How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın,iyi haftalar diliyorum..

Haftasonu evdeydim,temizlik yemek v.s.
Dün sadece yemeğe çıktık geldik,eşim düğüne gidicekti,bizde oğlumla yattık tv izledik..:34::34:

Cumartesi akşamı anneme gittik ,kızkardeşimin hayırlı bir işi vardı onu babama çıtlatmaya :52::52: Hallettik geldik çok şükür herşey yolunda :)):nazar::nazar:

Dün;
Sabah 11 gibi kkk
Akşam 4 gibi dışarda adana kebap(3 parça soslu lavaşı ile:49::49:),şalgam suyu ve salata yanlız soğanı çok yedim nasıl yapıyorlar anlamıyorum sumaklı filan bayıldım :))

Dönerken aktara uğradık..kuru kayısım bitmişti aldım,kabak çekirdeğim azalmıştı aldım,kaju da aldım ..ben onları alırken eşimde iğne almış,okuldayken bahçesinde çok vardı çok yerdik..Akşam biraz meyve,kabakçekirdeği ve 2 tane iğne yedim..Elma sirkeli su içtim yatmadan ..Kuş gibi hissediyorum ben kendimi yaww :52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:

Birde kabuklu fasülye pişirdim akşam,yazdan fasülye güneşte kurutulur,haşlanıp soğan salça ben birde tereyağında yaptım süper oldu ,pişirilir ...üzerine akşam sarımsaklı yoğurt yapıcam,2 tabak yerim artık çok özlemişim :))

Buralardayım,..hesapları kapatıcam :52::52::52::52::52: görüşürüz

iyi haftalar canım

kızkardeşinin hayırlı işi hayırlı olsun canım darısı benim kız kardeşime ve kedi ye

iğne dediğin iğde mi

maşşallah maşşallah:nazar::nazar:kendine nazar değdireceksin

kolay gelsin canım

merhaba prenscim, kiz kardesini isine sevindim , hayirli olur insallah, Allah tamamina erdirsin diyelim , aman masallah nazar degmesin sana, kabuklu fasulye, hangisi acaba, barbunyamiki

canım sağol..bildiğimiz taze fasülyeyi yazın güneşte dildikten sonra kuruturuz ,sonra toplayıp saklarız..barbunya değil yani..

evet zaten eliptik bisikletde hem kardiyo hemde alt ve üstteki kaslari calistiriyor, ayrica yerdede göbek aletiyle calisiyorum, bacak egzersizleride yapiyorum yani kaslara yönelik bir egzersiz, ozaman ben aksamda yapayim yarin hic yapmayayim:34:

iyi haftalar canım

kızkardeşinin hayırlı işi hayırlı olsun canım darısı benim kız kardeşime ve kedi ye

iğne dediğin iğde mi

maşşallah maşşallah:nazar::nazar:kendine nazar değdireceksin

kolay gelsin canım

sağol gül ablacım..amin hayırlısı ile olur inşallah..

iğnemi yazmışım ahahaha iğde olucaktı evet..

bu sabah kahvaltida: 2 yumurta (cilbir) cökelek, zeytin, ceviz, ceri domates, turp 1 portakal
Öglen : bir tane biber dolmasi, sulu köfte, salata ve yogurt
Aksam : keten tohumlu yogurt

seklinde olacak insallah, arkadaslar sabah doktorum programinda dr. gürkan kubilay vardi gördünüzmü spor yaparken izledim, gül ablacim peynir alti suyunun metabolizmayi hizlandirdigin söyledi, ayrica karabugdayda hizlandiriyormus, gerci onu canan hanim önermemis ama öyle dedi, sonra karataayda bol bol yedigimiz, et, tavuk, balik, yumurta, peynir, ceviz, badem de hizlandiriyormus, bunlari bol bol yeyin dedi, galiba bütün doktorlar yavas yavas karatay hanimla hem fikir olmaya basladilar, peynir alti suyunu artik bende icmeyi düsünüyorum, evdekiler pek yemedi kendi yaptigim peyniri ama ben sevdim, kendime az az yapip kahvalltilarimda yerim suyunuda icerim insallah:34:

geçen hafta peyniraltı suyuda fazlaydı kız olmayınca çok yemek yapmadım bozulmasın diye kahvaltı ve yemek öncesi içtim hoşuma gitti,, bu hafta yaptıklarımıda dün sabah sahurda ve iftarda içtim bu sabah işe getirmiştim kahvaltının yanında sıvı niyetine içiyorum bilmeden yapıyordum su ziyan olmasın diye bundan sonra sık sık peynir yaparım sütten iki türlü faydalanırım:9::9::9: benim yaşımdan ve menapozdan dolayı metabolizmam çok yavaş inşallah faydası olur

peyniri tülbentte suyu akınca çıkarmadan elinle iyice sık lorlar sıkışıyor,tülbentten çıkar dolapta birgün beklet...o zaman köy peyniri ve taze kaşar gibi oluyor ben kestim ve onlardan salamura yaptım ..ay sonu okullar tatil olunca çok yatılı misafirim gelecek o zamana kadar biriksin....

