Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kereviz,yeşil mercimek, bol salata, yoğurt yetmezmi,,,,,

iki bayanında isminin anlamının kurbağa olmasıda ne tesadüf adamlar türkler herkese kurbağa ismi koyuyor sanmışlardır,, kurbağa, iri baş kurbağa,

iki bayanında isminin anlamının kurbağa olmasıda ne tesadüf adamlar türkler herkese kurbağa ismi koyuyor sanmışlardır,, kurbağa, iri baş kurbağa,
Üstelik bir de sordular Türkçe'de Rana'nın anlamı var mı diye. Evet var hoş , güzel demek deyince daha bi bastılar kahkahayı

zaten kuru fasulyeyi cok yemeye koyub yıyorum,kereviz corbasına da koymuşdum,bugun bulgur corbası yaptım,icine karatayın izin verdiği her ne bulduysam,kuru fasulye,sarımsak,yeşil sogan,kuru sogan,yumurta,kişniş,yazın hazırladığım konserve domates,zeytınyağı,sumak,pul biber koydum,tadı da güzel oldu. bu günkü menüm:
07 15 -kahvaltı: 2 yumurta,haşlanmış balkabağı,peynir,bol zeytinyağlı zeytinler,yoğürt,1 bardak süt,fındık.
öğlen:12 15-kereviz corbası,bulğur corbası,sarımsaklı yoğurt,sade haşlanmış dana eti,1 bardak ayran, azcık balkabağı,fındık,ceviz.
akşam-18 45-öğlendekinin aynısı, balkabağı yok.her öğünden sonra yeşil cay,gün boyu 2,5 ya 3 litre su,çoook yürüyüş

Son düzenleme:

zaten kuru fasulyeyi cok yemeye koyub yıyorum,kereviz corbasına da koymuşdum,bugun bulgur corbası yaptım,icine karatayın izin verdiği her ne bulduysam,kuru fasulye,sarımsak,yeşil sogan,kuru sogan,yumurta,kişniş,yazın hazırladığım konserve domates,zeytınyağı,sumak,pul biber koydum,tadı da güzel oldu. bu günkü menüm:
07 15 -kahvaltı: 2 yumurta,haşlanmış balkabağı,peynir,bol zeytinyağlı zeytinler,yoğürt,1 bardak süt,fındık.
öğlen:12 15-kereviz corbası,bulğur corbası,sarımsaklı yoğurt,sade haşlanmış dana eti,1 bardak ayran, azcık balkabağı,fındık,ceviz.
akşam-18 45-öğlendekinin aynısı, balkabağı yok.her öğünden sonra yeşil cay,gün boyu 2,5 ya 3 litre su,çoook yürüyüş.
mortadella sosis,salam türü anladığım kadarıyla,ama biz ailece sasis,salam yemiyoruz

ZMO.ORG SİTESİNDEN ALINTIDIR[/QUOTE]

Cok teşekkür ederim. Cok güzel bir paylaşım olmus. Ancak yazı sadece GDO üzerine olmus. Bir yerde kısır tohumdan bahsediyor.
"Genetiği değiştirilmiş ürünler, ebter (üründen tohum alınmayan) tohumlu ürünleri vatandaş bu bilgi kirliliğinde birbirine karıştırıyor"
Bu da oldukça sıkıntı verici bir konu. Bu konuda cok üzülüyorum. Kendi tohumlarımızın olması, dışa bağımlı olmamayı isterdim. Çünkü bir arkadas demişti, bir sebze nerenin topragında yetişiyorsa o "yerli"dir diye. İste bizim topraklarda , bizim tohumumuza yetişen yerli ürün yemek en sağlıklisi.

Türkiye'den arkadaş geldi staja, 1,5 kilodan fazla kayısı getirdi gün kurusu:)) yaşasın artık ben de kahvaltıma ekleyebilicem kayısı:)

ZMO.ORG SİTESİNDEN ALINTIDIR

Cok teşekkür ederim. Cok güzel bir paylaşım olmus. Ancak yazı sadece GDO üzerine olmus. Bir yerde kısır tohumdan bahsediyor.
"Genetiği değiştirilmiş ürünler, ebter (üründen tohum alınmayan) tohumlu ürünleri vatandaş bu bilgi kirliliğinde birbirine karıştırıyor"
Bu da oldukça sıkıntı verici bir konu. Bu konuda cok üzülüyorum. Kendi tohumlarımızın olması, dışa bağımlı olmamayı isterdim. Çünkü bir arkadas demişti, bir sebze nerenin topragında yetişiyorsa o "yerli"dir diye. İste bizim topraklarda , bizim tohumumuza yetişen yerli ürün yemek en sağlıklisi.[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum size. Ithal tohumla yetişen sabze meyve yerli diye satılıyor. Çiftçinin elinde yerli tohum kalmadı. Ayrıca non- GDO ve GDO'suz tanımı da karıştırılıyor. Maalesef artık GDO'suz diye bir şey kalmamıştır sadece non-GDO vardır. Çünkü GDO topraktan bile geçer.

şaştım aşı olmuş seninki bende ne yapayım diye düşünüp bişey bulamayınca ne varsa karıştırıp yaparım

bugün hatalı bişey göremedim ama balkabağını bu kadar çok yemen kg vermeni engelleyebilir Gİ si yüksek çünki

[video=youtube_share;zowN22p-utc]http://youtu.be/zowN22p-utc[/video]

Hem tohum hem büyük başlar açısından da dışa bağımlıymışız. İneklerde Amerikadan ithal ediliyormuş. Şu an bir kitap okuyorum ve inekleri inek parçaları ve mısır ile besliyorlarmış ve bunun sonucu deli dana hastalığı ortaya çıkmış. Hayvanlara kesinlikle yemeyeceği şeyleri alıştırıyorlar. Türkiye de varmı bilmem ama, sonuçta hayvanlar ithal ediliyor, yerli değiller. Hayvanlar bu yedikleriyle hastalanıyorlar ve hastalanmamaları için birde antibiyotik veriyorlarmış o kadar çok şey varki kafam karıştı iyice. :18:

[video=youtube;mgRRzb1Ar5c]http://www.youtube.com/watch?v=mgRRzb1Ar5c&list=PLyM7xn1mfaWK1KcLqrqgu3vX tig3hDzQP[/video]

Bugün spor günüm ve benim canım hiç yapmak istemiyor.

[video=youtube;mgRRzb1Ar5c]http://www.youtube.com/watch?v=mgRRzb1Ar5c&list=PLyM7xn1mfaWK1KcLqrqgu3vX tig3hDzQP[/video]

erkek kardeşimde kafaya taktı buna benzer çiftlik kurmaya çalışıyor, Marmaris teki herşeyini sattı burdur a taşındı devletten kredi alarak gerekli olan malzemeleri almaya başladı yaza kadar bitecek ama bize bi faydası olmaz ki uzak ne etinden ne sütünden yararlanamayız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…