Zeytin (12 ad.)
Elma kurusu, incir, fındık
2 yürüyen tavuk yumurtası, davaynan
Siyah çay

Türk Kahvesi ve 1 parça bitter

17:30
Etli, domatesli, biberli yemek :)
Kabak çekirdeği

Gün içinde adaçayı, limonlu çay

19:10
Bir baktım evde karnıbahar, dayanamadım yedim. İçine tavukta atmış onları almadan yedim.
Keten tohumlu yoğurt
Kabak çekirdeği

davaynan ne yenimi çıkmış

iyiyim teşekkür ederim. benim pek kilo sorunum yok. 1-2 kilo vermek istiyorum ama o zamanda yüzüm çok kötü oluyor. o yüzden fazla kasmıyorum. asıl her gün düzenli egzersizi içselleştirmeye çalışıyorum. bu hafta lessle 4 fast mil e başladım. haftada 5 gün mutlaka yapacağım diye kendimi bir güzel motive ettim.inşallah uzuuuuuuuuun yıllar bu motivasyon surer. göbüşüm bayağı var.yıllardır sırt ağrılarımda var. bir hoca eşliğinde biraz pilates öğrenip, kendim evde devam etmeyi planlıyorum ama şubat tatili dönüşünde başlayacağım. inşallah o zaman çocuklara bırakacak insan olacak.
fındık çok yiyorum, biraz azaltsam iyi olacak.sıcak suda bekletmeyi hiç düşünmemiştim.bundan sonar denerim.

ben de balkabağını cok yememden korkuyorum,ama bağırsaklarım cok zor calışıyor,bır azcık normale donsun kesmeyi düşünüyorum.teşekkur ediyorum,gul hanım,cok dıkkatlisiniz,Allah razı olsun.

haklisin canim kendimi cezalandiricam yarin bugunde kacamak he alisamadim bi psikolojik valla ara ogun hep gerekli dendi yillarca simdi ya doymaz acikirsam leptin salgilanmazsa atistirirsam diye yemekte doymak bilmiyorum ne gorsem yiyim diorum garip psikoloji bendeki:44:

davaynan ne yenimi çıkmış

Yeni değil.
[video=youtube_share;Xy5ylS1Q8sE]http://youtu.be/Xy5ylS1Q8sE[/video]

Sende bendensin. Yüzünün çökmemesi için, ceviz, fındık tüketmen lazım. Bende araştırırken buldum. Çok azaltma. 1 çay bardağı olsun kesin.

kilo sorunu olmayınca korumaya geçmek lazım, spor sıkılaşmana fayda eder kg vermesen de sıkı durursun, ben önce 3, sonra 4 derken dün 5 e başladım bir gün yapıp bir gün yapmıyorum,, 10 gün mekik yaptım sırtım uyuşmaya başladı bıraktım,

plates yapınca sırt ağrıların geçermiymiş

menüm
sabah kkk
öğlen13. 00 sabahtan kalan yerfıstığının yarısı
akşam 20.00 da bitti yemeğim. bi kase yoğurt.i kase mercimek çorbası ve bulgurlu sarmadan kalmıştı ondan yedim biraz..

artık yemek miktarlarım azaldı önceden iki tabkta doyuyosam şimdi bi tabak bile çok gelebiliyor

Merhabalar dun yazamadim hala telefondan giriyorum okuyamadigniz kelimeler olursa bagislayin:) :)
Dunki menum gayet iyiydi kahvaltiyi oglen ettim kk
Aksam corba bulgur tavuk
Bugunse oglen yine ise gittim acele yemek gerekti pilav ve doner bide sehriyeli tavuk corbasi yedim bu kisim zorunda olmasam yapmazdim aksam da corba bulgur yine tatli olmadan olmaz gece can ceker dedim 8bucuk gibi 2kuru incir yedim bitirdim gunu...
Yarindan itibaren kacamak yok ise erken gidip yemegimi rahat yicem yada evden goturucem karar verdim!

zeytinyağı nın faydaları,,,,cilde ,tırnağa, saça

[video=youtube;liQw2AeEbYE]http://www.youtube.com/watch?v=liQw2AeEbYE&feature=share[/video]

ben de balkabağını cok yememden korkuyorum,ama bağırsaklarım cok zor calışıyor,bır azcık normale donsun kesmeyi düşünüyorum.teşekkur ediyorum,gul hanım,cok dıkkatlisiniz,Allah razı olsun.

zeytinyağını artırdınmı canım...ben yağ artırarak 3-4 günde zor çalışan bağırsakları her güne indirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…