yarın büyük gün..
bakalım 1 haftada kg verebilmiş miyim
spor yapamıyorum
emziriyorsun ya oda avantaj...bakalım ne kadar farkedecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın büyük gün..
bakalım 1 haftada kg verebilmiş miyim
spor yapamıyorum
canım senin hedefin kaç kg
53 canım.. bakalım inşallah verebilerim o kadar![]()
53 canım.. bakalım inşallah verebilerim o kadar![]()
verirsin canım jilliana da başladın iyicede sıkışırsın dahada zayıf görunursun![]()
gider canım,azimle,zahmetle gider,tere yağı gibi eriyeceğiz,inşallah,darısı başımızaaa
sen perşembemi başlamıştın canım
:2:akşama kadar su içip nasıl -800 çıkıyor anlamaya çalışıyorum
geçen günde yine eksı çıkmıştın aksam...hayret![]()
tartıımda aynı yerinde bende anlamıyorum akşam daha az çıkmamı.. hatta iyi hatırladın ablacım yazmıştıl yine.. yarın sabah yine tartıllayım, bi de akşamına bakalım ne olacak..:44:
:2:
tartıımda aynı yerinde bende anlamıyorum akşam daha az çıkmamı.. hatta iyi hatırladın ablacım yazmıştıl yine.. yarın sabah yine tartıllayım, bi de akşamına bakalım ne olacak..:44:
sabaha kadar vucuttakı su gittiği için eksi çıkar da akşama kadar su yenilenler artı çıkarır senın metabolızmanda farklı
yağlar gitsınde nasıl gıderse gıtsın...yarında bakalım nasıl çıkacak
Kizlar hala bilgisayarim bozuk ondan takip edemiyorum sizi ama gunumude yazmayi aksatmak istemiyorum zar zor yazayim bugunku listemide:)
Kahvaltim yoktu 4 kurukayisi 4ceviz yedim
Oglen kasarli menemen peynir kasar salatalik
Ama adet gorucegimdenmidir hiiic doymadim ve 3 dilim balli kaymakli ekmek yedim((
Aksam mercimek corbasi bulgur pilavi yarim tabakta taze fasulye ile kapattm ama hala acim bugunku ekmek yuzundenmidir nedirbide sisti karnim kilo almis gibi duruorum moralimide dusuruo yarindan sonra kacamak yok acikip duruyorum gece gece
![]()