• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aaaaa ne kadar değişik şeyler yapmışsın canım....:9::9::9:

tebrik ederim seni:24:

$12.gif $12.gif $12.gif $12.gif $12.gif Bencede tebrik etmelisin, çünkü 19:05'ten sonra birşey yemedim, sadece bitki çayı ve su içtim. :52:

Herkese merhabalar, tatil moduna girmiş topigimiz..ya da kacamaklar sebebiyle kimseler ortalikta yok:)

Dün bende kaçamak yaptim, tabii azicik..
Sabah kkk badem nar sütlü kahve eşliğinde
Aksamda tarhana çorbası, yogurtlu kozlenmis biber salatasi, kuru fasulye piyazi, 1 tane kiymali börek yedim. .
Ne yaspasta ne şerbetli tatli ne kavrulmus kuruyemiş hiçbirinden yemedim..aslında pasta yiyecektim ama eşim sevdigim yerin pastasini almamis:( isabet oldu. ..

Su ve cay ictim gun boyu
Spor yine yok

iki gün önce tahlil verdim.dun sonuc çıktı. Kan degerlerim yerlerde..
Ferritin 4..sınırın cok cok altında dr.esime demiş bol karaciger ( iyyy) siyah kuru üzüm, kırmızı et pekmez yumurta yesin demis
Demir ilaci yazmış. .

Gül ablacim bi sorum olacak sana bu ilaci tok için yaziyor.senin bu konuda bi bilgin var mi? Nasil icersem kilo yapmaz..
Kilo verememe sebebim belli oldu..

Herkese merhabalar, tatil moduna girmiş topigimiz..ya da kacamaklar sebebiyle kimseler ortalikta yok:)

Dün bende kaçamak yaptim, tabii azicik..
Sabah kkk badem nar sütlü kahve eşliğinde
Aksamda tarhana çorbası, yogurtlu kozlenmis biber salatasi, kuru fasulye piyazi, 1 tane kiymali börek yedim. .
Ne yaspasta ne şerbetli tatli ne kavrulmus kuruyemiş hiçbirinden yemedim..aslında pasta yiyecektim ama eşim sevdigim yerin pastasini almamis:( isabet oldu. ..

Su ve cay ictim gun boyu
Spor yine yok

iki gün önce tahlil verdim.dun sonuc çıktı. Kan degerlerim yerlerde..
Ferritin 4..sınırın cok cok altında dr.esime demiş bol karaciger ( iyyy) siyah kuru üzüm, kırmızı et pekmez yumurta yesin demis
Demir ilaci yazmış. .

Gül ablacim bi sorum olacak sana bu ilaci tok için yaziyor.senin bu konuda bi bilgin var mi? Nasil icersem kilo yapmaz..
Kilo verememe sebebim belli oldu..

Geçmiş olsun, afiyet olsun. :1: Pastayı da haftaya yersin artık, aklında kalmasın. :52:

Back