arkadaslar cok uykusuzum gece spordan sonra uyuyamadim bir türlü, birde her yerim agriyo normal olarak uzun süredir spor yapmayinca vücut hamladi tabii , ben simdi evi süpürüp biraz yatayim cocuklar gelmeden görüsürüz insallah :3:

görüşürüz canım kolay gelsin ve iyi uykular..

uyusunda büyüsün ninni tıpış tıpış yağlarını eritsin ninni:52::52::52:

geçen hafta peyniraltı suyuda fazlaydı kız olmayınca çok yemek yapmadım bozulmasın diye kahvaltı ve yemek öncesi içtim hoşuma gitti,, bu hafta yaptıklarımıda dün sabah sahurda ve iftarda içtim bu sabah işe getirmiştim kahvaltının yanında sıvı niyetine içiyorum bilmeden yapıyordum su ziyan olmasın diye bundan sonra sık sık peynir yaparım sütten iki türlü faydalanırım:9::9::9: benim yaşımdan ve menapozdan dolayı metabolizmam çok yavaş inşallah faydası olur

peyniri tülbentte suyu akınca çıkarmadan elinle iyice sık lorlar sıkışıyor,tülbentten çıkar dolapta birgün beklet...o zaman köy peyniri ve taze kaşar gibi oluyor ben kestim ve onlardan salamura yaptım ..ay sonu okullar tatil olunca çok yatılı misafirim gelecek o zamana kadar biriksin....

Bende bu hafta süt alacağım ,inşallah benim sütümü ayırır o zaman bende peynir yapıcam..
Hazır yoğurt aldım boğazımdan geçmiyor kaskatı ,keyfi yemiyorum ama akşamları yemeğin yanında alışmış yedim artık..

Bende bu hafta süt alacağım ,inşallah benim sütümü ayırır o zaman bende peynir yapıcam..
Hazır yoğurt aldım boğazımdan geçmiyor kaskatı ,keyfi yemiyorum ama akşamları yemeğin yanında alışmış yedim artık..

bu hafta fazla al bari hep yedek olsun evde, bende hazırlardan tat almıyorum artık hep yedekli yapıyorum yoğurdu açıkta kalmayayım diye,,gezmeye giderken götürüyorum ya ev sahibi niye yoğurt getirdin burda yokmuydu diyor, bende çoğu ev hanımı hazır kullandığı için yanımda taşıyorum hazır yiyemiyorum diyorum...aa bendede hazır vardı diyor :9:

merhaba

aramıza hoşgeldiniz :71:

hoşbulduk ablacım bende katılmak istiyorum aranıza 70 kilo ya yaklaşmışımdır galiba

doğumdan sonra kilom çok değildi ama depresyon hapı kullanmıştım 2 ay

o beni mahvetti ablacım bu yüzden bende katılmak istiyorum aranıza

ne yapmam gerekiyo ablacım nelerden uzak durucam ben

yardımcı olurmusunuz banada

1 haftalık kaçamağın bana faturası 1100gr. Ah Ekin ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:57::57::57::57::57::4::4::4::4::4::4: Bu hafta leptin ya çalışacak ya çalışacak :41::41::41:

ilk okuduğumda iğdedir dedim altta bidaha iğne yazınca 2 kere hatalı yazmamıştır bu değişik bişey heralde dedim :9:

hızlı hızlı yazmıştım nasıl da iki kez yanlış yazmışım :44:

bu hafta fazla al bari hep yedek olsun evde, bende hazırlardan tat almıyorum artık hep yedekli yapıyorum yoğurdu açıkta kalmayayım diye,,gezmeye giderken götürüyorum ya ev sahibi niye yoğurt getirdin burda yokmuydu diyor, bende çoğu ev hanımı hazır kullandığı için yanımda taşıyorum hazır yiyemiyorum diyorum...aa bendede hazır vardı diyor :9:

5 lt.sipariş vermiştim,fazla getirmiyor sanırım getirirse alırım ..bu sırada süt içmeye başladım çünkü..

