Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm topikdaslarima merhabaa;
yeni yilda herkese basta saglik sonra mutluluk ve huzur dilerim büyük allahimdan...
Tüm yil boyunca mutluluk yakanizi birakmasin :))
bebek isteyen arkadaslarimda hayirlisiyla kucaklarina alirlar umarim..tum hastalar için de allahtan şifa dilerim
her şey gonlumuzce olsun inşallah
bu arada incecik cipcitir hatunlar olur tüm hayatimizi fit ve saglikli yasariz umarim
aminnnn
Tüm topikdaslarima merhabaa;
Yeni yilda herkese basta saglik sonra mutluluk ve huzur dilerim büyük Allahimdan...
Bebek isteyen arkadaslarimda hayirlisiyla kucaklarina alirlar umarim..tum hastalar için de ALlahtan şifa dilerim
Her şey gonlumuzce olsun inşallah
Bu arada incecik cipcitir hatunlar olur tüm hayatimizi fit ve saglikli yasariz umarim
AMİNNNN
ben diyecektim de ,siz yazmayınca diyemedim..allah gönlünüze göre versin ..inşallah bebiştir..karatayın 2.bebeği gelmiş olur:))
Tüm topikdaslarima merhabaa;
Yeni yilda herkese basta saglik sonra mutluluk ve huzur dilerim büyük Allahimdan...
Bebek isteyen arkadaslarimda hayirlisiyla kucaklarina alirlar umarim..tum hastalar için de ALlahtan şifa dilerim
Her şey gonlumuzce olsun inşallah
Bu arada incecik cipcitir hatunlar olur tüm hayatimizi fit ve saglikli yasariz umarim
AMİNNNN
canım arkadaşlarım hepinizin yeni yılı sağlık ,mutluluk,huzur getirsin.. sevdiklerinizle hep bir arada geçirmenizi dilerim.. rabbim herşeyi güzel gönlünüze göre versin.. tüm dilekleriniz kabul olsun.. iyi ki sizleri tanımışım...
Canlarimmmm,canlarim benim bugun prensesimden nasil mutlu donduysem rabbim binlerce misli mutlulugu cumlenize nasip eylesin,evlerinizdensaglik,mutluluk ve isik eksik olmasin inssallah canlarim.
Gozunaydin canim..seni bu gunde mutlu gormek benide mutlu etti..insallah hep boyle olur
Gozunaydin canim..seni bu gunde mutlu gormek benide mutlu etti..insallah hep boyle olur
PAZARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 10:30
Turp (yağ, limon)
Çeçil peyniri
8 Zeytin
Badem, ceviz, siyah üzüm kurusu, 1 incir, 1 hurma
1 haşlanmış yumurta
Siyah çay
Türk Kahvesi
2 parça bitter
Bitter sonunda bitti, daha almam herhalde
17:30
Turp, bol yağlı, limonlu
Karalahana diblesi, içine 3 diş sarımsak doğradım (hala bitmedi bu yemek)
Tavuk haşlama. (Bu yemeği pek istemesemde çünkü serbest dolaşamayan tavuk ve içinde patates, havuç vardı) Havuçları ayıkladım ama patatesleri yedim.
Turşu
19:00
Keten tohumlu yoğurt
Karbonatlı Su
SU
dünde mydenizzz serbest dolaşmayan tavuk yemişti,, serbest dolaşanı yakalayıp pişirmek zor dolaşmayanı yakalayıp pişiriyorsunuz
Annem yapmış, mecburen aç kalmamak için yedim. Sanki tek yemekle doyamayacağımı düşündüm.
havaii fişekler başladı canım nice güzel yıllaraaaa