Gül abla senin yerine ben ekledim. İyi geceler herkese.
Aaaa ekleyememişim. :))
Çok guzellll...iyi geceler herkese. .umarım bu gece uyurum..
Aciktiginiz halde bir şeyler yemezseniz beyne kitlik sinyali gidiyor ve leptin duruyor...sonrasinda yediginiz ilk öğün yağ olarak depolaniyormus..yani hissettigimiz aclik mi mide kiyilmasi mi iyi ayird edip ona göre davranmaliymisiz..yani bu diyette acikmak ve yememek yok:)
gül abla sana birşey sorucam.
ben çiğ fındık yiyince kabukları midemi çok rahatsız ediyor; evde kendim azcık kavuruyorum.dışındaki kabuğu atacak kadar. kendimiz kavurunca da trans yağ oluşuyor mudur acaba; bilgin var mı?
Çok haklıysın mydenizzz'cim, açıkmayacak şekilde yemek lazım ya da kendimizi aç bırakmamamış yani acıktığımızda yememiz lazım. Ama o saatte yemek de yasaklar arasında. Bu tam bir çelişki :)))
Günaydın...
Sayfalar çok hızlı ilerliyor,fırsat bulursam okuyacağım..
Dün;
Sabah; tereyağlı yumurta ile kkk
Öğlen ; mercimek çorbası+pırasa yemeği+salata+ayran az az dı( tadını beğenmedim ,sabrediyorum ..
Doymadım ; elma+mandalina
Akşam; Tarhana çorbası+fasülye+bulgur pilavı+yoğurt
Çayla kabak çekirdeği
Limonlu su-su
Bu arada az önce pazara gittim geldim..Sebzelerim aldım ay ne güzeller ..sütümü ve yumurtamı yarın eve bırakıcaklar..Bundan sonra sen gelme abla eve getirelim dediler,gebe olduğumu biliyorlar zaten.Zaten şurda 1 ay sonra gelemem dedim..
sabah kkk
öğlen yayla çorbası, tavuk, bulgur pilavı
akşam çiğ köfte bol yeşillik Ayran.
Akşam biraz çekirdek yedim.
2 fincan yeşilçay. 2lt su. Yarım saat yürüyüş, 50tane ip atlama.
Merhaba arkadaşlar bende dun başladım sabah Kıymalı yumurta zeytin ceviz yedim oglede findik badem ama kavrulmuş vardi evde aksamda kurufasulye tarhana corbasi salata az turşu yedim ama aksam başım cok ağrıdı hala da ağrıyor nerde yanlış yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?