• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah :56:KKK ve 1 bardak peyniraltı suyu

akşam:56:1 bardak peyniraltı suyu, lahana yemeği, salata, yoğurt, ayran ve omega 3

spor:8: öğlen... 1 saat yürüyüş, 15 dkk spor aletleriyle hareket
akşam...20 dkk eve kadar yürüyüş
gece......leslie 5

Son düzenleme:
Gül abla senin yerine ben ekledim. İyi geceler herkese. :52:

Aaaa ekleyememişim. :))

Son düzenleme:
2Q==

Gül abla senin yerine ben ekledim. İyi geceler herkese. :52:

Aaaa ekleyememişim. :))

evet bende sandım ki ben açamıyorum:52::52::52:

gül abla sana birşey sorucam.
ben çiğ fındık yiyince kabukları midemi çok rahatsız ediyor; evde kendim azcık kavuruyorum.dışındaki kabuğu atacak kadar. kendimiz kavurunca da trans yağ oluşuyor mudur acaba; bilgin var mı?

Aciktiginiz halde bir şeyler yemezseniz beyne kitlik sinyali gidiyor ve leptin duruyor...sonrasinda yediginiz ilk öğün yağ olarak depolaniyormus..yani hissettigimiz aclik mi mide kiyilmasi mi iyi ayird edip ona göre davranmaliymisiz..yani bu diyette acikmak ve yememek yok:)

Çok haklıysın mydenizzz'cim, açıkmayacak şekilde yemek lazım ya da kendimizi aç bırakmamamış yani acıktığımızda yememiz lazım. Ama o saatte yemek de yasaklar arasında. Bu tam bir çelişki :)))

gül abla sana birşey sorucam.
ben çiğ fındık yiyince kabukları midemi çok rahatsız ediyor; evde kendim azcık kavuruyorum.dışındaki kabuğu atacak kadar. kendimiz kavurunca da trans yağ oluşuyor mudur acaba; bilgin var mı?

merhaba canım epeydir görüşememiştik, nasılsın kilo vermen nasıl gidiyor

çiğ fındığı ne şekilde kavurursan kavur trans yağa dönüşür ateşe maruz kalıyor çünki

ben yiyeceğim kadarını 2 dkk sıcak suda bekletip suyunu süzüyorum yerken soyuyorum çok kolay soyuluyor:34:

Son düzenleme:
Çok haklıysın mydenizzz'cim, açıkmayacak şekilde yemek lazım ya da kendimizi aç bırakmamamış yani acıktığımızda yememiz lazım. Ama o saatte yemek de yasaklar arasında. Bu tam bir çelişki :)))

Aslında öğünlerde doyacak şekilde (patlayacak gibi değil) ve özellikle glisemik indeksi yüksek olmayan besinler tüketince acıkmıyorsun ve bu çelişki kalkıyor ortadan. Leptin hormonuda çalışıyor böylece. Mesela açlık hissedilirse önce su içilmesi gerekiyormuş. Ancak gerçekten aç olup olmadığını o şekilde ayırdedebiliyormuşsun.

Günaydın...

Sayfalar çok hızlı ilerliyor,fırsat bulursam okuyacağım..

Dün;
Sabah; tereyağlı yumurta ile kkk

Öğlen ; mercimek çorbası+pırasa yemeği+salata+ayran az az dı :(( tadını beğenmedim ,sabrediyorum ..

Doymadım ; elma+mandalina

Akşam; Tarhana çorbası+fasülye+bulgur pilavı+yoğurt

Çayla kabak çekirdeği

Limonlu su-su

Bu arada az önce pazara gittim geldim..Sebzelerim aldım ay ne güzeller ..sütümü ve yumurtamı yarın eve bırakıcaklar..Bundan sonra sen gelme abla eve getirelim dediler,gebe olduğumu biliyorlar zaten.Zaten şurda 1 ay sonra gelemem dedim..

Son düzenleme:
sabah kkk
öğlen yayla çorbası, tavuk, bulgur pilavı
akşam çiğ köfte bol yeşillik Ayran.
Akşam biraz çekirdek yedim.
2 fincan yeşilçay. 2lt su. Yarım saat yürüyüş, 50tane ip atlama.

Merhaba arkadaşlar bende dun başladım sabah Kıymalı yumurta zeytin ceviz yedim oglede findik badem ama kavrulmuş vardi evde aksamda kurufasulye tarhana corbasi salata az turşu yedim ama aksam başım cok ağrıdı hala da ağrıyor nerde yanlış yaptım acaba

Günaydın...

Sayfalar çok hızlı ilerliyor,fırsat bulursam okuyacağım..

Dün;
Sabah; tereyağlı yumurta ile kkk

Öğlen ; mercimek çorbası+pırasa yemeği+salata+ayran az az dı :(( tadını beğenmedim ,sabrediyorum ..

Doymadım ; elma+mandalina

Akşam; Tarhana çorbası+fasülye+bulgur pilavı+yoğurt

Çayla kabak çekirdeği

Limonlu su-su

Bu arada az önce pazara gittim geldim..Sebzelerim aldım ay ne güzeller ..sütümü ve yumurtamı yarın eve bırakıcaklar..Bundan sonra sen gelme abla eve getirelim dediler,gebe olduğumu biliyorlar zaten.Zaten şurda 1 ay sonra gelemem dedim..

günaydın canım

sabah sabah pazarı da halletmişsin afiyetle ye hepsini

5 kg süt alıyorum diyordun bunu her hafta senmi taşıyordun

Son düzenleme:
sabah kkk
öğlen yayla çorbası, tavuk, bulgur pilavı
akşam çiğ köfte bol yeşillik Ayran.
Akşam biraz çekirdek yedim.
2 fincan yeşilçay. 2lt su. Yarım saat yürüyüş, 50tane ip atlama.

menüler iyide çekirdeği yemektemi yedin daha sonramı

Merhaba arkadaşlar bende dun başladım sabah Kıymalı yumurta zeytin ceviz yedim oglede findik badem ama kavrulmuş vardi evde aksamda kurufasulye tarhana corbasi salata az turşu yedim ama aksam başım cok ağrıdı hala da ağrıyor nerde yanlış yaptım acaba

merhaba hoşgeldiniz :71:

yanlışın 1. si.. kahvaltıyı tam yapmamışsın..peynir ve yeşillik eksik

2. si..kavrulmuş trans yağlı kuruyemişler yemişsin evde var diye yeyince karatay yapılmış olmaz canım boşa kürek çekmiş olursun,,şu gün başladım ama kg veremiyorum diye canın sıkılır

sonraki menüleri saatleriyle yazarsan leptin çalışıyormu onada yorum yaparız

Back