- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
kısssskaaanannnlarrrr çatlasınnnnn, kısssskaaaanannnnnnlarrrr çatlasınnnnnnnnn
Kiskanmasinlar calissinlar onlarinda olsun di mi ablammm:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısssskaaanannnlarrrr çatlasınnnnn, kısssskaaaanannnnnnlarrrr çatlasınnnnnnnnn
teşekkur ederim canım,kuruyemişi her öğundemi tüketiyorsunuz?ben sabah 1 tane trabzon hurması yedim,önceden cok yiyordum,buranı okuduktan sonra 1 tane yiyorum,muz yerine gecermi ,bilmiyorum.ama burda yerli muz yok,dışarıdan ithal ediliyor da o yüzden.kabızlığım da var,yani her zaman oluyor,bağısaklarım oldum olalı ağır calışıyor,onun icin balkabağı yiyordum,şimdi devam edimmi balkabağına?
hemen kilo bildirimimi yapayim , oglum basimda bekliyor, arkadaslar, ilk basladigim hafta 95 le basladim, ve ilk haftada 92,9 olmustum, sonra biraktim ve tekrar 94,9 dum gecen hafta gül abla ve canan ablamin destegi ve gaziyla tekrar basladim ve bir haftada 1,800 gr, vererek 93,1 olmusum, normalde kilo verdim ama yerimde saymis gibi oldum, alip vermekten , insallah bundan sonra daha dikkatli devam edecegim , en azindan bu haftada dikkatli yapacagim dün menümü yazmistim, iki ögün yedigim zaman aksamlari cok acikiyorum, ama dün aksam yedigim yogurt badem findik, ceviz ve bir kac yaban mersini beni baya bir tok tuttu, iyi geldi bugün de öyle düsünüyorum.
BUGÜN SABAH ; kiymali yumurta, peynir, zeytin, salata ( turp, havuc, renkli biberler, maydonoz, dereotu, bol limon ve zeytinyagli)
öglen : lahmacun, ayran ve salata
Aksam : DÜN AKSAMKI GIBI VEYADA KARABUGDAYLI YOGURT; YADA HASLANMIS TAVUKLU SALATA OLARAK DÜSÜNÜYORUM YANI BU ÜCÜNDEN BIRISI OLACAK
kilo veren varsa tebrik ediyorum arkadaslar okuyamadim, aslinda merakta ediyorum dur bir iki dakika bakayim
tüh üzüldüm şimdi.... ama kg vermenede sevindim gram gramda olsa giidyor bizim gibi ayda yarım kg gitmiyor..
Canım geçmiş olsun dikkat kendine,bu ara herkes hasta kime hatrını sorsam hastayız diyorlar..
hemen kilo bildirimimi yapayim , oglum basimda bekliyor, arkadaslar, ilk basladigim hafta 95 le basladim, ve ilk haftada 92,9 olmustum, sonra biraktim ve tekrar 94,9 dum gecen hafta gül abla ve canan ablamin destegi ve gaziyla tekrar basladim ve bir haftada 1,800 gr, vererek 93,1 olmusum, normalde kilo verdim ama yerimde saymis gibi oldum, alip vermekten , insallah bundan sonra daha dikkatli devam edecegim , en azindan bu haftada dikkatli yapacagim dün menümü yazmistim, iki ögün yedigim zaman aksamlari cok acikiyorum, ama dün aksam yedigim yogurt badem findik, ceviz ve bir kac yaban mersini beni baya bir tok tuttu, iyi geldi bugün de öyle düsünüyorum.
BUGÜN SABAH ; kiymali yumurta, peynir, zeytin, salata ( turp, havuc, renkli biberler, maydonoz, dereotu, bol limon ve zeytinyagli)
öglen : lahmacun, ayran ve salata
Aksam : DÜN AKSAMKI GIBI VEYADA KARABUGDAYLI YOGURT; YADA HASLANMIS TAVUKLU SALATA OLARAK DÜSÜNÜYORUM YANI BU ÜCÜNDEN BIRISI OLACAK
kilo veren varsa tebrik ediyorum arkadaslar okuyamadim, aslinda merakta ediyorum dur bir iki dakika bakayim
bu arada unutmusum, bir haftadir kendi yaptigim bahcemin elmalarindan dogal elma sirkeside iciyorum galiba fayda etti
heayırlısı ablacım.. ben artık alıştım. bi hafta erken oldum ama olsun.. hiç değilse biraz daha kilo verebilirsem
Karbonatlı su iç, günde 3 defa. İlaç içmeyi bende sevmiyorum, hiç kullanmam. Sadece arada, (sık değil) kanı sulandırması için, spor günlerinde aspirin içiyorum.
