merhaba aramıza hoşgeldiniz
karatayı seçmekle çok iyi yapmışsınız yo-yo diyetler çok kg veririyor ama bırakınca fazlasıyla geri alınıyor, karabuğday karatayda yok karatay hoca made in turkey diyor yerli malı olacak herşey, ama siz yurtdışındasınız herşeyi bulamayabilirsiniz karabuğdayı arasıra kullanabilirsiniz onunda rusyadan geleni iyimiş sizinkide sanırım oradan dır...ama her öğünde yemek yok karatayı tam yapınca ekmeğe gerek yokki zaten doyana kadar herşeyi yiyorsunuz zararlı şeyler hariç aç kalmak yok
yüzde hesaplama...o haftaki kg çarpı 100,çıkan sayıda önceki haftaki kg ya bölünecek haftaya sizin kgnuzu birlikte yaparız o zaman anlarsınız kolay aslında
karatay hakkında bilginiz var bizide takip etmişsiniz aklınıza takılanlarıda sorarsınız çekinmeyin sorun yanlış yapmaktansa sormak daha iyi bu 3-5 günlük bir diyet değil hayat boyu uygulayacağmız sağlılı beslenm onun için baştan doğru yaparak gidelimki bıkmayalım
en az 10 zeytin zeytinyağı içinde ve bol bol zeytinyağı tüketilecek yağ yağı çözermiş trans yağlar hakiki yağla çözülürmüş..
elimden geldiğince bayanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bayanların zayıflaması, kendilerine güvenlerinin gelmesi hoşuma gidiyor aynı sıkıntıları bende yaşadığım için onları çok iyi anlıyorum ve hatasız karatay yapmaları için yardımda bulunuyorum, sizlerin duasıda yetiyor bana...
benden de bakü ye selamlar, inşallah bakü ye geleceğim sayın memmedov devamlı davet ediyor ama iş yerinden onay çıkması lazım bekliyorum,,,,bu arada türkçenizde güzel düzgün yazmışsınız
[/QUOTE cok teşekkür ediyorum ,gul hanım,,karataya uymağa calışıyorum artık,bir arkadaştan da sordum,kuruyemişi her oğundemi tükedeceyiz,hem muz yerine trabzon hurmasıyiye bilirmiyim,burda yerli muz yok da o yüzden,olsada ben bilmiyorum.baküye geleceğinize sevindim,inşallah Rabbim görüşmeği nasib eder,müsafirimiz olursunuz. sanırım yanliş yere yazdım