• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarimmm,cumlenize hayirli cumalar dilerim,hersey guzel gonlunuzce olsun insaallah.Musaadenizle kilo bildirimi yapip prensesimi getirmeye gidecegim kismetse.Ben bu hafta yuz gr.dahi verememisim gecen hafta ile ayni kilo 77.900 .Fmgenccigim bu gun nasilsin,bogazin daha iyice mi?Sdfcigim,senin de bebegine cok gecmis olsun.Hepinizi sevgiyle kucakliyorum canlarim.

hayırlı cumalar canım
güle güle git

:111::111::111::110::110::110::95::95::95::84::84::84::57::57::57:

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 2 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 66,3
bu hafta:67,1
fark: +800 gr
toplam fark: -1,9 kg
beden: 40-42
spor: bir kere yürüyüş ve azıcık ip atlama
boy:1.65
hedef: 65----60
yüzde: +++1,206

kedicim dün akşam paylaştığın o tava ikonu vardı ya, hah onu işte rahatlıkla bana kullanabilirsin..bıktım artık cidden... sürekli kilo verememekten sonrada ay spordan mı ay kan haplarından mı demekten fenalık geldi:((

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.1
bu hafta:47
fark: +900 gr
toplam fark: -3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +1.952

kedicim dün akşam paylaştığın o tava ikonu vardı ya, hah onu işte rahatlıkla bana kullanabilirsin..bıktım artık cidden... sürekli kilo verememekten sonrada ay spordan mı ay kan haplarından mı demekten fenalık geldi:((

Kullanacağım merak etme. :52: Bence senin spordan, kaslardan fazla çıkıyor. Daha dün söyledin herkes zayıfladığını söylüyormuş. Önemli olan ince görünmen, kilo su içsende değişiyor.

Canlarimmm,cumlenize hayirli cumalar dilerim,hersey guzel gonlunuzce olsun insaallah.Musaadenizle kilo bildirimi yapip prensesimi getirmeye gidecegim kismetse.Ben bu hafta yuz gr.dahi verememisim gecen hafta ile ayni kilo 77.900 .Fmgenccigim bu gun nasilsin,bogazin daha iyice mi?Sdfcigim,senin de bebegine cok gecmis olsun.Hepinizi sevgiyle kucakliyorum canlarim.

hayırlı cumalar ablacım, güle güle git prensesine..Allahım iki cihanda ayırmasın sizi..ne güzel hafta sonu birliktesiniz bol bol öpüp koklayacaksın kızını abla..:nazar::nazar::nazar:

topiğin gece kuşundan merhaba herkese..
dün bebeğim hastaydı.pek uğrayamadım buralara..
buhar ve iğne yedi yavrum..
neyse sabah kahvaltı etmeden hastaneye gittik önce büyük kızımı okuluna bıraktım sonra küçük kızımla
hastaneye gitti.
buharıydı iğnesiydi derken hastanede 3 saatimiz geçmiş
saat 12.30 da eve geldim ama
içim kıyılıo resmen açlıktan.
ee kolay da değil daha dün bir bugün iki
keşke süt içseymişim yada yoğurt yeseymişim..
malesef benim beyin bayağı kıtlık sinyali aldı.
gelir gelmez yedim ama tansiyonum düşmüş 5 saat zor kendime geldim.
neyse 12.30 dan 12 50 ye kadar kahvaltı faslı,
baş ağrısından acıkıp acıkmadığımı anlayamadm

daha sonra akşam saat 17.40 ta da akşam yemeği.
balık yeşil salata...
sanırım yeşil salatanın yanına zeytinyağlı da ilave etmeliyim baktım acıkack gibi olurum diye hissederek bi çay bardağı badem yedim ek ek niyetine,
3 saat sora yine acıktım
ama bugün inşahh öyle olmayacak barbunyamı dünden ıslattım zeytinyağlı barbunya yapıcam..