Sabah kahvaltıda, bir ince belli çay bardağı kadar. Yanında 2-3 ad. gün kurusu kayısı bulabiliyorsan yiyebilirsin. Hurmanın glisemik indeksi yüksekmiş onun için zayıflama döneminde tüketmemek gerekiyor. Ben kilo verdiğim için tüketebiliyorum. Yumurta yoksa yerine muz yenilebilir. Balkabağına şeker ekliyorsan yiyemiyorsun. Ama onunla ilgili bilgim yok. Gül abla cevap verir. :)
karbonatı ben suya atıp içemedim ağzıma bi tatlı kaşığı atıp üstüne bi bardak su içiyorum.. olur mu öyle
bu arada unutmusum, bir haftadir kendi yaptigim bahcemin elmalarindan dogal elma sirkeside iciyorum galiba fayda etti
kg bildirimi yapmayan bir sürü kişi var...tek tek isim yazınca birisini unutuyorum ayıp oluyor yapmayanlar kendilerini bilirler
ALPRMUS bir aydır kayıp,
Rüweydaa nerelerdeki, cuma günü olsun bildirim dedi oylama yaptık o günden beri oda kayıp
erzurumlu karatayı yapmaya çalıştı çok mücedele etti ama mücadeleyi kaybetti galibe gelmedi bi daha
karbonatı ben suya atıp içemedim ağzıma bi tatlı kaşığı atıp üstüne bi bardak su içiyorum.. olur mu öyle
merhaba gül hanım. ben bugün kilo bildirimi yapmadım, çünkü benim burada olduğum zaman daha bir hafta olmadı. dün bir, bugün iki :)
ama eğer yapmamı isterseniz söyleyeyim, dün harfiyen uyduğum karatay sayesinde 87 krizi ortadan kalktı ve bildiğim kiloya döndüm , yani 85 :) ne diyeyim allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş :))
rumuz:UMUD
başlangıç tarihi:13.12.2013
başlangıç kilosu:78.800
geçen hafta: 77.700
bu hafta:77.00
fark: 700 gr
toplam fark: 1800 gr
beden: 42-44
spor:bu hafta yok
boy:1.70
hedef: 67
yüzde:
bu hafta giremedim bilgisayara virüs bulaştı sonrada çöktü tlf giremedim şimdi iş yerindeyim hemen bildirim yapayım dedim bilgisayarım düzelsin tekrar aranızdayım... ben bu hafta çok az kilo verdim yaaa kaçamaklarım oldu zaten bu bile iyi sayılır
bende aynı zamanlarda sen yoksun diye cevap veriyormuşum ....balkabağını sade olarak yiyebiliyorsun yemek olarak veya bildiğiniz başka çeşidi varsa...sağlıklı yaşıyoruzda karatay menüsünde vardı...birde tatlı kaçamaklar diye karatay yemek kitabında tatlı tarifi vardı ben yapmıştım resmi de var önceden buradada paylaşmıştım ...kitab yoksa ben tarifini yazarım resminide paylaşırım ama başlarda karatay tatlısı da olsa yemeyelim
evet canim tam olamasakda yavas yavas olmaya calisiyoruz, yogurdumu kendim mayaliyorum, yumurtalarimida ciftlikten aliyorum, sirkemide kendim yaptim icimi cok daha kolay, gecen günde peynir yaptim, ben begendim ama cocuklar yemedi, olsun kendime az az yapacagim genede, zeytini bulamiyoruz iste, malesef türk marketlerinden aliyoruz, yoksazeytinide kendim yapmak isterdimbunu duyduğuma çok sevindim. doğal elmadan, evde yapımı doğal sirke, tam karataylık olmuş.
olsun canim, sanada cok gecmis olsun, Allah sifalar versin, bol bol istirahat et, dinlen, sicak cay, corba felan ic, tavuk suyuna, arabasi corbasi var, kayseri yemegi, o corba cok iyi geliyor mesela, tursu suyuda iyi diyorlartelden yazınca ifadem gülücük yerine öpücük olmuş