Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Iyi aksamlar herkese

Sabah kkk meyvesiz:)
Ara süt sabahtan kalan findigim
Aksam kiymali yumurta yoğurt salata

Su 3 lt, 1 yeşil çay
Spor 1 saat 5 km yürüyüş, ip atlama ve mekik :)

yine yaramazlık yaptın leptini bozdun nedir bu leptinin senden çektiği

senin tavuklar yürürken mi yumurtluyorlar

hayır canım tahmin edemezsin benim açlık şekerim 84 dü insülin direnci 7.2 idi, 3 ay sonra açlık şekeri yine 80 lerde insülin 5.1 e inmişti ....insülin direncini kırmak için hiç kaçamak yapmamak lazım bende kaçamak yapmadan 3 ayda kırdım kitapta 5 olması gerekir diyor bende 5 e indirdim

hımmm o zaman bi daha ki ölçtürmeye gitmemde değerlerimi insülini unutmayayım..

maşallah ablacım seni sayende bizimkilerde düşecek inşallah

leslie 5 mil nasılmış merak ettim açtım 1 saat 8 dakikaymış yapabildiğim kadar yapmaya çalışayım gündüz toplam 2 saat yürümüşümdür dizim ağrıyınca bırakayım merakım gitsin

Leslie 3 milimi yaptım üzerine 80 mekik yaptım geldim bu hafta kilo versem de tartıya yansımazsa üzülmicem adetin etkisi bittikten birkaç gün sonra geçiyor,
Saat 10 gibi açlık hissettim akşam yemeğini 6da yedim çünkü.. Bir bardaktan az süt içtim iyi yapmış mıyım:) tercihim doğru mu?

Günde 2 yumurta ama, serbest dolaşan ve yemleri düzgün olan tavuk yumurtası. Okuduğum bir kitapta mısır şurubu elde edilen gdolu mısırla, tavukları ve büyük başları besledikleri yazıyor. O zaman zaten tavukta, yumurtası da zararlı.

yine yaramazlık yaptın leptini bozdun nedir bu leptinin senden çektiği

senin tavuklar yürürken mi yumurtluyorlar

2 saat 50 dk. çalışsın yeterli bana. Yemeseydim kajuları aç kalacaktım, beyne kıtlık sinyali gidecekti, daha kötü olacaktı. Benim "Mutlu ve Özgür Tavukların Selamı Var"mış.

Son düzenleme:
protein ağırlıklı beslenmek ha
sporda güzel

İvetttt napiyim abla umut fakirin ekmeği benim durumumu biliyorsun veremiyorum kilo..bu hafta böyle deneyim dedim.morale ihtiyacım var baskasi olsa yerimde coktaaan birakirdi..birde doktor kirmizi et yumurta cok tuketsin demir için demiş..oyle yapayim derken menuler böyle oldu:))

Aleykum selam...soyle onlara bol bol yumurtlasinlar:)

Bazen benim de azıcık açlık hissettiğim oluyor. Çünkü en geç beş ya da altı gibi yemiş oluyorum. Öyle mide kazınması olmadığı için pek önemsemiyorum. Ama ben yine de korkumdan bir şey yemiyorum, sekizden sonra yemek yemek leptine engel diye. Sadece su içiyorum.

Bende 5 milin yarisina geldim bitirexcegim gibi
Sut icereek iyi yapmissin

Birakmak yok biraksam ben birakirdim bu kdar sıki yaptigim halde giden bisey yok iyice artirdim sporyuda bakalim nolacak ,,,birbimizden habersiz ikimzide proteini artirmisiz:)

Birakmak yok biraksam ben birakirdim bu kdar sıki yaptigim halde giden bisey yok iyice artirdim sporyuda bakalim nolacak ,,,birbimizden habersiz ikimzide proteini artirmisiz:)

Yok yok birakmicam inşallah, misal verdim abla. .
Evet cumartesi den beri böyle yapıyorum bakalim sonuç ne olacak..birde doyana kadar yeme olayinda baya yol katettim eskiden yediğimin yarisiyla doydum bu hafta:)
Leslie 5 ml bende yapmistim yazin 3-5 ne denk gelirse zor gelmemisti banada

4 bitti. Hicte. Zor deguilmis hepsinin karisimi birazdan 5 ide bitriirm

Aciktiginiz halde bir şeyler yemezseniz beyne kitlik sinyali gidiyor ve leptin duruyor...sonrasinda yediginiz ilk öğün yağ olarak depolaniyormus..yani hissettigimiz aclik mi mide kiyilmasi mi iyi ayird edip ona göre davranmaliymisiz..yani bu diyette acikmak ve yememek yok:)

Supppersin (alkış ikonunun numarasini bilmiyorum o yüzden yapamadim Cepten.sen alkışladım say abla..)aman yer hareketi yapma lütfen

veeeeeeee nihayet bitti duşumuda aldım geldim bu kadar yorgunluğa rağmen hiçte zorlamadı
milet zor deyınce bende dizimden dolayı korkmuştum ama iyi geldi yer hareketi yapmayacağım ya artık bunu yaparım 1 saatide geçkin iyi olur hem üstü hem altı çalıştırıyor tam benlikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…