Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardımcın olsun bir an önce iyileşsin bebeğin ben o durumları iyi bilirim yaşadığım için
benimki 7 aylıkken bronşit başlangıcı dediler 1 kutu antibiyotik içti geçmedi 2. kutuyu verdi geçmedi hastaneye acile gittim hemen soğuk buhara soktular 2 dkk da bir saatlerce uğraştık geçmedi yoğun bakıma aldılar serum taktılar 3 gün orada kaldık bebek elini oynatıp serum çıkmasın diye kolunu tutuyordum 3 gün uyumadım kolunu kıpırdatacak diye, 3 gün sonunda nabız atışları düzeldi nefes aldıkça karnının hareketlerini sayıyordum 1 dkk kaç kere alacak diye onlarda normal sayıya düştü ama öksürük kesilmedi hastalığı öksüre öksüre atacak dediler ventolin ve buhar maskesi verdiler 20 dkk da bir yap dediler 3-4 gün sonra düzeldi....ondan sonrada ne zaman hasta olsa hemen acile gidiyordum soğuk buhar versinler diye, başka doktor hemen ilaç yazıyor oda böbreklerine zarar verir, 3 yaşına kadar her öksürüğünü duydukça acile koştum 20 şer dakikadan 5-6 saat ventolini soğuk buhar olarak uyuluyordum nabız normale inince çıkarıyorlardı, evdeve ventolinin ilacını kulan diyorlardı 2 güne kalmaz iyileşiyordu antibiyotiksiz, ondan sonrada bir daha olmadı çok şükür ...
menümm sabah 10.00kkk
akşam 17.30 yeşil fasülye bir tabak, bol yeşil salata ve bir kase yoğurt
3 lt suyum bitmek üzere.. az önce sporumu da yaptım jillian. bu sefer daha rahattım geçenkinden
şimdi de çayımı içiyorum
ablacım ne çetrefilli bi zamandan geçmişsin sen öyle.
ne kadar zor anne olmak..
ben ne yapıcamı bilemiyorum..
kronik sanki geçmicek gibi gelio.
daha 3.5 aylık çok küçük yaa..
afiyet olsun canım
sen çay deyince benimde aklıma geldi yeşil çay yapmıştım faceden kıızımla konuşurken unutmuşum içeyim bari
afiyet olsun ablacım
İyi geceler arkadaslarim ablalarim nasilsiniz??? :)))
Gecmise baktim biraz yeni arkadaslar gelmiş hoş gelmiş sefa getirmisler:)
Hastalıkla uğraşan herkese geçmiş olsun diyorum, ciddi salgin var cevremde de herkes hasta
İki gündür gelemedim topigime dün çarşı isleri akşama evde degildim, gelincede koltuk sildim derken 01.30 ' da anca yatabildim..
Bu günde pazar telaşı birde uzerine yine yine yeniden börek yaptim... offf ne bu benim cektigim bi hafta börek bi kurabiye sonra yine börek şimdi yineee.. sabah pisirip gondericem erkenden oglumla ki yemeyim
Neyse geleyim 2 günlük menume
Cmtesi
Sabah: kkk
Aksam kiymali yumurta yoğurt
Bu gün
Sabah kkk
Aksam: köfte (10 tane), yogurt, salata
Dun spor: çarşı turlamaca ve gece koltuk silmece..spor sayilirsa:)
Bu gün jillian 3/1
:):):) sende alistin topigimize biz kacamak yapanlara dayak smilesi gonderiyoruz telden yazdigim icin cikarmi bilmiyorum ciktimiki
epey hareketli bir hafta sonu yaşamışsın canım
ne çektin beee mydenizzz şu böreklerden ne çektinnnnnn
pişir pişir yeme varmı böyle bir dünya
oooooo jillian 3 ha nasıl karar verdin
Hahah , çıkmış çıkmış :) çok komik görünüyor. Hak ediyorlar ama, değil mi :)
Evet Gül hanım, buraya da sizlere de karataya da çok alıştım şu kısacık zamanda. Beni motive ettiğiniz için hepinize, özellikle de size çok teşekkürler. Sizin karataya olan inancınız ve sadakatiniz, sağlını düşünen insanların nasıl olması gerektiğine dair çok güzel bir örnek. Örnek alınacak bir insansınız.
Ben yıllardır sürdürdüğüm kötü bir alışkanlıktan (sigaradan) bir buçuk ay önce kurtuldum. Çok iyi bir karar olduğunu eminim. Zararın neresinden dönülürse kardır dedim ve nefret ettiğim sigaradan bir andan kurtuldum. Yalnız, bırakma sürecimde beni çok iyi motive eden, bana yardımcı olan bir video da izledim. Sağlıklı yaşıyoruz sayfasında tesadüfen gördüğüm linki, gördükten birkaç gün sonra (zaten bırakmaya çoook niyetliydim) izledim ve hop bitti gitti sigara. Yılların o pis alışkanlığının ağırlığı omuzlarıma bindiği o tehlikeli anlarda , yani sigara isteğine yenik düşme anlarında, videodaki bazı kareler aklıma geliyordu ve kararlılığım devam ediyordu. En büyük manevi destekçim o video oldu. Beni bir tek anlayan o video gibiydi :) . Kilo almam diyordum, ama beklediğim gibi olmadı. Şimdi sigaradan sonra çok hızlı aldığım kilolardan da, yaklaşık iki yıldır aldığım bedenime yapışmış olan kilolarımdan da sağlıklı bir şekilde kurtulmak istiyorum.
Bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim )
ayy ablam her zamanki gibi yine tespitin cok doğru ne çektim su pasra borekten..eskidende böyle olurdu ne zaman diyete yeltensem gelen giden çağıran ... çok zor oluyor böylede sonucta nefis istiyor zaman zaman umarim sabah yemeden gonderirim borekleri:)
Ablacim sıkılasmami kaybetmemek icin basladim her gun yapmayacagim haftada 3 sefer falan..diger günler yürüyüş düşünüyorum. .bacagim hala ağrıyor çok yüklenmek istemiyorum
Canim mydenizzzcigim,sizlere de hayirli geceler.Birsey soracaktim mumkumse kilo cizelgende gordugum uzre masallah onbir kilo vemissin cok guzel.Acaba ne kadar zamanda ve sadece Karatay tarziylami verdin,yoksa once farkli diyetler denedin mi ? Tesekkur ederim canim.