aslında benim ilk etapta 3 öğün beslenmemem lazım am

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kuzucuğa geçmiş olsun cabucak iyileşir inşallah..benim bebeğimin bronşit hikayesi mevcut aman derim dikkat edin..çok sıcaklara sarıp sarmalamayın ve evi nemli tutmak önemli..
bu sonbaharda bi larenjit musallat olmuştu bebeğime o zamanda dr sürekli nemli hava önermişti..ıslak koca koca havluları peteklere koyuyordum devamlı değiştiriyordum.. abimiz sagolsun sürekli dışarıdan hastalıkları getiriyor..bu ara iyi çok şükür:nazar::nazar::nazar: ikinci bebekler kolay büyüyor derler ya benim bebeğim için geçerli olmadı bu söz..Allah kolaylık ve şifa versin

Kullanacağım merak etme. :52: Bence senin spordan, kaslardan fazla çıkıyor. Daha dün söyledin herkes zayıfladığını söylüyormuş. Önemli olan ince görünmen, kilo su içsende değişiyor.

evet herkes şok oluyor ,bende zaten mezuradan ve kıyafetlerimden anlıyorum ama insan tartıda da görmek istiyor be arkadaşım

tavayı boöl boöl kullan canım benim... işe yarar belki :52:

günaydın ablacım.. ne güzel prensesine kavuşacaksın güzel vakit geçirirsiniz inşallah.sağol ablacım sorduğun için ben iyice şifayı kapmışım ablacım ya boğazım o kadar kötü ki ağzımı açamıyorum esneyemiyorum bile :50: akşam adaçayı ile gargara yaptım ayrıca çayı içtim..sabah içtim yine ama kötü :50:

topiğin gece kuşundan merhaba herkese..
dün bebeğim hastaydı.pek uğrayamadım buralara..
buhar ve iğne yedi yavrum..
neyse sabah kahvaltı etmeden hastaneye gittik önce büyük kızımı okuluna bıraktım sonra küçük kızımla
hastaneye gitti.
buharıydı iğnesiydi derken hastanede 3 saatimiz geçmiş
saat 12.30 da eve geldim ama
içim kıyılıo resmen açlıktan.
ee kolay da değil daha dün bir bugün iki
keşke süt içseymişim yada yoğurt yeseymişim..
malesef benim beyin bayağı kıtlık sinyali aldı.
gelir gelmez yedim ama tansiyonum düşmüş 5 saat zor kendime geldim.
neyse 12.30 dan 12 50 ye kadar kahvaltı faslı,
baş ağrısından acıkıp acıkmadığımı anlayamadm

daha sonra akşam saat 17.40 ta da akşam yemeği.
balık yeşil salata...
sanırım yeşil salatanın yanına zeytinyağlı da ilave etmeliyim baktım acıkack gibi olurum diye hissederek bi çay bardağı badem yedim ek ek niyetine,
3 saat sora yine acıktım
ama bugün inşahh öyle olmayacak barbunyamı dünden ıslattım zeytinyağlı barbunya yapıcam..

aslında benim ilk etapta 3 öğün beslenmemem lazım am

canımm çok çok geçmiş olsun.. kıyamam kuzuya:emir_bebek:

evet herkes şok oluyor ,bende zaten mezuradan ve kıyafetlerimden anlıyorum ama insan tartıda da görmek istiyor be arkadaşım

tavayı boöl boöl kullan canım benim... işe yarar belki :52:

Ben tartılmayı hiç düşünmüyordum, tabi buraya bildirim yapınca bende de takıntı oldu, tartıda daha az görünce seviniyorum, bir yandanda korkuyorum. :1:

iyi akşamlar arkadaşlar.. benim yine misafirim var o yüzden giremedim topiğe bi de hasta oldum boğazım ağrıyor yanıyor resmen.. bacaklarımda dünden kalma çok fena jillian tarumar etmiş beni:9: yatıya misafirim olduğundan sporumu yapamıyorum belki de son dk yaparım bilemiyorum..
mydenizcim maşallah deselerdi... o kadar emek verdin karşılığı çok hoş oluyordur .. banada kilo vermişsin dedikleri zaman iyice motive oluyorum :34:
menüm 7.15 sabah kkk ama peynir az kalmıştı az yedim o yüzden
öğlen 13.00 yerfıstığı yoğurt elma.. ben meyveyi sabaha alıcam bu yüzden yavaş bence kilo vermem..
akşam kızacaksınız biliyorum bişi yiyemedim doğru düzgün hem boğazımdan hemde canım sıkkındı o yüzden.. 20.15 gibi bi kaç çiçek brokoli salatası yedim. azıcıkta yerfıstığı... bunlarıda sırf leptin hatrına yaptım inşallah çalışır.. şimdi bi şekersiz kahve içtim.. su 3 lt yi bulmadı ..2.5 lt anca gelir..

