Bugün spor günüm ve benim canım hiç yapmak istemiyor.
[video=youtube_share;zowN22p-utc]http://youtu.be/zowN22p-utc[/video]
Hem tohum hem büyük başlar açısından da dışa bağımlıymışız. İneklerde Amerikadan ithal ediliyormuş. Şu an bir kitap okuyorum ve inekleri inek parçaları ve mısır ile besliyorlarmış ve bunun sonucu deli dana hastalığı ortaya çıkmış. Hayvanlara kesinlikle yemeyeceği şeyleri alıştırıyorlar. Türkiye de varmı bilmem ama, sonuçta hayvanlar ithal ediliyor, yerli değiller. Hayvanlar bu yedikleriyle hastalanıyorlar ve hastalanmamaları için birde antibiyotik veriyorlarmış o kadar çok şey varki kafam karıştı iyice. :18:
bende pazartesi öyleydim, cumartesi sabah 6 ya kadar uyuamamıştım-pazar da 3-4 saat uykuyla durunca halsizlık yaptı ayakkabıları giydim yapacak derman bulamadım 22.30 da gittim yattım
Herşeye de inanmamak gerekiyor. Inek inek parçalarıyla beslenemez mümkün değil yediremezsin. Karayay bile koyun kuzu keçi herşeyi yemez diyor. Ayrıca inek parçası otdan çöpten daha pahalı derisi bile pahalı ekonomik olmaz etten yapılan yem yese bile ki açlıktan ölse yine et yemez. Inek beğenmediği otu bile yemez. Ama soyalı yem yiyorlar.
sabah....KKK ve 1 bardak peynir altı suyu
akşam1 bardak peynir altı suyu, kıymalı harç, keten tohumlu yoğurt, ayran, turp ve Eki Görüntüle 924610
spor20 dkk işe kadar yürüyüş
Ayyy ne güzel görünüyor.
ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 11:30
Dil peyniri
Çeçil peynir
Yeşil Zeytin (12 ad.)
Elma kurusu, incir, fındık
2 yürüyen tavuk yumurtası, davaynan
Siyah çay
Türk Kahvesi ve 1 parça bitter
17:30
Etli, domatesli, biberli yemek :)
Kabak çekirdeği
Gün içinde adaçayı, limonlu çay
19:10
Bir baktım evde karnıbahar, dayanamadım yedim. İçine tavukta atmış onları almadan yedim.
Keten tohumlu yoğurt
Kabak çekirdeği
merhaba canım epeydir görüşememiştik, nasılsın kilo vermen nasıl gidiyor
çiğ fındığı ne şekilde kavurursan kavur trans yağa dönüşür ateşe maruz kalıyor çünki
ben yiyeceğim kadarını 2 dkk sıcak suda bekletip suyunu süzüyorum yerken soyuyorum çok kolay soyuluyor
şaştım aşı olmuş seninki bende ne yapayım diye düşünüp bişey bulamayınca ne varsa karıştırıp yaparım
bugün hatalı bişey göremedim ama balkabağını bu kadar çok yemen kg vermeni engelleyebilir Gİ si yüksek çünki
iyi akşamlar canım
nasılsın
niye doymadın nedenini düşündünmü..????
ben yazayım kahvaltı ypmadığın için kahvaltı tam yapılmazsa gün boyu doymzsın...binanın temeli olmazsa çöker vücutta böyle temel atmazsan doymazsın
kaşarlar eski kaşar olması gerekiyor eskiysede aklında bulunsun canım
daha diyetin başında hem ekmek hemde ballı kahvaltı yapmayıp ballı ekmek yediğin için sopayı fazlasıyla hakettin seni yaramaz seni
davaynan ne yenimi çıkmış
iyiyim teşekkür ederim. benim pek kilo sorunum yok. 1-2 kilo vermek istiyorum ama o zamanda yüzüm çok kötü oluyor. o yüzden fazla kasmıyorum. asıl her gün düzenli egzersizi içselleştirmeye çalışıyorum. bu hafta lessle 4 fast mil e başladım. haftada 5 gün mutlaka yapacağım diye kendimi bir güzel motive ettim.inşallah uzuuuuuuuuun yıllar bu motivasyon surer. göbüşüm bayağı var.yıllardır sırt ağrılarımda var. bir hoca eşliğinde biraz pilates öğrenip, kendim evde devam etmeyi planlıyorum ama şubat tatili dönüşünde başlayacağım. inşallah o zaman çocuklara bırakacak insan olacak.
fındık çok yiyorum, biraz azaltsam iyi olacak.sıcak suda bekletmeyi hiç düşünmemiştim.bundan sonar denerim.
iyiyim teşekkür ederim. benim pek kilo sorunum yok. 1-2 kilo vermek istiyorum ama o zamanda yüzüm çok kötü oluyor. o yüzden fazla kasmıyorum. asıl her gün düzenli egzersizi içselleştirmeye çalışıyorum. bu hafta lessle 4 fast mil e başladım. haftada 5 gün mutlaka yapacağım diye kendimi bir güzel motive ettim.inşallah uzuuuuuuuuun yıllar bu motivasyon surer. göbüşüm bayağı var.yıllardır sırt ağrılarımda var. bir hoca eşliğinde biraz pilates öğrenip, kendim evde devam etmeyi planlıyorum ama şubat tatili dönüşünde başlayacağım. inşallah o zaman çocuklara bırakacak insan olacak.
fındık çok yiyorum, biraz azaltsam iyi olacak.sıcak suda bekletmeyi hiç düşünmemiştim.bundan sonar denerim.
ben de balkabağını cok yememden korkuyorum,ama bağırsaklarım cok zor calışıyor,bır azcık normale donsun kesmeyi düşünüyorum.teşekkur ediyorum,gul hanım,cok dıkkatlisiniz,Allah razı olsun.
sağol ablacım iyiyim.. spoor örcesi dinleniyorumsen nasıl oldun uyuşmaların geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?