Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ablamm çok şükür ki her şey yolunda..yogunlugum var biraz hastamiz toparlandi çok şükür hastaneden çıkardık misafirlerin bi kismi gitti..bebegimin diş huzursuzlugu aralarda zorluyor büyük oglumun temposu çok agir..ben de onlarin arasinda gidip geliyorum işte. ..Allah bu günümüzü aratmasin
Senin adina çok sevindim güzel bi haftasonuydu sizin için. .inşallah yarinda harika geçer
Bu arada lahanali kür için teşekkürler abla mutlaka deneyeceğim
şiddetle tavsiye ederim
benim selülitlerim o kadar azaldıki 60 kg iken bile bu kadar az değildi
Doğru söylüyorsun gurbetçiçeği. Hem Almanya insan sağlığı konusunda daha hassas olduğu için ve insana Türkiye'de olduğundan daha fazla değer verdikleri için onların işlenmiş gıdaları ve fabrikasyon ürünleri bizimkilerden daha hilesiz daha katkısız daha sağlıklı diyebilirim. Gıda kodeksinde Türkiye Avrupa'yı örnek alır ama uygulayamaz. Bir katkı maddesi Avrupa'da yasaklanır 10 yıl sonra Türkiye'de yasaklanır. Türk üreticinin aklı sağlıktan önce nasıl daha fazla kar edebilirim diye çalışır avrupada ise nasıl daha sağlıklı üretebilirim diye çalışır. O yüzden onlar yoktan var ederler tarıma elverişli olmayan topraklarda bile tarım yapar ihraç ederler, bizse tarımı köstekleriz üstüne ülkemizde yetişebilen şeyi ithal ederiz. Avrupa'da çiftçiler zengindir her türlü tarım makinaları vardır ama Türkiye'de çiftçi karnını doyuruyorsa şanslıdır.
az önce kereviz çorbası yaptım.tereyağı ve z.yağında soğanı kavurup un koyuyordm.kokusu çıkınca bi bardak süt
sor da kerevizlerimi ilave ediyrdm.
bu sefer unsuz yaptım hiç kıvamlı olmadı...
..ama un koymadım unsuz hiç kıvamlı olmadı.
acaba sütlü meyanesine.yumurta koysam kıvamlı olur mu yada siz ne öneririsiniz
az önce kereviz çorbası yaptım.tereyağı ve z.yağında soğanı kavurup un koyuyordm.kokusu çıkınca bi bardak süt
sor da kerevizlerimi ilave ediyrdm.
bu sefer unsuz yaptım hiç kıvamlı olmadı...
..ama un koymadım unsuz hiç kıvamlı olmadı.
acaba sütlü meyanesine.yumurta koysam kıvamlı olur mu yada siz ne öneririsiniz
Canim gül abla ne der bilmiyorum ama ben olmazsa olmaz şeylere ekliyorum azıcık. .daha doğrusu şimdiye kadar 1 yemege ekledim yalanci iskembe corbasinin terbiyesine..koymasam çok duru olacakti..yaptim valla ...
gül ablaya o zaman söylemiştim bunu ya göz yumdu yada farketmedi:))
Ama köfteye falan koymuyorum sogani rendeleyince suyunu iyice sıkıyorum kiyma civik olmuyor. .Böyle işte canim
Kereviz corbasini hic yapmadım yemegini ve salatasini yapiyorum...
Lahanalı kür radyasyonada iyi geliyormuş biz hep bilgisayar başında alıyoruz. Bugün maranki söylüyordu. Bir taşla 2 kuş vuracaksın.
Çok güzel bi bilgi bu aklimin bir köşesine yazdim canimm her yer radyasyon..
O gün gül abla face de mikrodalga firin ile ilgili bi yazi paylasmisti içim cizz etti..artik yaklasamiyorum ama atmadimda çok acil yiyecek cozdurmem gerektiginde ilk bas vurduğum alet o ama birakmak lazım. .tvler ,cep tlf, pc , sac kurutma mak.ohooo o kadar çok şey var ki
Lahanalı kür radyasyonada iyi geliyormuş biz hep bilgisayar başında alıyoruz. Bugün maranki söylüyordu. Bir taşla 2 kuş vuracaksın.
Çok güzel bi bilgi bu aklimin bir köşesine yazdim canimm her yer radyasyon..
