Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iş yerinde ne pastalara ne çikolatalara hayır dedim bi bbilseniz çeşit çeşit renk renkelimi bile sürmedim
eskiden olsa çok yemesem bile illa ki yerdim halbuki zehrin azı çoğu mu olur zehir zehirmiş. şimdi çok şükür 2ay oldu ekmek, unlu herhangi bişey, şeker, tatlı ,çikolata yemedim.. aklıma bile gelmiyolar.. regli dönemlerinde bile...
![]()
aferimSporumu çoktan bitirdim ve 2 litre su içtim. Spor yaptığım günler 2 lt., yapmadığım günler 1,5 lt. su tüketiyorum.
dün yazmamışım sporum yapmadım sanmayın.. dün ve bugün jillian yapılmıştır
ama hala üst bacaklarım ağrıyo yaparkenkaç gün oldu başlayalı vücdumun artık alışması gerekmiyor mmu
![]()
Herbirinize hayirli mutlu geceler dilerim.Bu gece henuz garfield ile gece msj.i verilmemis.Her gece oyle hosuma gidiyor ki ,hayvanlara karsi besledigim bakim ve asiri sevgiden dolayi olsa gerek.Bugun mydenizzz ve gurbetcicegim hic yazmadilar ne kadar eksiklikleri hissediliyor.
gurbetçiceği face de bişey yayınlamış onu gördüm de mydenizzz face dede yok burada da
ama hala üst bacaklarım ağrıyo yaparkenkaç gün oldu başlayalı vücdumun artık alışması gerekmiyor mmu
![]()
bende iş yerinde ne pastalara ne çikolatalara hayır dedim bi bbilseniz çeşit çeşit renk renkelimi bile sürmedim
eskiden olsa çok yemesem bile illa ki yerdim halbuki zehrin azı çoğu mu olur zehir zehirmiş. şimdi çok şükür 2ay oldu ekmek, unlu herhangi bişey, şeker, tatlı ,çikolata yemedim.. aklıma bile gelmiyolar.. regli dönemlerinde bile...
![]()
benim buzdolabı değişik değişik çikolatalar dolu her gelen getiriyor yemiyorum dolaba koyuyorum 15 gün sonra kız kardeşlerim kızım falan gelecekler onlara föndü yaparım
onlar dışardan parayla alıyorlar zehiri en iyisi evdekileri yesinler
Karatay lokumu, kurabiyesi yap, onları yesinler.Birde ilk piştiğinde değilde bekleyince lezzetli oluyor Karatay kurabiyesi, her kurabiyede olduğu gibi.
Geldim geldim canım ablalarim..
misafirim vardi..gunduz de girdim ama yazamadim okudum.o ara kardesim aradi 1 saat onunla konustuk..akşam yazarim dedim olmadi..kusura bakmayın...
size karşı sorumlu hissediyorum kendimi o yüzden hiç aksatmiyorum..
Şimdi bebeğimi uyutayim yine gelip menumu yazicam
Çok uykusu geldi görüşürüz:))
![]()
hoş geldin canım
hadi uyut gel
Hosbuldum ablacim.gorev tamammm..dün gece nöbet tutturmadi bebegim umarım yine öyle olur..gunduz yazdiklarina cok güldüm. .isim maceranizdan tutta, kizinin evlenme macerasina kadar bayildim masallah..
Her şeyden konusabilmek çok güzel. .iyi ki bu topikteyim dedim bir kez daha..hepinizi çok seviyorum
Geleyim menume
Sabah kkk meyvesiz
Ara yogurt ve sütlü kahve aksam balik olunca yogurdu araya çektim
Akşam 19.00' da bitti yemek
Balik salata ve kozlenmis patlican biber
Su 3 lt
Spor 300 ip atlama, 150 mekik
1 saat yürüyüş
Simdide yesil çay icip yatacagim
Cısssssss!!! El sürmek yokarkadaş beni ziyarete gelirken getirmiş
açınca ilk aklıma gelen kedi oldu nedense
Eki Görüntüle 924933
Cısssssss!!! El sürmek yok![]()
ben de balkabağını cok yememden korkuyorum,ama bağırsaklarım cok zor calışıyor,bır azcık normale donsun kesmeyi düşünüyorum.teşekkur ediyorum,gul hanım,cok dıkkatlisiniz,Allah razı olsun.