canım geçmiş olsun boğaz ağrısı zor oluyor bende bi sene tüm bahar boyunca boğaz ağrısının her çeşidini yaşamıştım..sabah dışarıda yürüyüşe çıkıyordum o zaman kapmışım demekki sonra antibiyotik kullanımı vs derken bide alerji olmuştum(antibiyotikten) 1 ayda onu çekmiştim..:43::43:aman dikkat benim gibi kaş yapayım derken göz çıkarma:1::1: şimdi birde misafir temposu var kolay gelsin ne çok misafirin geldi bu ara :37:

canım dün vallla maşallah demeyi bırak, bazı arkadaşların tatlı kıskançlık bakışlarını yakaladım dersem yalan olmaz:36::36:
hemen bu gün diyete başlayacağını söyleyenler oldu:1::1: bana tabi iyi gaz oldu ama tartı sagolsun hevesimi kursağımda bıraktı:43:

merhaba,Gul hanım,ben yeniyim,aranıza alırsanız cok sevinirim,bu siteyi cok araştırdım,karabuğday diyeti yapıyorum,karabuğdaycılara katılmak istiyordum,ama buranı görunce kendime uyğun buldum. bazı şeyleri tam cözemedim,mesela tartı gunleri yüzde hesabı nedir,onu bilmiyorum,ama başka her şeyi sizler gibi yapıyorum,cok da dikkat ediyorum,karabuğday diyetine başladığımda 96 kg idim,diyete başladığım tarih 26.11.13.;yaş 51.;boy 1.56. şimdiki kilomu bilmiyorum,daha tartılmadım, tartım bozulmuş o yüzden her zaman tartılamıyorum,bu gun dışarıda tartılıb yazıcam.ben kahvaltıda zeytın hic yemedim,zeytinyağı da yemedim,ama dün buranı okudum,bu gun haşlanmış yumurtaya zeytinyağı koyarak yedim.sizden ricam,sadece bu sorumu cevablandırmanız,ben her oğünde karabuğday tüketiyorum,ekmek yerine geciyor.buna devam ede biliyormuyum? karataya uyuyormu?şekeri,ekmeği ve şekerli,unlu olan her şeyi hayatımdan cıkartdım ve canım hic cekmiyor,saat 18.00 dan sonra sudan başka hic bir şey yemiyorum ve kesin kuralımdı,hic bir zaman da yemicem.günde 2.5 yada 3 lt bazan da cok su iciyorum.spor yapamıyorum,ayağımda aşil tendonu ağrısı var,sağalınca ip atlamayı düşünüyorum.3 kez 97 kilodan diyet ve sporla(pilates ve leslie)83 kiloya düştüm,aynı kiloda duraklandım kaldım,moralım bozuldu,her şeyden vaz gectim,kendimi saldım ve kilolar canavar gibi yapıştı,bu kez kararlıyım ve o yüzden her gün sizlerin yazdıklarınızı okuyorum.cok hayırlı ve güzel bir iş yapmışsınız,bu kadar insanın,kadının sağlıgına ve güzelliğine kavüşmasına yardımcı oluyorsunuz Allahın izniyle,teşekkür ederim.Türkce dogru düzgün yazmağa calışdım,yanlışlarım olduysa afv ola,yabancıyım, ama türkceni cok sevıyorum.saygı ve hürmetle Baküden selamlar.

