Mutlu yıllara.
sanada canım ...birlikte girdik yeni yıla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu yıllara.
Saglikli ve mutlu yillara...
Amin, mutlu yıllar.
nasıl geçiyor yeni yıl neler yaptınız
Spor yaptım, su içtim.
Eki Görüntüle 915661 Eki Görüntüle 915661 Eki Görüntüle 915661 Eki Görüntüle 915661 Eki Görüntüle 915661 Bencede tebrik etmelisin, çünkü 19:05'ten sonra birşey yemedim, sadece bitki çayı ve su içtim.
nasıl geçiyor yeni yıl neler yaptınız
Gulcugum ve kedicigim bende yolunuzdayim.Sifir kacamak ama esim de sifir diyet.
Gulcugum avatarin cok guzel olmus buram buram enerji saciyor.Hepinize hayirli geceler diliyorum canlarim.
merhaba
bizde seviyoruz hem yiyoruz hem sohbet ediyoruz hemdeeee kg veriyoruz....siz kaç kg verdiniz
ben 3 kg verdim 72den 69a boy 1.65
inşallah böle devam etcem ben yeni katıldımm kk ya hadi hayırlısı iyi kilo vermelerrrr
Herkese merhabalar, tatil moduna girmiş topigimiz..ya da kacamaklar sebebiyle kimseler ortalikta yok:)
Dün bende kaçamak yaptim, tabii azicik..
Sabah kkk badem nar sütlü kahve eşliğinde
Aksamda tarhana çorbası, yogurtlu kozlenmis biber salatasi, kuru fasulye piyazi, 1 tane kiymali börek yedim. .
Ne yaspasta ne şerbetli tatli ne kavrulmus kuruyemiş hiçbirinden yemedim..aslında pasta yiyecektim ama eşim sevdigim yerin pastasini almamis isabet oldu. ..
Su ve cay ictim gun boyu
Spor yine yok
iki gün önce tahlil verdim.dun sonuc çıktı. Kan degerlerim yerlerde..
Ferritin 4..sınırın cok cok altında dr.esime demiş bol karaciger ( iyyy) siyah kuru üzüm, kırmızı et pekmez yumurta yesin demis
Demir ilaci yazmış. .
Gül ablacim bi sorum olacak sana bu ilaci tok için yaziyor.senin bu konuda bi bilgin var mi? Nasil icersem kilo yapmaz..
Kilo verememe sebebim belli oldu..