O gün gül abla face de mikrodalga firin ile ilgili bi yazi paylasmisti içim cizz etti..artik yaklasamiyorum ama atmadimda çok acil yiyecek cozdurmem gerektiginde ilk bas vurduğum alet o ama birakmak lazım. .tvler ,cep tlf, pc , sac kurutma mak.ohooo o kadar çok şey var ki
ben yıllardır o tehlikeyi bildiğim için almadım eski usullere göre hallediyorum işimi, zaten herşey eskiye döndü ya beslenmemiz bile
ben geçen bir yerde lahana çorbası okudum hep duyuyordum ama yapmıyordum, yağ yakar diye evde de lahana vardı yaptım ama blendır dan geçirmedim yemek tarzı gibi olsun karnımı doyursun diye 3 akşamdır da yiyorum ama zayıflamak için sadece çorbası içilmesi gerekiyormuş o karataya uymaz bende salata ve yoğurtla dengeleyerek akşamları yiyorum
Bende katıyorum mecbur terbiyeli çorbalara. Bugün dil çorbası yaptım yalancı paça da denebilir 1 kaşık unla limonla yumurtayla terbiyesini yaptım. O kadar nişasta mercimekte de var.ben hiç bir şeye eklemiyorum ama dediğin gibi mutlaka olması gereken şeyler varsa da yapmıyorum zaten kg vermede zorlanıyorum bide yasaklarla kaçamak yapmayayım diye uğraşıyorum, dışarda çorba yediğim zaman un katmışlarsa hemen acıkıyorum onun içinde hep soruyorum içinde un varmı diye
ama şöylede düşünebiliriz tarhana çorbasında da un var tarhana undan yapılıyor, yeşil mercimek çorbasına erişte atılıyor azıcık oda undan yapılıyor...bu mantıkla buğday unundan az bişey katabilirsin ....mümkün olduğunca unlu çorbalardan uzak durmaya çalış canım zayıflama aşamasında
şimdi de ben bişey soracağım
10 gündür gün aşırı yer hareketleri yaparken mekik yapıyorum değişik şekillerde sizin jillian dakilerden
ve benim 10 gündür sırtımda uyuşmalar oluyor omuzumla belim arası, bazen sağ kolumda da oluyor mekiklerden olabilirmiki
şimdi de ben bişey soracağım
10 gündür gün aşırı yer hareketleri yaparken mekik yapıyorum değişik şekillerde sizin jillian dakilerden
ve benim 10 gündür sırtımda uyuşmalar oluyor omuzumla belim arası, bazen sağ kolumda da oluyor mekiklerden olabilirmiki
Ablam zorlamis olabilir misin? Ben jillianin 2 levelin son gunlerinde yasadim onu jillian bitene kadarda devam etti.. hatta burada paylasmistim sırtım ağrıyor diye.omzuma ve koluma kurek kemigime falan yayilan bir agri sizlama seklindeydi..ben yanlis yaptim bi gün bu mekiği o zaman oldu..
Şu isitan kremlerden sürüp sicak havlu koydum bi kac gün. .jilliani birakinca gecti bilerek hemen baslamadim spora..mübarek 19 cm inceldim ama agrili oldu bayaaa
Ablacim bir müddet yapma istersen ben mekiği birakinca rahatladım. Yürüyüş ve leslie yeter ablam yaa daha ne olsun
Yoğurt ile sütün yakın saatlerde tüketilmesi zararlımıdır?
ben hiç bir şeye eklemiyorum ama dediğin gibi mutlaka olması gereken şeyler varsa da yapmıyorum zaten kg vermede zorlanıyorum bide yasaklarla kaçamak yapmayayım diye uğraşıyorum, dışarda çorba yediğim zaman un katmışlarsa hemen acıkıyorum onun içinde hep soruyorum içinde un varmı diye
ama şöylede düşünebiliriz tarhana çorbasında da un var tarhana undan yapılıyor, yeşil mercimek çorbasına erişte atılıyor azıcık oda undan yapılıyor...bu mantıkla buğday unundan az bişey katabilirsin ....mümkün olduğunca unlu çorbalardan uzak durmaya çalış canım zayıflama aşamasında
ağrı olsa senin yazdıkların aklıma gelirdi ağrı yok uyuşma vari karatay dan önce kolarımda gece yatınca uyuşmalar oluyordu onlar geçti , ilk defa sırt uyuşması yaşadım hergün arasıra oluyor su an sağ kolum yine uyuşmaya başladı ...ondansa yapmam tabiki ama başka bir nedeni olabilirmiki hiç duymadığım bişey sırt uyşması
Canim hiç bir bilgim yok, ne acidan sordun çok anlamadim azıcık detay verir misin?
O zaman tarhanayi daha az tuketmeliyim.off evde bebek olunca tarhanasiz olmuyor
Bende tarhanayi dusundum zaten abla o yüzden bi kasik ekledim.bu corbayi yapinca en büyük tencereyle yapar terbiyesine 3 kaşık un koyardim o gün 1 kasikla bile duru oldu ( tencere kocaman olunca)
Hani siradan bi yiyecek değil özel bi lezzet ,bu tadi mutfagimdan cikarirsam eşimle papaz oluruz ,bayilirrrrr..