merhaba aramıza hoşgeldiniz :71:
karatayı seçmekle çok iyi yapmışsınız yo-yo diyetler çok kg veririyor ama bırakınca fazlasıyla geri alınıyor, karabuğday karatayda yok karatay hoca made in turkey diyor yerli malı olacak herşey, ama siz yurtdışındasınız herşeyi bulamayabilirsiniz karabuğdayı arasıra kullanabilirsiniz onunda rusyadan geleni iyimiş sizinkide sanırım oradan dır...ama her öğünde yemek yok karatayı tam yapınca ekmeğe gerek yokki zaten doyana kadar herşeyi yiyorsunuz zararlı şeyler hariç aç kalmak yok

yüzde hesaplama...o haftaki kg çarpı 100,çıkan sayıda önceki haftaki kg ya bölünecek haftaya sizin kgnuzu birlikte yaparız o zaman anlarsınız kolay aslında

karatay hakkında bilginiz var bizide takip etmişsiniz aklınıza takılanlarıda sorarsınız çekinmeyin sorun yanlış yapmaktansa sormak daha iyi bu 3-5 günlük bir diyet değil hayat boyu uygulayacağmız sağlılı beslenm onun için baştan doğru yaparak gidelimki bıkmayalım:34: en az 10 zeytin zeytinyağı içinde ve bol bol zeytinyağı tüketilecek yağ yağı çözermiş trans yağlar hakiki yağla çözülürmüş..

elimden geldiğince bayanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bayanların zayıflaması, kendilerine güvenlerinin gelmesi hoşuma gidiyor aynı sıkıntıları bende yaşadığım için onları çok iyi anlıyorum ve hatasız karatay yapmaları için yardımda bulunuyorum, sizlerin duasıda yetiyor bana...

benden de bakü ye selamlar, inşallah bakü ye geleceğim sayın memmedov devamlı davet ediyor ama iş yerinden onay çıkması lazım bekliyorum,,,,bu arada türkçenizde güzel düzgün yazmışsınız :46:

Ben tartılmayı hiç düşünmüyordum, tabi buraya bildirim yapınca bende de takıntı oldu, tartıda daha az görünce seviniyorum, bir yandanda korkuyorum. :1:

canım tartılmayı bırakma bence, seninde hedefinin çok altına düşme riskin ve potansiyelin var:1:

kedi ye katılıyorum onlar kas kas :9::9::9:

Kimse bildirim yapmıyormu? :34: 3 kişi yaptık sadece, tavalar bekliyor. :9:

günaydın ablacım.. ne güzel prensesine kavuşacaksın güzel vakit geçirirsiniz inşallah.sağol ablacım sorduğun için ben iyice şifayı kapmışım ablacım ya boğazım o kadar kötü ki ağzımı açamıyorum esneyemiyorum bile :50: akşam adaçayı ile gargara yaptım ayrıca çayı içtim..sabah içtim yine ama kötü :50:

geçmiş olsun canım
ılık sıvılar çok iç , doktora gittinmi

canım geçmiş olsun boğaz ağrısı zor oluyor bende bi sene tüm bahar boyunca boğaz ağrısının her çeşidini yaşamıştım..sabah dışarıda yürüyüşe çıkıyordum o zaman kapmışım demekki sonra antibiyotik kullanımı vs derken bide alerji olmuştum(antibiyotikten) 1 ayda onu çekmiştim..:43::43:aman dikkat benim gibi kaş yapayım derken göz çıkarma:1::1: şimdi birde misafir temposu var kolay gelsin ne çok misafirin geldi bu ara :37:

canım dün vallla maşallah demeyi bırak, bazı arkadaşların tatlı kıskançlık bakışlarını yakaladım dersem yalan olmaz:36::36:
hemen bu gün diyete başlayacağını söyleyenler oldu:1::1: bana tabi iyi gaz oldu ama tartı sagolsun hevesimi kursağımda bıraktı:43:

sağol canım benim.. ilaç kulanmadan atlatayım diyorum hiçç sevmiyorum ilaç almayı bakalım geçer inşallah..
hiç deme ya misafir misafir üstüne :53:
canıım sen spor yapıyosun ya ondan eksi olmuyor tartıda bencede sıkma canını bi yerden sonra kırılır zaten vücudun direnci hem eksileri hem sıkılaşmaları yaşarsın:34:

Kimse bildirim yapmıyormu? :34: 3 kişi yaptık sadece, tavalar bekliyor. :9:

ben aynı 67.200

2-3 günde ödemle 800 artılamıştım dün 68.000 dim, akşam bulgur-buğday türü bişey yemedim gecede kiraz sapı, biberiye çayı içtim sabah geçen haftaki kg nun aynısı çıktım dünki şokum üzüntü bugünki svinç oldu birkaç kere indim çıktım baktım aynı çok şükür dedim:10:

Back