Ekincim hoşgeldin,özledik..
İğde yi ben karatayda duymadım ama,tadıda çok şekerli değildi..yedim..gsi si filan bakalım ne durumdaymış:)))

hoşbulduk ablacım bende katılmak istiyorum aranıza 70 kilo ya yaklaşmışımdır galiba

doğumdan sonra kilom çok değildi ama depresyon hapı kullanmıştım 2 ay

o beni mahvetti ablacım bu yüzden bende katılmak istiyorum aranıza

ne yapmam gerekiyo ablacım nelerden uzak durucam ben

yardımcı olurmusunuz banada

bende 2 sene kullandım 65 ten 72 ye çıkmıştım

öncelikle kitabını okumam lazım canım, ister satın al ister internetten e-kitap olarak indir

ilk sayfamızda yasaklar ve kurallar var onları oku öncelikle,

şeker, ekmek, prinç, unlu şeyler, şekerli şeyler ve işlenmiş gıdalardan yemeyeceksin

kuruyemişler çiğ olacak

vakit buldukça burada yazılmış olanlar ve yazılanları okuyup buradan kopmazsan aklına takılanlarıda sorarsan hatasız yaparsın

İĞDE BESİN TABLOSU (100 gr )
Kalori
51 kcal

Yağ
0,2 gr

Karbonhidrat
2,8 gr

Kolesterol
0

Protein
1 gr

Lif
0,2 gr

Fosfor
23 mg

Kalsiyum
17 mg

Potasyum
281 mg

İğde: Kızılcığa benzeyen, tadı mayhoş, içi beyaz un gibi olan bir yemiştir. C vitamini açısından oldukça zengindir.

İğdenin Faydaları ve Tıbbi Etkileri: Vücuda kuvvet verir. Soğuk algınlığı ve gripte faydalıdır. Öksürüğü ve ishali keser. Kusmayı önler. Bağırsak bozukluklarına ve idrar zorluğuna iyi gelir. Cinsel gücü arttırır. Böbreklere faydalıdır. Egzama şikayetlerini azaltır. Sağlık ve Gebelik Portalı

İğde Nasıl Kullanılır: İğde ağacının meyvesi yenebileceği gibi çiçekleri suda haşlanarak çayı yapılabilir. Hoş kokusu ile bahçeleri süsleyen iğde çiçeği koklanırsa zihni açar.

Gİ kaç bulamadım,bazen insan aynı şeyleri yemekten sıkılıyor..arada bir farklı kuruyemişlerde yemek lazım :34::34:

hızlı hızlı yazmıştım nasıl da iki kez yanlış yazmışım :44:

5 lt.sipariş vermiştim,fazla getirmiyor sanırım getirirse alırım ..bu sırada süt içmeye başladım çünkü..

Ekincim hoşgeldin,özledik..
İğde yi ben karatayda duymadım ama,tadıda çok şekerli değildi..yedim..gsi si filan bakalım ne durumdaymış:)))

Hoşbulduk canımcım ben de özledim valla :16::16: Aldım kiloları geldim. :5::5:

sen kendine cezaları vremişsin bze gerek kalmamış:9:

1100 le 9 günde iyi atlatmışsın

İlk 2 gün direndim ama leptin hiç çalışmadı neredeyse. Yılbaşı günü yine yasak birşey fazla yemedim doğumgünü pastam ve 2 kaşık iç pilav hariç. Ama yılbaşından sonra kaçamaklar arttı leptin hiç çalışmadı. Ahh emekleriiiiiim :43::43::43::84::84::84:

İĞDE BESİN TABLOSU (100 gr )
Kalori
51 kcal

Yağ
0,2 gr

Karbonhidrat
2,8 gr

Kolesterol
0

Protein
1 gr

Lif
0,2 gr

Fosfor
23 mg

Kalsiyum
17 mg

Potasyum
281 mg

İğde: Kızılcığa benzeyen, tadı mayhoş, içi beyaz un gibi olan bir yemiştir. C vitamini açısından oldukça zengindir.

İğdenin Faydaları ve Tıbbi Etkileri: Vücuda kuvvet verir. Soğuk algınlığı ve gripte faydalıdır. Öksürüğü ve ishali keser. Kusmayı önler. Bağırsak bozukluklarına ve idrar zorluğuna iyi gelir. Cinsel gücü arttırır. Böbreklere faydalıdır. Egzama şikayetlerini azaltır. Sağlık ve Gebelik Portalı

İğde Nasıl Kullanılır: İğde ağacının meyvesi yenebileceği gibi çiçekleri suda haşlanarak çayı yapılabilir. Hoş kokusu ile bahçeleri süsleyen iğde çiçeği koklanırsa zihni açar.

Gİ kaç bulamadım,bazen insan aynı şeyleri yemekten sıkılıyor..arada bir farklı kuruyemişlerde yemek lazım :34::34:

Geçen haftalarda bende pazarda gördüm canım çekti almıştım. İlk bir kaç gn yedim akşamları sonra dokunmadım. Hala duruyor evde. Çocukluğumun kuruyemişi. Kışın banannemlere köye gittiğimde akşam çayın yanında iğde, nemlenmiş bisküvi ve yine nemlenmiş sarı leblebi olurdu :1:

Back